یک قدم تا اضافه شدن زبان فارسی به شبکه بزرگ Steam

HosseinBrusli

کاربر سایت
steamniubie.jpg

مدتی پیش تعدادی از اعضا و دوست داران شبکه Steam از مسولان این شبکه درخواست اضافه کردن زبان فارسی به این شبکه و پشتیبانی از ان را کرده اند تا زبان فارسی هم به جمع زبان های قابل پشتیبانی در این شبکه اضافه شود . مسولان شبکه هم این درخواست رو بدون جواب نذاشتن و اعلام کردن برای اینکه ، فارسی سازی رسما در دستور کار این شبکه قرار بگیره کاربرای فارسی زبان این شبکه باید یک گروه ایجاد کنن و شروع کنن به جمع کردن اعضا برای این گروه . برای همین مسولان این شبکه در سایت خودشون صفحه ای رو برای کاربرای ایرانی ایجاد کردن تا هر کسی بتونه گروه خودش رو عضو این صفحه کنه .

به تمام بازی خور هایی که عضو این شبکه هستن و یا میخوان بشن ، پیشنهاد میکنم که به این صفحه برن و عوض این گروه بشن تا این پروژه زودتر شروع بشه .

لینک گروه : فقط کافیه که با کلیک روی گزینه join عضو بشید »

Steam Community :: Group :: Persian Translations

میتونید گروه های خودتون رو هم عضو این صفحه کنید .

قابل ذکر هست که تا الان تعداد اعضا به بیش از 300 نفر رسیده .

منبع :

Steam Translation Language Groups & Language Applications - Steam Users' Forums

واقعا ! ایول :-o خیلی دلم میخواست این شبکه بزرگ از زبان فارسی پشتیبانی کنه . دمشون گرم . همین الان منم عضو شدم .

ضمنا گوگل هم رسما به جیمیل زبان فارسی رو اضافه کرده . خیلی حال میده !!

فکر xbox live و psn هم بیان و فارسی بشن b-)

steamniubie.jpg

مدتی پیش تعدادی از اعضا و دوست داران شبکه Steam از مسولان این شبکه درخواست اضافه کردن زبان فارسی به این شبکه و پشتیبانی از ان را کرده اند تا زبان فارسی هم به جمع زبان های قابل پشتیبانی در این شبکه اضافه شود . مسولان شبکه هم این درخواست رو بدون جواب نذاشتن و اعلام کردن برای اینکه ، فارسی سازی رسما در دستور کار این شبکه قرار بگیره کاربرای فارسی زبان این شبکه باید یک گروه ایجاد کنن و شروع کنن به جمع کردن اعضا برای این گروه . برای همین مسولان این شبکه در سایت خودشون صفحه ای رو برای کاربرای ایرانی ایجاد کردن تا هر کسی بتونه گروه خودش رو عضو این صفحه کنه .

به تمام بازی خور هایی که عضو این شبکه هستن و یا میخوان بشن ، پیشنهاد میکنم که به این صفحه برن و عوض این گروه بشن تا این پروژه زودتر شروع بشه .

لینک گروه : فقط کافیه که با کلیک روی گزینه join عضو بشید »

Steam Community :: Group :: Persian Translations

میتونید گروه های خودتون رو هم عضو این صفحه کنید .

قابل ذکر هست که تا الان تعداد اعضا به بیش از 300 نفر رسیده .

منبع :

Steam Translation Language Groups & Language Applications - Steam Users' Forums

من وقتی join میزنم ازم username و password میخواد چی کار کنم؟

فکرش را بکنید این ها میایند زبان فارسی را به دسته زبان های خود اضافه میکنند
اما ما فارسی زبانان حتی بازی هایشان هم اصل خریداری نمیکنیم! :(( این اشک تاسفه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or