mehdi keshvari کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 6, 2010 #1 سلام دوستان دوستانی که موفق شدند که این رو بسازن من خریدارم نوعش فرقی نمیکنه فقط کار کنه لطفا قیمت رو برام pm کنید . دستگاه من pal هستش.
سلام دوستان دوستانی که موفق شدند که این رو بسازن من خریدارم نوعش فرقی نمیکنه فقط کار کنه لطفا قیمت رو برام pm کنید . دستگاه من pal هستش.
all4u Loyal Member Rating - 100% 14 0 0 Sep 6, 2010 #3 برادر یکی دوستم ساخته تا غصر خبرشو بهت میدم با موبایل که میشه اون بهتر نیست؟
mehdi keshvari کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 6, 2010 #4 باشه من منتظرتم فقط تست کن آخه من 2 تا آیفون دارم دیگه برای چی برم گوشی دیگه ای بگیرم واسه آیفونم گفتن بزودی میاد من چند تا بازی دارم برای برو بچ میخوام قبل از اینکه بهشون پس بدم ازشون بک بگیرم راستی کسی میدونه باید چه مارک هاردی رو برای ps3 بگیرم
باشه من منتظرتم فقط تست کن آخه من 2 تا آیفون دارم دیگه برای چی برم گوشی دیگه ای بگیرم واسه آیفونم گفتن بزودی میاد من چند تا بازی دارم برای برو بچ میخوام قبل از اینکه بهشون پس بدم ازشون بک بگیرم راستی کسی میدونه باید چه مارک هاردی رو برای ps3 بگیرم
mehdihoo کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 7, 2010 #5 من الان اضافی ساختم و میتونم بهت بدم ولی یه قیمتی بگو که بصرفه ها...