شایعه یک عنوان Crossover مشترک بین Sega و Nintendo

RattleSnake

کاربر سایت
63923774209181169815.jpg

شعبه انگلیس Sumo Digital به نظر می‌رسد قصد دارد بازی بزرگی توسعه دهد که بتواند رقیبی برای سری Mario Kart شرکت Nintendo به حساب آید.
چه کسی بهترین نفر پشت فرمان است Sonic یا Mario؟
Steve Lycett مدیرتولید اجرایی استدیو Sumo Digital در توییتر خود گفت:"
در فکر این چطور چیزی مثل All-Stars Transformed داشته باشیم. چه کسی واقعا مسابقه Kart Racing را برنده خواهد شد. به نظر می‌آید رقیب‌های بزرگی هم وجود دارند و من این را می‌دانم چون در ذهن من این موضوع است."

این درحالی است که کاربر در اوایل این ماه پیشنهاد یک بازی Pac-Man World Rally و Sonic Racing را به صورت crossover داده بود، که Lycett گفته بود:
" درفکر رقیبی بزرگ‌تر از Pac-Man هستم."
به نظر می‌آید منظور او Mario بوده است.

این صحبت‌ها نمایان‌گر چه چیزی است؟آیا واقعا یک عنوان crossover مثل سری Sega's Mario & Sonic at the Olympic Game درحال ساخت است؟آیا Sumo Digital قرار است یک بازی Mario Kart برای Wii U بسازد؟
شاید هم Sonic در Mario Kart حضور داشته باشد زیرا دیروز کمپانی Nintendo و Sega قرار داد بزرگی با هم بستند که بخشی از آن درمورد بازی‌های مربوط به Sonic بود. و 3 بازی انحصاری از سری Sonic قرار است بزودی رونمایی شود.

Sonic&All-Stars Transformed آخرین بازی عرضه شده توسط Sega بود سبک بازی Racing بود که Sumo Digital سازنده آن بود.

منبع:
1
2

آخرش سگا می خواد منو دق بده.
لازم نیست به فکر رقیب بزرگتر (که لابد انحصاریه )باشی بگیر یه بازی برا ما بدبختا بساز که چشم به راه یه نسخه پلتفرمر بعد دو سالیم

انگار جدی جدی امسال هم سونیک جدید برای ما نمیسازن :( واقعا شورشو دراوردن :(
میترسم همینطور پیش بره سونیک به کل انحصار نینتندو بشه بره :(((

انگار جدی جدی امسال هم سونیک جدید برای ما نمیسازن :( واقعا شورشو دراوردن :(
میترسم همینطور پیش بره سونیک به کل انحصار نینتندو بشه بره :(((

نگو تو رو خدا تنم مور مور میشه.دارم کم کم به نینتندو و کنسولش گرایش پیدا می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or