سلام
قصد فروش این عنوان رو دارم،نکته ای ک وجود داره اینه ک بازی ب شدت تمیز و هیچ تفاوتی با آکبند نداره کل مدت زمانی ک بازی کردم باهاش نهایتا 6 ساعت هستش،حتی به دلیل وسواسم سلفون بازی رو هم با احتیاط باز کردم و نگه داشتم ک بعد بکشم روی بازی و آرشیو کنم،نقشه داخل پک حتی از قاب بازی خارج نشده اصلا.من اصلا اهل فروش بازی هام نیستم تنها و تنها دلیل فروش این بازیم برای اینه ک بخاطر سبک بازی من اصلا وقت و حوصله ندارم ک بازی رو ادامه بدم و با توجه به اوضاع اقتصادی میخوام علی رغم میل باتنیم اینو بفروشم و با پولش resident evil 2 رو بخرم.
این توضیحات رو دادم ک خیالتون رو راحت کنم.
قیمت بازی: فروخته شد
برای خرید پیام خصوصی بدین یا به آیدی تلگرامم پیام بدین : Taskf141
--------------------------------------------------------
یدونه watch dogs هم دارم ک اونم 50 تومن میدم. فروخته شد
اینم لینکش ک قبلا گذاشتم:
فروشنده - فروش دو عنوان بازی ps4 (کاهش قیمت) 95/12/8
قصد فروش این عنوان رو دارم،نکته ای ک وجود داره اینه ک بازی ب شدت تمیز و هیچ تفاوتی با آکبند نداره کل مدت زمانی ک بازی کردم باهاش نهایتا 6 ساعت هستش،حتی به دلیل وسواسم سلفون بازی رو هم با احتیاط باز کردم و نگه داشتم ک بعد بکشم روی بازی و آرشیو کنم،نقشه داخل پک حتی از قاب بازی خارج نشده اصلا.من اصلا اهل فروش بازی هام نیستم تنها و تنها دلیل فروش این بازیم برای اینه ک بخاطر سبک بازی من اصلا وقت و حوصله ندارم ک بازی رو ادامه بدم و با توجه به اوضاع اقتصادی میخوام علی رغم میل باتنیم اینو بفروشم و با پولش resident evil 2 رو بخرم.
این توضیحات رو دادم ک خیالتون رو راحت کنم.
قیمت بازی: فروخته شد
برای خرید پیام خصوصی بدین یا به آیدی تلگرامم پیام بدین : Taskf141
--------------------------------------------------------
یدونه watch dogs هم دارم ک اونم 50 تومن میدم. فروخته شد
اینم لینکش ک قبلا گذاشتم:
فروشنده - فروش دو عنوان بازی ps4 (کاهش قیمت) 95/12/8
Attachments
آخرین ویرایش: