یک PC از جنس Xbox و PS3 !!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
pcxbox610.jpg

درود

کاربری با نام Timofiend در سایت Reddit تصاویری از یک کیس منحصر به فرد را قرار داده است. این شخص در گالری عکس خود تصاویری از این کیس را گذاشته که گویا Xbox و PS3 را با هم پیوند زده اند.
اطلاعات بیشتر در مورد این سیستم به زودی منتشر خواهد شد شما میتوانید تصاویری از این کیس را در زیر ببینید.

تصاویر

1 و 2 و 3 و 4

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Blaugrana
چی جالب هستش ولی فک نکنم موفقیتی بدست بیاره چون خیلی گرون درمیاد

آخر الزمان شنیدید؟ :دی این آخر النسل ـه ! :دی اتفاقا روایت های متععدی مبنی بر کنسول های نوظهور در آخر النسل از بزرگان به جا مونده :دی

• Like
Reactions: u.s.a
نه فکر کنم یه ایکس باکس اسلیم با یه پلی3 اسلیم گذاشته کنار هم بعد یه قاب هم گذاشته روشون دیگه :دی

ولی اگه واقعا فیک نباشه عالی میشه

صابر جان ممنون بابت خبر

آخرین ویرایش:
خوشگله !

---------- نوشته در 02:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 AM ارسال شده بود ----------

عجب سیستم کولینگ خوبی روش گذاشته !

باید داخلش یه کولر گازی (2 تیکه) میزاشت وگرنه بعد از 10 دقیقه خودش اتوماتیک خاموش میشه :d

من فکر کنم اینا تبلیغاتی و حالا حالا ها خبری ازش نمیشه. ضمنا یعنی این PC هم هست ! اگه PC هم باشه و قطعاتش هم قابل ارتقا باشه که دیگه هم خدارو داریم هم خرما.:d

• Like
Reactions: Polaris
من فکر کنم اینا تبلیغاتی و حالا حالا ها خبری ازش نمیشه. ضمنا یعنی این PC هم هست ! اگه PC هم باشه و قطعاتش هم قابل ارتقا باشه که دیگه هم خدارو داریم هم خرما.:d
نخیر . فقط اومده X360 و PS3 رو تو یک کیس باهم قرار داده .
خیلی مشکل گرمایی باید باشه .... مهندس های مایکرو که مایکرو بودن کارشون مشکل داشت و چل چراغ میشد این که سهله .

خیلی مشکل گرمایی باید باشه .... مهندس های مایکرو که مایکرو بودن کارشون مشکل داشت و چل چراغ میشد این که سهله .

اها پس به درد من نمیخوره.:d

مشکل مهندس های باهوش ماکرو این بود که صبح تا شب نرم افزار می ساختن یهو رفتن زدن تو کار سخت افزار و کسی هم که این جوری بزنه تو یه کار و سر انتشار کنسولش هم اون همه عجله کنه و بلد هم نباشه که جطور یه سیستم رو توی یه قوطی کوچیک کنه اون فضاحت رو ببار میاره( برعکس سونی که کارش سخت افزاره و یه سیستم تهویه فوق العاده روی PS3 سوار کرده که آدم وقتی نگاهش به داخل کنسول میفته لذت میبره از این همه دقت سونی توی طراحی) و الا طراحی این کیس اینقدر ها هم مشکل نیست و نرد های سخت افزاری PC کارهای خیلی خفن تر از این هم کردن و این انگشت کوچیکشم حساب نمی شه
به دمای های روی کیس نگاه کنید. دما از 25 درجه بالاتر نرفته البته در داخل منو ها اینجوری هست و احتمالا حین بازی تا 35 درجه هم میره که مشکلی نداره
من حسرت می خورم از اینکه چرا ما نباید چنین ابزاری رو راحت توی محل زندگیمون پیدا کنیم. برای یه هیت سینک یادمه کل قم رو گشتم آخرشم خودم یه دونه پیدا کردم و برش زدم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or