یک عدد هارد اکسترنال 500 C gate

farhad23

کاربر سایت
Rating - 100%
6   0   0
هارد از نوع آداپتوری هست .کمتر از 1 سال کار کرده سالم هست و توش 300 گیگ فیلم و کارتون HD (هر کدوم اکثرا" بالای 5 گیگ هستند) به اضافه ی 160 گیگ بازی PC هست

قیمت پایه 45 تومن و به بالا ترین پیشنهاد فروخته می شود. با هارد نوت بوک ( بالای 160 ) هم عوض می کنم هر کی داره ( بسته به حجمش سر می گیرم یا میدم)
اولویت با تعویض است و دوستان تهرانی
در ضمن دوستان من بازی ps3 ندارم همین دیتا که اینجا نوشتم رو می تونم براتون بریزم با یک تعداد محدود بازی wii و psp .
بچه هایی هم که اهل استیم هستند میتونم براشون backup بازی های PC بریزم
دوستان انقدر عجله نکنید من این هارد رو تا پنج شنبه شب نمی فروشم . شما پیشنهادتونو بدید با توجه به شرایطی که گفتم پنج شنبه شب خودم با بهترین پیشنهاد تماس می گیرم .
طبق آخرین پیشنهاد قیمت آپدیت شد .

Attachments

• 27092011075.jpg
    27092011075.jpg
    62.7 KB · مشاهده: 45
آخرین ویرایش:
داداش من اولین نفر بودم بهت پی ام دادم فقط تا فردا خبرم کن منتظرم اینم باز شمارم اس بدی ممنون میشم یا علی
* * * * * * * * * * * * * * * * **
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 09193052923

من خریدارم با همون قیمت برامم توش بازی pc بریز باقیشم هرچی دوست داری قبول داری. نخواستیم نریز
اما اگر تهرانی مایلم بیام ازت بگیرم نه که هیچی میریزم حسابت ولی من موتور دارم میتونم بیام
و اینکه قیمت بالاتری بود منو تو جریان بزار که فلانی میخواد که من منتظر نشم مرسی البته اگر قیمتو به صورت پی ام دادن بهت اینجا بزارن میبینم

خوب یه سری قیمت از بازار ایران گرفتم اینجا می زنم دوستانی که قیمت ندارن مطلع بشن
قیمت هارد نوت بوک 320 گیگ 60 تومن
قیمت هارد نوت بوک 500 گیگ 78 تومن
قیمت هارد C gate 500 هم 76 تومن
هرکی مرجع خواست آدرس و تلفن رو بهش میدم خودش زنگ بزنه

دوست عزیز اون 76 بدون ادابتور هست ولی ماله شما ادابتور داره که ارزونتره
فکر میکنم باید قیمت رو به قبلش برگردونید
35
اگر اعتماد سازی کنید من میخوام

دوست عزیز آقا فرهاد شما باید اول قیمت بازار رو میگرفتی و بعد تاپیک میزدی که تا الان 2 3 بار قیمتتو عوض کردی!
در کل من هنوز سر پیشنهاد تویض و اون مبلغی که گفتم هستم
ممنون

دوست عزیز آقا فرهاد شما باید اول قیمت بازار رو میگرفتی و بعد تاپیک میزدی که تا الان 2 3 بار قیمتتو عوض کردی!
در کل من هنوز سر پیشنهاد تویض و اون مبلغی که گفتم هستم
ممنون
قیمت رو من بالا نبردم از اولم زدم قیمت پایه یعنی از این کمتر پیشنهاد ندید . کاری هم به قیمت بازار ندارم افزایش قیمت به دلیل پیشنهاد دوستان هست که با توجه به قیمت بازار اصلا" غیر منطقی نیست در ضمن شما هیچ پیشنهادی به من ندادید پیشنهاد یعنی عدد
دوست عزیز اون 76 بدون ادابتور هست ولی ماله شما ادابتور داره که ارزونتره
فکر میکنم باید قیمت رو به قبلش برگردونید
35
اگر اعتماد سازی کنید من میخوام
خوب من شماره رو برای شما پ.خ می کنم خودت بپرس .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or