یوشیدا : عناوین Detroit: Become Human و Dreams برای عرضه در سال 2017 تایید نشده اند

ALBERT W3SKER

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
کاربر سایت
Detroit-Become-Human-4.jpg

درود

طبق ویدیویی که پلی استیشن اروپا ساعاتی پیش منتشر کرد دو عنوان Dreams و Detroit: Become Human در سال 2017 برای کنسول ps4 منتشر خواهد شد. پس از انتشار این ویدیو یکی از کاربران در توییتر از اقای یوشیدا ، رییس بخش بازی شرکت سونی پرسید که ایا دو عنوان Detroit: Become Human و Dreams در سال 2017 منتشر خواهد شد؟

اقای یوشیدا در پاسخ گفت :

این یک اشتباه از سوی پلی استیشن اروپا بوده است.

البته این بدین معنی نیست که بازی نمیتواند در سال 2017 انتشار یابد بلکه هنوز تاریخ انتشار بازی برای سال 2017 تایید نشده است

برنامه ها میتوانند تغییر کنند. با این حال باید تا نمایشگاه E3 2017 که تا چند ماه دیگر برگزار میشود صبر کرد و دید دو بازی Detroit: Become Human و Dreams در چه تاریخی عرضه میشوند.

آخرین ویرایش:
سوتی دادن بددددد
احتمالا قرار بود سوپرایز e3 باشه که پلی استیشن اروپا خرابش کرد
(در اومدن detroit در امسال شک ندارم اما dream احتمالا شاهد بتای بازی باشیم)

سوتی دادن بددددد
احتمالا قرار بود سوپرایز e3 باشه که پلی استیشن اروپا خرابش کرد
(در اومدن detroit در امسال شک ندارم اما dream احتمالا شاهد بتای بازی باشیم)

اره.بازی کیج 100 درصد امسال میاد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: batgamer2
چرا نگران کننده؟ رو PC هم بیاد مثلا چه ایرادی داره؟:D

هورایزون .. ni-oh ... دیترویت ... god of war یا هر چیز دیگه ای ... برای هر کنسول دیگه ای میخپاد منتشر شه .. هیچ اهمیتی برام نداره ... ولی هیچ خوش ندارم بازی مثل پرسونا از کامیونیتیش خارج شه ... و دنبال بازار و مشتری جدید بگرده .... کلا هر وقت یکی بحث انحصاری موندن یه بازی رو میکشه وسط ... یه سری باید با تز روشن فکرانه و اخلاص عمل حمله ور شن بهش ؟ اره ما عقده ای کوته فکر

هورایزون .. ni-oh ... دیترویت ... god of war یا هر چیز دیگه ای ... برای هر کنسول دیگه ای میخپاد منتشر شه .. هیچ اهمیتی برام نداره ... ولی هیچ خوش ندارم بازی مثل پرسونا از کامیونیتیش خارج شه ... و دنبال بازار و مشتری جدید بگرده .... کلا هر وقت یکی بحث انحصاری موندن یه بازی رو میکشه وسط ... یه سری باید با تز روشن فکرانه و اخلاص عمل حمله ور شن بهش ؟ اره ما عقده ای کوته فکر

چرا خود زنی میکنی؟!:دی من کی بهت گفتم کوته فکر؟ من علاقم به امدن P5 رو PC در وحله اول به خاطر پایریت کردن بازی هست!:دی
بعد سوالم این هست که امدن یه بازی رو یه کنسول دیگه تا زمانی که به بازی آسیب نزنه چه نکته منفی میتونه برای بقیه داشته باشه؟ مثلا اینکه P6 رو بخوان طوری بسازن که همه بازی کنن و نتیجه یه بازی مثلا اکشن باشه که برای همه پلتفرم ها میاد، یعنی تجاری شدن بازی، قطعا رو مخ همه است و هیچ کس استقبال نمیکنه! اما عرضه P5 رو یه پلتفرم دیگه و بیشتر شدن فن بیس بازی اتفاقا به نظر من نکته مثبتی هست. از این زاویه بهش نگاه کن که بهتر میفروشه و Atlus میتونه شماره بعدی رو بهتر بسازه.
خلاصه بزرگ تر شدن یه کامیونتی اگه به معنی تجاری شدن و مرگ فن های قدیمی نباشه نکته بدی نیست. میتونه مثبت هم باشه.

چرا خود زنی میکنی؟!:D من کی بهت گفتم کوته فکر؟ من علاقم به امدن P5 رو PC در وحله اول به خاطر پایریت کردن بازی هست!:D
بعد سوالم این هست که امدن یه بازی رو یه کنسول دیگه تا زمانی که به بازی آسیب نزنه چه نکته منفی میتونه برای بقیه داشته باشه؟ مثلا اینکه P6 رو بخوان طوری بسازن که همه بازی کنن و نتیجه یه بازی مثلا اکشن باشه که برای همه پلتفرم ها میاد، یعنی تجاری شدن بازی، قطعا رو مخ همه است و هیچ کس استقبال نمیکنه! اما عرضه P5 رو یه پلتفرم دیگه و بیشتر شدن فن بیس بازی اتفاقا به نظر من نکته مثبتی هست. از این زاویه بهش نگاه کن که بهتر میفروشه و Atlus میتونه شماره بعدی رو بهتر بسازه.
خلاصه بزرگ تر شدن یه کامیونتی اگه به معنی تجاری شدن و مرگ فن های قدیمی نباشه نکته بدی نیست. میتونه مثبت هم باشه.
اون قضیه پایرت رو که میدونستم ... :D:-"

دقیقا ... پرسونا ۵ تضمین شده است و با رفتنش جاهای دیگه مشکلی پیش نمیاد .. ولی پرسونا شش و هفت چی میشه ؟ این یه پروسه است که از همچین چیزی شروع میشه و تو هر فرانچایزی که دیدیم این مسیر رو رفته ... کلا بعد یکی دو شماره اون فرانچایز یه بیراهه زده یا افت محسوس کیفیت داشته .استثنا هم من خودم ندیدم در این مورد.
تازه بدبختیشم اینه که پرسونا تازه داره شروع به درخشیدن میکنه و بیشتر دیده میشه. روی همین ps
من نمیخوام تو پرسونا هفت ببینم کارکتر یه شمشیر شیش متری بکشه بیرون و مشغول تماشای شیفت اسپیس باشم. یا یه مسلسل بگیره دستش تو سیاهچال ها و کاور میگیره.
هر چقدر هم اتلوس خاص و سر استاندارد هاش سخت گیر باشه پول یه مزه خاصی داره .
نکته بعد مخاطبین جدید روی اعصاب هستن . نمونش همین گراویتی راش .. بابا یه دموش رو ملت بازی کردن ... کلا اعصاب خوری سرش پیش اومد ... اگه بازی روی همون ویتا مونده بود همون کامیونیتی خودش میرفتن سراغش و از این قبیل اعصاب خوردی ها رو مخاطب های جدید پیش نمیارن .... در مورد ff هم که این این سه سال اخیر خودت شاهد بودی .... ما به عنوان هیتر فاینال فانتزی به حساب میومدیم .

تجربه ثابت کرده که هست . و این مسایل پیش میاد ... من که به شخصه استثنا ندیدم .. به خصوص در مورد بازیایی که سبک و استایل به خصوصی دارن

اون کوته فکر و اینها رو برای اینکه جلوی نقل قول های بعدی رو بگیرم گفتم

آخرین ویرایش:
چرا خود زنی میکنی؟!:D من کی بهت گفتم کوته فکر؟ من علاقم به امدن P5 رو PC در وحله اول به خاطر پایریت کردن بازی هست!:D

گلبم الان گرفته %-(x_x

حداقل واسه این بازی نه!

لامصب مگه تو j باز نیستی 8-|
همین طوری داریم منقرض میشیم حداقل جان من دیگه تو تو خودی ها خودزنی نکن ماکان:D

تو این لحظات معنوی و عزیز واست دعای هدایت میکنم :D

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or