شایعه یک نسخه ویژه از بازی Tomb Raider برای نسل بعد!

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
61144053509074843026.jpg

بخش ایتالیایی سایت آمازون، بازی به نام Tomb Raider: Definitive Edition را برای فروش قرار داده است.
این عنوان برای کنسول PS4 معرفی شده است اما در بخش دیگر عبارت platform unknown حک شده است که به نظر می رسد نسخه ای برای کنسول Xbox One باشد.
طبق اطلاعات منتشر شده، این بازی در تاریخ 24 ژانویه سال 2014 و با قیمت 59.99 یورور عرضه می شود.

متن زیر به همراه این آگهی منتشر شده است.
تمام DLC های منتشر شده در یک نسخه ویژه برای کنسول های نسل بعد در دسترس است.
پک ویژه ای به همراه یک artbook برای اشخاصی که این نسخه را پیش خرید می کنند.

1

یکی از بهترین بازیای امسال که جزو top 4 ـه من هست . نسخه نسل بعدی هم اگه با اون پیشرفت گرافیکی که یه زمانی عکساشو نشون میدادن باشه واقعا عالیه و ارزش تجربه داره .

اووف خیلی خوب میشه ...مثلا بگن یه بخش داستانی ام دی ال سی ام توش گذاشتیم عالی میشه ...
فک کن رو x1 یا PS4 با Tress FX بازی کن چه حالی میده :دی

Eidos و اسکوئر انیکس بزرگترین شرکت دوران بچگی من بودن و الانم هستن , ینی با تک تک بازیاشون خاطره داریم , خیلی دوست داشتنی ان

شب شیک
یعنی این dlc برای pc نمیاد؟ چرا هیچ بازی خوبی بدون دردسر برای pc نمیاد یه بار نشد بشنویم که مثلا این بازی فوق العاده تنها برای pc میاد
این نوتیداگ که با اون دوتا بازی غولش ما pcبازا رو تو کف گذاشت از اون طرفم نصف بازی ها کنسولی اند
بعد از یه طرف میگن pcبازا بیشتراز بقیه گیمران

آخرین ویرایش:
فکر کنم تو این نسخه نسل بعد اون تکنیک Tress FX 2 شرکت AMD رو هم به کار برده باشن گرچه هنوز آماده نشده
Full HD اجرا کنه خیلیه فرمش به کنار شما مثل این که زیاد خواب میبینی :dl-)

- - -ویرایش - - -

شب شیک
یعنی این dlc برای pc نمیاد؟ چرا هیچ بازی خوبی بدون دردسر برای pc نمیاد یه بار نشد بشنویم که مثلا این بازی فوق العاده تنها برای pc میاد
این نوتیداگ که با اون دوتا بازی غولش ما pcبازا رو تو کف گذاشت از اون طرفم نصف بازی ها کنسولی اند
بعد از یه طرف میگن pcبازا بیشتراز بقیه گیمران
نوتیداگ یه نگاهی هم به ما بنداز
نه دادا شما اشتباه برداشت کردی این همونه با تمام اضافات بازی واسه PS4 و Xbox ONE منتشر میشه ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or