بزرگترین ستاره یوتیوب، ملقب به PewDiePie، در هنگام اجرای زنده در یکی از livestreamـهایش از یک کلمه ی توهین نژادی استفاده کرد. و حالا حداقل یکی از سازندگان صنعت بازی به این کار او واکنش نشان داده است. PewDiePie، با نام اصلی فلیکس شلبرگ، در حین اجرای زنده از کلمه "nigger" بمعنی "کاکاسیاه" استفاده میکند. ویدئوی 1 دقیقه ای مربوط به آن صحنه را میتوانید در منبع این خبر مشاهده نمایید.
البته این اولین بازی نیست که او از این دست عبارات در ویدئوهایش بهره میبرد. او که دارای 57 میلیون نفر فالوئر در وبسایت یوتیوب است، قبلا به خاطر عبارات مشابه عذرخواهی کرده بود. و حالا آقای Sean Vanaman، که او را به عنوان سازنده ی Firewatch و فصل اول بازی The Walking Dead می شناسیم، گفته است که میخواهد پرونده قانونی در جهت حذف ویدئوهای PewDiePie بر علیه او باز کند.
"اینترنت راه گریزی از کار است وقتی هر روز مجبور باشید از خواب بلند شده و بازی ویدئویی بسازید، اما من از دست این پسربچه که بیشتر و بیشتر از اون چیزی که ما ساختیم پول درمیاره خسته ام"
"او بدتر از یه نژادپرست مخفیه. او مُبلغِ اراجیفیه که داره به صنعت بازی صدمه میزنه. من از همکاران و دیگر سازندگان بازی تقاضا دارم تا دست او را از محتوایی که او را میلیونر کرده است کوتاه کنند. البته باید اقرار کنم. ما همدست هستیم. خود من هم از آن 5.7 میلیون بازدیدِ ویدئویی که PewDiePie از بازی ما ساخته بود، پول درآوردم."
البته Vanaman اشاره میکند هیچ خصومتی با دیگر یوتیوبرها ندارد. و برای این ادعا خود به 3000 شماره سریال مجانی که برای یوتیوبرهای حرفه ای و آماتور ارسال کرده است تا از بازی آنها ویدئو بسازند، اشاره میکند. و اینکه هر روز ویدئوهای یوتیوبرها را تماشا میکند.
PewDiePie هنوز هیچ واکنشی به این صحبت ها نشان نداده است.
منبع