1000 توسعه دهنده برای ساخت بازی برای پلتفرم های PlayStation ثبت نام کردند

Schürrle

کاربر سایت
28670624964951042264.png

Sony اعلام کرد 1000 توسعه دهنده حالا مجوز انتشار بازی های خود را به صورت جهانی برای پلتفرم های PlayStation دارند.

200 توسعه دهنده از این تعداد در آمریکای شمالی از زمانی که PS4 برای اوّلین بار در فوریه ی 2013 پرده برداری شد دارای مجوز بودند.
"Self-publishing" به توسعه دهندگان کوچک این اجازه را میدهد تا بازی های خود را در PlayStation Store در کنار بازی های شرکت های بزرگ بفروشند.طبق بلاگ رسمی سونی معاون PlayStation در امر "رابطه ی توسعه دهنده و ناشر" گفته این همان راهی است که بازی های مثل Don't Starve و OutLast راه خود را به پلتفرم های PlayStation پیدا کردند.بازی های "Self-published" دیگری شامل Rogue Legacyو N++و The Witness امسال به PlayStation می آیند.

دیروز Sony لیستی از بیش از 100 بازی که تا پایان امسال برای PS4 عرضه می شوند را منتشر کرد که تعداد زیادی از بازی ها "Self-Published" هستند.

منبع

هر چی نسل ها جلوتر رفتن تعداد بازیای کنسولی کمتر شدن اما از اونطرف خرج ساختشون بالاتر رقته الان باورش سخته که یه بازی مثل کرش رو فقط یه تیم 6 نفره ساخته. کردیت بازیای امروزی ته نداره از خود بازی نگاه کردنش بیشتر طول میکشه. خیلی خوبه که علاوه بر این بازیا بازیای کوچیکتر رو هم داشته باشیم هم ارزونن و هم اینکه به علت ارزون بودن ساختشون معمولا سازندگانشون بیشتر جرات میکنن ریسک کنن و بازیهای متفاوتی بسازن. امیدوارم مایکرو هم سازندگان ایندی رو خوب ساپورت کنه از این تجربیات بیشتر تو این نسل ببینیم. به شخصه خیلی دلم برای دوران PSone تنگ شده

سونی دست به دامن اینها شده براش بازی بسازن ... شاید یه سال دیگه دووم بیاره ... کم کم در سانتا و ناتی هم میبنده و به همین ها متوسل میشه ...

ولی جدای از شوخی

من منتظرم ببینم از بین اینها ... کدومشون میتونه بازی های مثل ماشیناریوم یا لیمبو و غیره خلق کنه برای ps4 ... اگه از بین این 1000 نفر 50 نفرشون هم بتونن بازی خوب و خلاقانه با گیم پلی سرگرم کننده بسازن ... فکر کردن بهش هم هیجان انگیزه ....

آورین عالیه . به نظرم باید بازی زیاد باشه و نوعش مهم نیست :دی مثل زمان PS2 چون بلاخره هر جور بازی مشتری خودش رو خواهد داشت .

پ.ن : خوشحال شدم از این خبر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or