ارسال پاسخ

کل دنیا  Dark Souls رو ستایش نکردن. می‌تونم خیلی راحت مثال نقض بیارم برات و  نقدهایی رو به عنوان نمونه بذارم که توش زیاد بازی رو تحویل نگرفتن. تازه خودِ ما مگه جزئی از همین «کل دنیا»  نیستیم؟! خب این حرفت درسته که این بازی، ماندگار شده و خیلی هم  پُرطرفداره (Fact) ولی دلیل نمی‌شه چون اکثریت، این بازی رو دوست دارن پس  اقلیت هم مجبور باشن که همین حس رو نسبت به بازی داشته باشن. :d

خب نظر شخصی یعنی همین دیگه. به قول خودت از نظر تو The Witcher بازی چرتیه. وقتی نظرت اینه، خب فکر نمی‌کنم چیزی مهم‌تر از این وجود داشته باشه. دلیل نمی‌شه چون من و خیلی‌های دیگه این بازی رو دوست داریم پس حتماً شما هم باید از این بازی خوش‌تون بیاد و مجبور باشید بگید که The Witcher بازی بزرگیه. :d

پس Bloodborne و Demon Souls اصلاً شبیه به Dark Souls نیستن؟! :d من اصلاً حتی کاری به این بازی‌ها هم ندارم. فقط بهت پیشنهاد می‌کنم سری King's Field (ساخته‌ی همین From Software) که خیلی هم از Dark Souls قدیمی‌تره و دقیقاً مشابه همین بازیه رو امتحان کنی. ;)

پس مشابه Dark Souls هم وجود داره. اما حتی اگه مثل این بازی وجود هم نداشت بازم دلیل بر بهتر بودن این بازی نسبت به بقیه نیست؛ چون این بیش‌تر مربوط می‌شه به نظر شخصی.

خب شما و خیلی‌های دیگه این بازی رو دوست دارید و می‌گید یکی از بهترین بازی‌های تاریخه، من و خیلی‌های دیگه هم این بازی رو دوست داریم اما خب به عنوان یکی از بهترین بازی‌های تاریخ قبولش نداریم، به همین سادگی.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or