100 درصد کردن Assassin's Creed IV: Black Flag حدود 80 ساعت زمان می برد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
درود ؛

20130805_assassins_creed_4_black_flag.jpg

به گفته‌ی Jean-Sebastien Decant، طراح اصلی Assassin’s Creed 4: Black Flag، انجام بخش داستانی بازی حدودا 20 ساعت زمان می برد، و کامل کردن بازی و تمام کردن تمام محتوای اضافی سندباکس آن تقریبا 60 ساعت طول می کشد. 80 ساعت برای چنین بازی زمان معقولی به نظر می رسد.

او در مورد اندازه بازی هم توضیحاتی داد :

من دقیقا نمی توانم به شما بگویم چقدر است یا عدد بدهم، اما بدانید که ما سه شهر بزرگ داریم، نسب به بازی های دیگر خیلی بزرگتر هستند، و 15 لوکیشن بسیار یونیک -مثل قاره ها - در کل بازی پخش شده اند. تعداد خیلی زیادی هم جزیره که در آن ها ساختمان و ... وجود دارد. اگر شما بخواهید بدون توقف کل نقشه بازی را با کشتی طی کنید حدود 20 دقیقه طول می کشد، پس خیلی بزرگ است.

او ادامه داد :

ما خیلی سعی کردیم احساس ماجراجویی را در بازیباز را شکوفا کنیم، و در همان حین باید ماجراجویی ساده باش پس تعدادی Teleport هم اضافه کردیم. در واقع هر Objectiveـی که شما انجام دهید به تلپورت تبدیل می شود. پس شما هر محیطی را از آن خود کنید می توانید کسانی را برای حفاظت بفرستید.

Assassin's Creed IV: Black Flag بیست و نهم اکتبر عرضه می شود.

[SUP]Source[/SUP]

نسخه قبل 40 ساعت بود اگه اشتباه نکنم. خیلی خوبه. 70% بازی هم که توی دریاس. این همه گذر وقت تو دریا باعث میشه دریا زده بشم:-&:d

نسخه قبل 40 ساعت بود اگه اشتباه نکنم. خیلی خوبه. 70% بازی هم که توی دریاس. این همه گذر وقت تو دریا باعث میشه دریا زده بشم:-&:d
ماموریت های دریایی و ساید میشن هاش چهـل از درصد از بازی رو شامل میشن . :d

آخرین ویرایش:
الان یوبی فکر کرده کسی میشینه این پیس آو شت رو 80 ساعت بازی کنه فکر کرده AC IV در حد GTA V مثلا که کسی 80 ساعت واسش وقت بذاره
این ACIV اولین AC که حتی حاضر نیستم دست بهش بزنم مطمئنم خیلیا الان این حسو دارن

یکی از نکات منفی که از نسخه BH به بعد همیشه بعده خرید این بازی توو ذوقم میزنه همین مأموریتای فرعیه زیادی زیاد و نه چندان جذابشه!!آدم Side Mission های GTA رو میره حظ میکنه حتی بیشتر از اصلی ها!یا مثلاً اون Riddler Trophy های Arkham City که دیگه فوق العاده بود,اصلاً میتونست یه بازی مستقل باشه واسه خودش!AC هم متناسب با زمان و مکان اتفاقاتی که توش میفته پتانسیل بالایی داره که مأموریتای فرعیش رو جذاب تر و هیجان انگیز تر کنه;امیدوار توو این نسخه این اتفاق بیفته

منتقدین IGN که بازی رو به مدت چند ساعت انجام داده بودن میگفتن که ماموریت های Fetch quest (که باید یه چیزی رو از یه جا به یه جای دیگه منتقل کنی) خیلی زیاد داره. اگر قراره با انجام دوجین از این ماموریت‌ها بازی 100%شه که باید گفت نه ممنون.
I spent a couple of hours sailing, roaming island ports, and platforming, and a lot of the time it simply felt like an endless series of time-filling fetch quests.

الان یوبی فکر کرده کسی میشینه این پیس آو شت رو 80 ساعت بازی کنه فکر کرده AC IV در حد GTA V مثلا که کسی 80 ساعت واسش وقت بذاره
این ACIV اولین AC که حتی حاضر نیستم دست بهش بزنم مطمئنم خیلیا الان این حسو دارن

خواهیم دید که به بازی دست خواهید زد یا خیر...:دی
.............
بعضی دوستان خیلی زیبا و بصورت بسیار خفنی کل علایق بعضی اشخاص رو در کامپریسن ویت شت قرار میدن به شکلی که یکی مثل من(البته نه من:دی)که فن AC هست ممکنه ناراحت بشه...لطف کنید یه ذره به بقیه هم احترام بزگذارید و همیشه هم سر حرفتون باشید...
........................
من که از AC II به بعد همه رو 90%+ کردم اینم میرم...با وجود تمامی باگهای بازی هم بازم از بازی لذت میبرم...:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or