™Meysam کاربر سایت Rating - 100% 16 0 0 Jun 19, 2012 #1 خریدار یک عنوان کیف ضد ضربه واسه ویتا هستم فک کنم اسمش vip case باشه به قیمت خوب خریدارم هر کس داشت پیام خصوصی بده اینم عکسش هست :-* Spoiler: عکس
خریدار یک عنوان کیف ضد ضربه واسه ویتا هستم فک کنم اسمش vip case باشه به قیمت خوب خریدارم هر کس داشت پیام خصوصی بده اینم عکسش هست :-* Spoiler: عکس
amirplay کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jun 20, 2012 #3 اینو ایران گیر نمیاری منم گشتم دنبالش نیست باید از دبی یا ترکیه بیاری... با اجازه صاحب page اگه کسی داشت منم خریدارم
اینو ایران گیر نمیاری منم گشتم دنبالش نیست باید از دبی یا ترکیه بیاری... با اجازه صاحب page اگه کسی داشت منم خریدارم
™Meysam کاربر سایت Rating - 100% 16 0 0 Jun 20, 2012 #4 نوشته شده توسط amirplay: اینو ایران گیر نمیاری منم گشتم دنبالش نیست باید از دبی یا ترکیه بیاری... با اجازه صاحب page اگه کسی داشت منم خریدارم بیشتر... حالا صبر میکنیم ببینم چی میشه اگه نبود دوتای سفارش میدیم اوکی؟:d
نوشته شده توسط amirplay: اینو ایران گیر نمیاری منم گشتم دنبالش نیست باید از دبی یا ترکیه بیاری... با اجازه صاحب page اگه کسی داشت منم خریدارم بیشتر... حالا صبر میکنیم ببینم چی میشه اگه نبود دوتای سفارش میدیم اوکی؟:d
LazaR AngeloV کاربر سایت Rating - 100% 39 0 0 Jun 21, 2012 #6 این ها رسمی ماله سونی نیست ... پس احتمالش خیلی کمه البته فک کنم تو توپخونه دیدم ..