یوشیدا : انتظار داریم کنسول PS4 در بازی های مولتی پلتفرم بهترین باشد.

Pythonistas

کاربر سایت
th

به نظر سونی با کنسول PS4 تهاجمی شروع کرده است .

این منصفانه است که بگوییم پلی استیشن در ارائه کیفیت بازی های Third Party دست مایه تاسف بود . به دلیل معماری پیچیده این کنسول خیلی از استودیو های Third Party سعی بر این نمی کردند ، که با سخت افزار این کنسول دست و پنجه نرم کنند . این عامل سبب می شد پورت های بدی برای این کنسول ارائه شود - به خصوص در سال های آغازین عرضه این کنسول .

بر هر حال کنسول پلی استیشن 4 از این موضوع اجتناب می کند و سعی می کند با کنسول که با معماری سنتی تر همچنین با توان بالاتر کنسولی ارائه دهد که در زمینه بازی های مولتی پلتفرم قوی ظاهر شود. این ویژگی های می باشند که آقای Shuhei Yoshida رئیس استودیو های سونی آن را لازمه کار می داند . به عنوان دارنده یک پلتفرم تلاش می کنیم که بهترین بازی های مولتی پلتفرم را بر روی کنسول ارائه بدهیم .

"می خواهیم کاربران را به بهترین نحو ممکن از کنسول PS4 مطمئن بسازیم . این موارد بدین معنا است که گرافیک بهتر ، کنترلر مناسبتر و یک کنسول کاربر پسند ارائه دهیم . برای مثال مجبور نیستید کنسول را روشن و خاموش کنید ، یا این که به راحتی بین بازی و Netflix سویچ کنید . در واقع ، سهولت کار در نسل بعد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است "، می بینیم در تبلت ها و گوشی های همراه ، هنگام بازی هر موقع بخواهید از بازی خارج شوید ، " PS4 یک کنسول خانگی خواهد بود که همچین کاری انجام می دهد . "

باید ببینیم تا 21 می مایکروسافت با معرفی کنسول جدید خود ، حرف جناب یوشیدا که نسخه PS4 ، بهترین نسخه از بازی مولتی پلتفرم خواهد بود به واقعیت می پیوندد !

منبع :

آخرین ویرایش:
Youshida جان لطفا تا معرفی Next Xbox ببند;)
بعدش حالا یه چیزی می‌گفتی باز یه چیزی ولی الان از کجا فهمیدی کنسول شرکتت از کنسول معرفی نشده مایکرو بهتره؟! :))

Iwata جان لطفا تا معرفی Next Xbox ببند;)
بعدش حالا یه چیزی می‌گفتی باز یه چیزی ولی الان از کجا فهمیدی کنسول شرکتت از کنسول معرفی نشده مایکرو بهتره؟! :))
ایواتا؟ :d
یه لحظه یوشیدا و ایواتا رو با هم قاطی کردم
yahoo_21.gif

حق داری جناب Please Understand زیاد فعال بوده اواخر ! :d

Iwata جان لطفا تا معرفی Next Xbox ببند;)
اولا متن درست بخون :
به عنوان دارنده یک پلتفرم تلاش می کنیم که بهترین بازی های مولتی پلتفرم را بر روی کنسول ارائه بدهیم
دوما تناقض تو پستت و امضات موج میزنه !

PS4 Versions of Multiplatform Games Must be The Best
نسخه PS4 بازيهاي مولتي پلتفرم بايد بهترين باشند.

fixed

يه كلمه كل منظور رو عوض ميكنه. ايني كه شما نوشتي با قطعيت داره حرف زور ميگه ولي اصل مطلب اينه كه اينا هدفشون اينه كه اين اتفاق بيوفته.

هر چی کلنجار رفتم چطور تعریفش کنم ! گفتم عنوان جنجالی تر شاید بهتر باشه !
yahoo_4.gif
تو متن می بینی که از اطمینان حرف نمی زنه .

مشكل اينجاست كه اينجا بعضيا فقط عنوان خبر رو ميخونن و كامنتاي حق به جانب دارانه ميدن

آخرین ویرایش:
fixed

يه كلمه كل منظور رو عوض ميكنه. ايني كه شما نوشتي با قطعيت داره حرف زور ميگه ولي اصل مطلب اينه كه اينا هدفشون اينه كه اين اتفاق بيوفته.

هر چی کلنجار رفتم چطور تعریفش کنم ! گفتم عنوان جنجالی تر شاید بهتر باشه ! :d تو متن می بینی که از اطمینان حرف نمی زنه .

ویرایش شد . دوستان لطفا متن رو کامل بخونید بعد نظر بدید حالا یه بار اومدم مثل مجله های زرد کار کنم عنوان آبکی بزنم ! :|
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
Youshida جان لطفا تا معرفی Next Xbox ببند;)

دیگه کاملا مطمئن شدم حتی دو خط اول خبر رو هم نمیخونید .

واقعا ماشالا به این درایت .

بعد هم گفته Must Be یعنی اینکه انتظار داریم و باید اینطوری باشه نه اینکه گفت هست و خواهد شد !! خواهشا تیتر ویرایش بشه !!

The "share" button is one of the most touted features of Sony's upcoming console, giving players a dedicated button to desperately try and show off their wicked sick Call of Duty highlights to their friends. It will however, come with a few limitations, as Yoshida explains: "There will be parts of a game that the maker does not want people to be able to see," he said. "For example, on Vita, developers can in certain scenes disable the feature that lets users take a screenshot, and [the Share function] will have a similar mechanism. The creator may not want to make video of the final boss sharable, for instance."
ادامه ی حرفاش در مورد دکمه ی انقلابی "share" گفته اگه سازنده بخواهد قسمتی از بازی قابل share نباشد-مثلا" باس آخر بازی- میتونه دکمه share رو در اون قسمت غیر فعال کنه

آقا خدا کنه اینجوری باشه سر Crysis 3 من که خیلی روی ps3 اعصابم خرد شد اینقدر بد پورت شده بود که حالم بد شد :-&
البته من تجربه ی مایکروسافت رو در زمینه مولتی خیلی عالی میدونم باید ببینیم اون چه میکنه

ادامه ی حرفاش در مورد دکمه ی انقلابی "share" گفته اگه سازنده بخواهد قسمتی از بازی قابل share نباشد-مثلا" باس آخر بازی- میتونه دکمه share رو در اون قسمت غیر فعال کنه

من از N4g ترجمه کردم این بخش تهش نبود ! ناقص بوده آیا ! :|

حداقل روی کاغذ و مصاحبه هایی که انجام میشه نشون میده که سونی میخواد برا PS4 سنگ تموم بزاره (شایدم تکرار حماسه PS2 )

انصافا تا حالا هر خبری که از این دستگاه اومده امیدوار کننده و باب طبع هم بازیسازا و هم گیمرها بوده امیدوارم موفق باشن

من همچنان فکر می کنم نسل بعد هم دوش به دوش هم این دو شرکت حرکت کنن هر چند ممکنه به خاطر نرم افزار بهتر کمی ماکروسافت جلوتر بزنه اما اون چیزی که از ابتدا بهش اعتقاد داشتم که دیگه این نسل جایی برای نینتندو نخواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or