QuinT کاربر سایت Sep 1, 2007 #1 سایت GameDaily امروز 10 بازی برتر در زمینه Co-op Games را معرفی کرد !! HALO Gears Of War Gauntlet Doom Halo 2 Baldur's Gate: Dark Alliance House of the Dead X-Men Legends Lego Star Wars Tom Clancy's Ghost Recon Advance Warfighter 2 موفق باشید . مهدی ...
سایت GameDaily امروز 10 بازی برتر در زمینه Co-op Games را معرفی کرد !! HALO Gears Of War Gauntlet Doom Halo 2 Baldur's Gate: Dark Alliance House of the Dead X-Men Legends Lego Star Wars Tom Clancy's Ghost Recon Advance Warfighter 2 موفق باشید . مهدی ...
Mil@D-777 کاربر سایت Sep 1, 2007 #3 مهدی جان خیلی جالب بود ممنون فقط این بازیهایی که گذاشتی ترتیب خاصی دارن یه نه همین طوری Halo رو اول گذاشتی ؟
مهدی جان خیلی جالب بود ممنون فقط این بازیهایی که گذاشتی ترتیب خاصی دارن یه نه همین طوری Halo رو اول گذاشتی ؟
Fratos کاربر سایت Sep 1, 2007 #4 مهدی جان خیلی جالب بود ممنون فقط این بازیهایی که گذاشتی ترتیب خاصی دارن یه نه همین طوری Halo رو اول گذاشتی ؟ بیشتر... مهدی جون با اجازه:biggrin1: لیست بالا درست به ترتیب نوشته شده و هیچ مشکلی توش نیست. پ.ن. مهدی هم مثل من بیطرفه و فن هیچ شرکتی نیست:biggrin1:. نکته::mrgreen:.
مهدی جان خیلی جالب بود ممنون فقط این بازیهایی که گذاشتی ترتیب خاصی دارن یه نه همین طوری Halo رو اول گذاشتی ؟ بیشتر... مهدی جون با اجازه:biggrin1: لیست بالا درست به ترتیب نوشته شده و هیچ مشکلی توش نیست. پ.ن. مهدی هم مثل من بیطرفه و فن هیچ شرکتی نیست:biggrin1:. نکته::mrgreen:.
QuinT کاربر سایت Sep 1, 2007 #5 نوشته شده توسط osos: مهدی جون با اجازه:biggrin1: لیست بالا درست به ترتیب نوشته شده و هیچ مشکلی توش نیست. پ.ن. مهدی هم مثل من بیطرفه و فن هیچ شرکتی نیست:biggrin1:. نکته::mrgreen:. بیشتر... به نکته ی خوبی اشاره کردی فریدون . نوشته شده توسط Mil@D-777: مهدی جان خیلی جالب بود ممنون فقط این بازیهایی که گذاشتی ترتیب خاصی دارن یه نه همین طوری Halo رو اول گذاشتی ؟ بیشتر... خواهش میکنم . تو خود سایتی که این 10 بازی رو معرفی کرده بود به همین ترتیب بود میلاد جان . مثلا Halo اول بود , GOW دوم بود و ... . به احتمال قوی ترتیب خاصی داشته . آخرین ویرایش: Sep 1, 2007
نوشته شده توسط osos: مهدی جون با اجازه:biggrin1: لیست بالا درست به ترتیب نوشته شده و هیچ مشکلی توش نیست. پ.ن. مهدی هم مثل من بیطرفه و فن هیچ شرکتی نیست:biggrin1:. نکته::mrgreen:. بیشتر... به نکته ی خوبی اشاره کردی فریدون . نوشته شده توسط Mil@D-777: مهدی جان خیلی جالب بود ممنون فقط این بازیهایی که گذاشتی ترتیب خاصی دارن یه نه همین طوری Halo رو اول گذاشتی ؟ بیشتر... خواهش میکنم . تو خود سایتی که این 10 بازی رو معرفی کرده بود به همین ترتیب بود میلاد جان . مثلا Halo اول بود , GOW دوم بود و ... . به احتمال قوی ترتیب خاصی داشته .