یک دستگاه مانیتور تلویزیون 27 LG

ORTEZA\/\/

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
سلام دوستان یک دستگاه

LG - 27" - M2794DP + TV + MONITOR + REMOTE
که واقعا تمیزه بدون هیچ خطی در حد آک عکسم میزارم

می خوام بفروشم هر کی خواست در خدمتیم کانال های ایرانی رو دیجیتال میگیره DVB داره دو تا HDMI و خیلی چیزای دیگه مناسب برای XBOX or PS3

قیمت پایه :390 پ.خ کنید. فقط تهران حضوری
قیمت آکش 495 تومان است.راجب قیمت هم نظر ندید فروش نره نگه میدارم
اسپمم ممنوع.مرسی
مصرف از فروش

آخرین ویرایش:
بله داره
این چه جوابی بود؟
DVI داره یا آنالوگ شما میگه بله داره!!!!!!خو کدومش؟؟

---------- نوشته در 10:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 AM ارسال شده بود ----------

قیمت زدی فضایی یه سری توی سایت روزنامه همشهری بزنی جمعه بازار 32 اینچ زدن از 200 تا نهایت با میزش اونم ال ای دی 350
این پست رو به عنوان اسپم حساب نکنید فقط میخوام جواب دوستمونو بدم.
قیمت در اونجا پایین ته بخاطر اینکه کسی نمینویسه پرت HDMI داره یا نه
یا مثلا نمینویسه خط و خش داره یا مثلا عکس نمیزاره
تازه اگه اون تلویزیون سامسونگ باشه قیمتش نصف میشه چون سامسونگ دربرابر چیز خوبی که به مردم میده خیلی قیمته کمتری میگیره.
باید اینا رو هم در نظر بگیری.

عزیزان قیمت من اینه بله هم پورت Dvi vs vga هم داره جفتشو داره تلوزیون 42 سراغ دارم 450 ولی پیکسلاش سوخته هرکی خواست می خره گفتم فروش نره نگه میدارم

با اجازه آقا مرتضی گل
دوستان مرتضی فوق العاده قابل اعتماده.حیف نمی تونم به این قیمت بخرمش وگنه خدایی میرزه هر کسی بخره به نظرم سود کرده

ببخشيد خريدار نيستم. اما پستم شايد بدرد بخوره! من خودم از اين مدل مانيتور دارم. البته من همون اوايل كه وارداتي بود خريدم. واسه من ساخت كره هست. اين ماتيتور و تي وي بسيار عاليه و خودم خيلي ازش راضيم. نميدونم چرا اين دوستمون داره ميفروشه. ورودي واسه گرفتن شبكه هاي آنالوگ و قديمي. قابليت گرفتن شبكه هاي ديجيتال رو هم داره. 2 تا پورت HDMI داره. (من 360 ام رو به يكي شون وصل كردم!) يه دونه پورت كامپوننت داره ( PS2 ام رو بهش وصل كردم!) يه دونه پورت كامپوزيت داره (PS1 ام رو بهش وصل كردم!) دو تا پورت اسكارت داره كه با تبديل ميتونين به كامپوزيت تبديلش كنين. يه پورت USB داره. خروجي اپتيكال صدا داره. دو تا اسپيكر 5 وات داره كه كيفيت بسيار مناسبي دارن! رزولوشنش هم 1080P هست. به اون دوستمون هم كه با تلويزيون مقايسه كرده بود بايد عرض كنم كه اين مانيتور با امكانات جانبي مثل TV هست نه تلويزيون! شما در حالت عادي PC رو به تلويزيون LCD وصل كني بشيني پشتش كيفيت تصوير آشغاله. اما كيفيت تصوير اين دقيقا مثل يه مانيتور LCD استاندارد هست و بسيار عاليه. من اون موقع 550 گرفتم ولي با توجه به اينكه بسيار ازش راضيم و ديگه هم تو بازار نيست، 1 ميليون هم بخوان نميفروشم چون بفروشم چيزي مشابه اين نميتونم پيدا كنم.

ببخشيد خريدار نيستم. اما پستم شايد بدرد بخوره! من خودم از اين مدل مانيتور دارم. البته من همون اوايل كه وارداتي بود خريدم. واسه من ساخت كره هست. اين ماتيتور و تي وي بسيار عاليه و خودم خيلي ازش راضيم. نميدونم چرا اين دوستمون داره ميفروشه. ورودي واسه گرفتن شبكه هاي آنالوگ و قديمي. قابليت گرفتن شبكه هاي ديجيتال رو هم داره. 2 تا پورت HDMI داره. (من 360 ام رو به يكي شون وصل كردم!) يه دونه پورت كامپوننت داره ( PS2 ام رو بهش وصل كردم!) يه دونه پورت كامپوزيت داره (PS1 ام رو بهش وصل كردم!) دو تا پورت اسكارت داره كه با تبديل ميتونين به كامپوزيت تبديلش كنين. يه پورت USB داره. خروجي اپتيكال صدا داره. دو تا اسپيكر 5 وات داره كه كيفيت بسيار مناسبي دارن! رزولوشنش هم 1080P هست. به اون دوستمون هم كه با تلويزيون مقايسه كرده بود بايد عرض كنم كه اين مانيتور با امكانات جانبي مثل TV هست نه تلويزيون! شما در حالت عادي PC رو به تلويزيون LCD وصل كني بشيني پشتش كيفيت تصوير آشغاله. اما كيفيت تصوير اين دقيقا مثل يه مانيتور LCD استاندارد هست و بسيار عاليه. من اون موقع 550 گرفتم ولي با توجه به اينكه بسيار ازش راضيم و ديگه هم تو بازار نيست، 1 ميليون هم بخوان نميفروشم چون بفروشم چيزي مشابه اين نميتونم پيدا كنم.

در تایید پست دوستمون منم یکی دارم از این و برای xbox360 و ps3 خیلی خوب هست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or