یوسوزوکی : عنوان Shenmue 3 به زودی وارد مرحله ی کامل ساخت میشود

ALBERT W3SKER

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
کاربر سایت
shenmue_3-3-600x337.png

درود

پس از سال ها انتظار عنوان Shenmue 3 در کنفرانس E3 2015 شرکت سونی معرفی شد.اقای یوسوزوکی مرد پراوازه دنیای بازی و خالق سری Shenmue در مصاحبه ای با مجله ی فامیتسو گفت:

" بازی به زودی وارد مرحله ی کامل ساخت و توسعه میشود.ما در سال اینده چیزهای بیشتری از بازی را نشان خواهیم داد."

با این حال این خبر بدین معنی نیست که به زودی تاریخ انتشار بازی یا چیزی شبیه به ان اعلام میشود.

علاوه بر این سوزوکی در رابطه با طرفداران و حامیان بازی گفت :

" ما بی وقفه در حال توسعه ی بازی هستیم و طرفداران و حامیان و کسانی که برای نخستین بار سری Shenmue را تجربه میکنند لذت خواهند برد."

پیش فروش نسخه pc بازی از طریق وبسایت رسمی بازی در دسترس است.عنوان Shenmue 3 در تاریخی نامشخص برای دو پلتفرم ps4 و pc عرضه خواهد شد.

یاکوزا هم یه جورایی شبیه اینه دیگه مگه اون دورش تموم شده!؟:|
مشکل shenmue این هست که شروع کننده بود زمانی که اومد چون اولین بود و در ضمن همه چیز رو به بهترین شکلش اجرا کرده بود به هیچ عنوان رقیبی هم نداشت اما امروز بعد از این همه سال رقیب براش زیاد شده و ضمنا انتپارات هم ازش بالاست
بازی های اینجوری بدجوری رو لبه تیغ هستن

• Like
Reactions: jhoobin
مشکل shenmue این هست که شروع کننده بود زمانی که اومد چون اولین بود و در ضمن همه چیز رو به بهترین شکلش اجرا کرده بود به هیچ عنوان رقیبی هم نداشت اما امروز بعد از این همه سال رقیب براش زیاد شده و ضمنا انتپارات هم ازش بالاست
بازی های اینجوری بدجوری رو لبه تیغ هستن
شما امار فرو یاکوزا رو نگاه کن فروشش خیلی بالا لبه تیغ نیس که

شما امار فرو یاکوزا رو نگاه کن فروشش خیلی بالا لبه تیغ نیس که
منظوز من یاکوزا نیست خود shenmue رو لبه تیغ هست که قراره بعد از حدود 17 18 سال بیاد با مثلا یاکوزا و بازی های مشابه رقابت کنه و همه فن هاش هم انتظار دارن که کیفیتش از اونا بالاتر باشه و چیزای جدیدتری معرفی کنه

منظوز من یاکوزا نیست خود shenmue رو لبه تیغ هست که قراره بعد از حدود 17 18 سال بیاد با مثلا یاکوزا و بازی های مشابه رقابت کنه و همه فن هاش هم انتظار دارن که کیفیتش از اونا بالاتر باشه و چیزای جدیدتری معرفی کنه
من در تعجبم چرا سگا ip به این خفنی از دست داد اینجوری هم انحصاری بود هم کیفیتش تضمین بود

من نمیدونم چرا سوزوکی و سگا این بازی زیبا و تاثیرگذار را برای پلی استیشن دو ندادن?!

حالا ان شا الله که بترکونه.
فکر کنم بخاطر روابط سگا با ماکروسافت بود براهمین بازی رو فقط برا دریم کست . xbox ساخت که اشتباه بزرگی هم بود چون امریکا اروپا شنمو رو نمیپسندن xboxهم که اونجا ها طرفدار داشت:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or