یک IP جدید از سوی Crystal Dynamics

.Evanescence.

کاربر سایت
سازنده بازی Tomb Raider یعنی Crystal Dynamics قرار امسال از یک ip جدید پرده برداری کنه.
0999c6ddfea6b5d777b524f1e38738f3.jpg

خانوم Meagan Marie در بلاگ square enix گفت " سال 2012 خیلی بیشتر از یک تقویم جدیده. 2012 سال بسیار پر هیجان برای Crystal Dynamics خواهد بود،بیشتر از هر آنچه که در خاطرات داریم. تیم ما نه تنها بر روی Tomb Raider کار می کنه، بلکه ما سخت بر روی یک ip جدید کار میکنیم تا اون رو به تمام جهان معرفی کنیم."
"علاوه بر این سال 2012 بیستمین سالگرد Crystal Dynamics نیز هست.با وجود اینکه این استادیو کهنه کاره ولی همیشه برای رشد کردن مشتاق است.ما حتی سخت تلاش می کنیم تا در سطح اول نوآوری در این صنعت برسیم"
ما برای سال جدید و همچنین برای دید جدیدمون نسبت به Tomb Raider بسیار هیجان زده هستیم.
کارگردان این استدیو Darrell Gllagher در July سال پیش تایید کرده بود که یک ip دیگر در کنار Tomb Raider وجود داره.
منبع
خانوم Meagan Marie
210546593_640.jpg

آخرین ویرایش:
تو رو جان مادرشون حسابی روی این TR کار کنند مثل قبلی باگ خونه نشه بعد هول هول بپرن برن توی یه IP دیگه :دی حیف بازی به این خفنی !
پ.ن : ماشاا... علاقه ی زائد الوصف ایشون به گیرز :دی کلیفی اون دور و ورا نیست ؟ :دی

آخرین ویرایش:
تو رو جان مادرشون حسابی روی این TR کار کنند مثل قبلی باگ خونه نشه بعد هول هول بپرن برن توی یه IP دیگه :دی حیف بازی به این خفنی !
پ.ن : ماشاا... علاقه ی زائد الوصف ایشون به گیرز :دی کلیفی اون دور و ورا نیست ؟ :دی
فقط گیرز نیست که ، اگه چیز پی ان داری اسمش رو یه سرچ بکن تو گوگل ببین چه شخصیت فعالیه :d

فعلا یه تریلری چیزی از TR بدن به زندگی امیدوار شیم...

برای پیدا کردن محل اختفای کلیفی کافیست محل فعلی حضور جاستین را بیابید :d

اتفاقا همین 2-3 ماه پیش قبلیش رو تموم کردم ناراحتی اعصاب گرفتم انقد باگ های مزخرف داشت! :دی
لامصب Bug Raider بود به جای Tomb Raider !! :دی
یه حس نسبتا غریبی بهم میگه این جدیدش هم آنچنان چیز شاخی نخواهد شد! :دی

اتفاقا همین 2-3 ماه پیش قبلیش رو تموم کردم ناراحتی اعصاب گرفتم انقد باگ های مزخرف داشت! :دی
لامصب Bug Raider بود به جای Tomb Raider !! :دی
یه حس نسبتا غریبی بهم میگه این جدیدش هم آنچنان چیز شاخی نخواهد شد! :دی
ایشالا این یکی چیز خوبی در میاد :دی و گرنه خودم از SE نیرو میفرستم من باب تخریب :دی
--------------
فقط گیرز نیست که ، اگه چیز پی ان داری اسمش رو یه سرچ بکن تو گوگل ببین چه شخصیت فعالیه
yahoo_4.gif
برای پیدا کردن محل اختفای کلیفی کافیست محل فعلی حضور جاستین را بیابید
yahoo_4.gif
بحث رو چیز دار نکنید
biggrin1.gif

------------------------
کریستال سازنده هست اسکوئر ناشرِ تامب رایدر جدیدِ.لطفا تصحیح کنید اینو.
نمیدونم چرا همه سازنده ها زدن تو خطِ غریزه!اون از هیتمن که دشمنا و محل احتمالی رفت و آمدشون رو مشخص میکنه.اینم از تامب رایدر که وسایل پازل برات مشخص میکنه میگه فقط تو حلش کن!
در هر حال امیدوار هستیم به این نسخه جدید.
یحتمل همشون یه رابطه ی خونی ای با جدّ بزرگ , الطائر دارن :دی

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا همه سازنده ها زدن تو خطِ غریزه!اون از هیتمن که دشمنا و محل احتمالی رفت و آمدشون رو مشخص میکنه.اینم از تامب رایدر که وسایل پازل برات مشخص میکنه میگه فقط تو حلش کن!

It's called simplification

خیلی وقته دلم برای یه IP جدید درست و حسابی تنگ شده... این چند وقته همه کارم شده بازی کردن دنباله ها...
در کنار The Last Of Us به این یکی هم امید زیادی دارم. کلا IP جدید آخر نسل میچسبه!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or