یک سوال راجب بازیهای PS3

bad_sectore

کاربر سایت
سلام.

میخواستم بدونم بازیهای PS3 رو میشه از PSN دانلود کرد ؟ یا به اصطلاح مستقیم خرید و بعد دانلود کرد روی هارد PS3 ؟
مثلا من یه بازی میخوام که تو ایران نیست یا قیمتش خیلی بالاست! و میخوام با کریدیت بخرم بیاد روی هارد PS...

نه.تنها تعدادی از بازی های قدیمی موجود است مثل:
LBP
Siren
InFamous
Tomb raider underworld
God of War I&II
Prince Of Persia 2008
POP 1&2&3
Red Faction: Guerrilla
Borderlands
[PROTOTYPE]1
T&C Rainblow SixVega 2
Playstation Move Heroes
.
جالبه بعد از این همه مدت از عرضه UC1 هنوز تو PSN نیومده.

آخرین ویرایش:
خوب میشه بازیهای جدید رو از سایت های دیگه دانلود کرد و روی دیسک BlueRay رایت کنیم بعد بزاریم توی دستگاه و اجرا بشه ؟ دستگاهی که کپی خور نیست و ورژنش 3.60 هست!

خوب میشه بازیهای جدید رو از سایت های دیگه دانلود کرد و روی دیسک BlueRay رایت کنیم بعد بزاریم توی دستگاه و اجرا بشه ؟ دستگاهی که کپی خور نیست و ورژنش 3.60 هست!

داداش خودت فهمیدی چی گفتی؟:d
از سایت دیگه دانلود کنی بزنی رو blueray اجرا کنی؟ اینکه خود کپی خوریه!
تازه کپی خورش هم هنوز به این مرحله نرسیده و از رو هارد اجرا میکنه!!!

سوتی دادی وا !!!!:d

اگه این کار عملی بود که ملت 4 سال انتظاره حک شدنش رو نمیکشیدن...هنوزم که هنوزه فریم وری برای حک BD رامه PS3 نیامده...
--------------------------------
حالا این بازی چی هست که براش تاپیک زده شده؟

عجب!
پس تکلیف من که میخوام DANTE'S INFERNO رو بازی کنم چیه ؟ بازیشم تو ایران نیست! یا مفت گرونه!
اولا توي psn اصلا DANTE'S INFERNO نيست بعد بازي كه ميخواي چون خيلي كمياب هست قيمتش بين 40 الي 60 هست چون خيلي كم هست و به ندرت پيدا ميشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or