Z Zeus_J کاربر سایت Jun 28, 2008 #1 سلام. دوستان یک سوال داشتم. من یک ps2 دارم با تلویزیون خودم مشکلی نداره.(از نظر رنگی بودن).ولی وقتی روی تلویزیون دوستم امتحانش میکنم تصویر سیاه و سفید میشه. اگه کسی میدونه از قسمت System Configuration باید چه تغییراتی بدم لطفا راهنمایی کنه.
سلام. دوستان یک سوال داشتم. من یک ps2 دارم با تلویزیون خودم مشکلی نداره.(از نظر رنگی بودن).ولی وقتی روی تلویزیون دوستم امتحانش میکنم تصویر سیاه و سفید میشه. اگه کسی میدونه از قسمت System Configuration باید چه تغییراتی بدم لطفا راهنمایی کنه.
stop the game کاربر سایت Jun 29, 2008 #2 توی قسمتی که رنگ هست PAL,NTSC ایناها رو عوض کن! TV قدیمی نیست؟ اگه باشه اونم مشکل ایجاد میکنه!
hosein yacuza کاربر سایت Jun 30, 2008 #3 نوشته شده توسط stop the game: توی قسمتی که رنگ هست PAL,NTSC ایناها رو عوض کن! TV قدیمی نیست؟ اگه باشه اونم مشکل ایجاد میکنه! بیشتر... مشکل از tv هست که احتمال 90% قدیمیه !!! خود منم این مشکلو داشتم
نوشته شده توسط stop the game: توی قسمتی که رنگ هست PAL,NTSC ایناها رو عوض کن! TV قدیمی نیست؟ اگه باشه اونم مشکل ایجاد میکنه! بیشتر... مشکل از tv هست که احتمال 90% قدیمیه !!! خود منم این مشکلو داشتم
Modern Samurai کاربر سایت Jul 1, 2008 #4 فکر کنم اون tv فرمت NTSC رو پشتیبانی نمیکنه.چون قدیمیه و باید عوضش کرد.