10 تا نکته ی جالب از GTA IV

rasoolharry

کاربر سایت
با سلام
یکسری نکات جالب از این بازی بزرگ منتشر شده که به شرح زیر است

* هر یک از محلهایی که شما در آن بازی میکنید 2 ساعت کامل به طول خواهد انجامید.

* مکانهایی که شما در بازی بنا میکنید دقیقا بعد از سه هفته نسبت به امروزتون قدیمی به نظر میرسند.

* شما در این بازی هم میمیرید و در بیمارستان زنده میشید و بلافاصله متنی رو روی تلفنتون دریافت میکنید که تلاش دوباره ی شما برای انجام ماموریت رو ارائه میکنه.

* فقط یک جزیره ( Broker/Dukes ) در اول بازی قابل دسترسی هست ( به زبون خودمونی باز است) و بقیه ی ناحیه ها بسته هستند و پلیس آنها را مسدود کرده است. البته ناحیه دوم بازی ( Bohan ) خیلی زودتر براتون باز خواهد شد به نسبت شماره ی قبلی .

* شما همچنین میتونید نارنجکها و بطریهای محتوی مواد منفجره رو در سرعتهای بالا به خارج از پنجره ی اتوموبیلتون پرت کنید. و البته چراغهای جلوی ماشین شما شدت نور بالایی مثل نورافکنها دارند اما شما نمیتونید که این فعالیتشون رو متوقف کنید.

* شما میتونید بازی رو Pause کنید و مقصدتون رو روی نقشه ی کامل بازی که همون Full Size هست انتخاب کنید و سپس اون روی رادارتون منعکس میشه و این علامت ها به رنگ آبی هستند.

* شما نمیتونید Item ها و Subject هاتون رو داخل وسایل نقلیه ذخیره کنید.

* ماشینها دیگه اونطوری که شما میخواهید آنها را به صورت سفارشی در بیارید نیستند ولی هنوز هم میتونید که ماشینها رو توی گارژ منزلتون نگهدارید.

* کلا 18 تا Radio Station در این بازی وجود دارد که یکی از اونها Vibe نامیده میشه که شامل Soul و Rmb است . ژانرهای دیگر که در اختیارتون قرار میگیره شامل Funk ، Reggage ، Jaz ، Dance ، Modern ، Pop ، Hard Core ، Hip Hop و یکدونه هم ویژه ی اروپای شرقی است.

* اسلحه ها و آیتمهایی که روی زمین افتادند یه هاله ی زرد رنگی دورشون رو گرفته است . نشانگر ماموریتها به شکل یک پیکان زرد رنگ تو هواست که مقصد رو بهتون نشون میده.

و در آخر سر میگن یک بازبینی هم از مراحل کار قسمت چند نفره ی این بازی احتمال داره که ماه آینده به دستشون برسه.

موفق باشید

کلا 18 تا Radio Station در این بازی وجود دارد که یکی از اونها Vibe نامیده میشه که شامل Soul و Rmb است . ژانرهای دیگر که در اختیارتون قرار میگیره شامل Funk ، Reggage ، Jaz ، Dance ، Modern ، Pop ، Hard Core ، Hip Hop و یکدونه هم ویژه ی اروپای شرقی است.
خبری از Rock نیست؟

* فقط یک جزیره ( Broker/Dukes ) در اول بازی قابل دسترسی هست ( به زبون خودمونی باز است) و بقیه ی ناحیه ها بسته هستند و پلیس آنها را مسدود کرده است. البته ناحیه دوم بازی ( Bohan ) خیلی زودتر براتون باز خواهد شد به نسبت شماره ی قبلی .
میشه منبعتون رو ذکر کنید؟
من شنیده بودم که میگفتن کل شهر از ابتدای بازی باز هستش

سلام.
خیر کیکیزو هم تایید کرده که توی بازی کلی، فقط جزیره ی Broker باز هست.
اون دموی اولیه بود که همه چی براشون باز بود.
در ضمن 14 تا ایستگاه رادیویی هست نه 18 تا. این رو هم کیکیزو تایید کرده.

سلام
مثل بعضیها منبع من هم محرمانه است و اصلا به شما نمیگم که خبر رو از GTA4.Net
گرفتم :cheesygri شما هم سعی نکن که از زیر زبونم بکشی !!!

در ضمن 14 تا ایستگاه رادیویی هست نه 18 تا. این رو هم کیکیزو تایید کرده.

خیلی ممنون از جوابتون ولی تو متن خبر نوشته بود 18 تا ایستگاه رادیویی . حالا کیکیزو تعدادشون رو 14 تا اعلام کرده دیگه نمیدونم که اطلاعات جدید تری به دستشون رسیده یا اینکه...............

خداحافظ

* هر یک از محلهایی که شما در آن بازی میکنید 2 ساعت کامل به طول خواهد انجامید.

* مکانهایی که شما در بازی بنا میکنید دقیقا بعد از سه هفته نسبت به امروزتون قدیمی به نظر میرسند.
محمد رسول جان مقصود از جملات پایین

Each site got to play GTA IV for two full hours

The build that the sites got to play {and this preview was based on} is exactly three weeks old as of today

اینه که هر کدام از سایتها از IGN UK تا 9lives فلاندرزی میتونستن بازی را برای دو ساعت انجام بدن که ساختار و طراحی بخشهای مورد نظر بازی که توسط اعضای سایتها امتحان شده حدود سه هفته از ساختار فعلی بازی (از 28 فوریه) عقب تر یا به قولی از ان کهنه تر بوده.

من منظور از هر یک از محلهایی که شما در آن بازی میکنید 2 ساعت کامل به طول خواهد انجامید را نفهمیدم .
راستی نقشه بازی را دیدم اون تصویر فقط همان تیکه روشن کل نقشه هست یا کل اون چیزی که نمایش داده شده . ( کوچیکتر از san هست یا بزرگتر )/:)

دو ایستگاه رادیوی در این بازی مشخص شد:biggrin1:

IF99

10rn2ti.jpg

Vladivostok FM

mac6zd.jpg

از این اینجا میتوند قسمتی از رادیو را دانلود کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or