یوبی سافت تایید کرد نسل بعدی spilinter cell با حضور سام فیشر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
images

یوبی سافت تایید کرده است - شرکت در حال حاضر برنامه ای خاص برای کنسولهای نسل بعدی پیگیری کرده است. یوبی سافت در این فکر است که چگونه یک IP فوق العاده برای xbox one و kinect طراحی کند که مثل گذشته تمام مشخصات مخفی کاری را شامل شود.

بازی SC و شخص سام فیشر یک برگ برنده برای یوبی سافت هستند Scott Lee کارگردان بازی طی مصاحبه ای گفته است:
بدیهی است که ما در حال کار بسیار سختی بر روی نسل فعلی هستیم و طبیعتا قصد داریم با تمام سیستم ها ارتباط برقرار کنیم.برای نسل بعدی ما قطعا برنامه های خاصی داریم اما فعلا ما باید راجع به این نسل صحبت کنیم :
اما نگاه روبه جلوی ما به سام و تکنیک ماجراهای جدید و ماجراهای عمیقتر و بزرگتر برای نسل بعد انجام خواهد گرفت سام باز خواهد گشت
اما صحبت های Jade Raymond نیز برای استفاده از کینکت برای نسل بعد نیز بسیار جالب است:
من فکر می کنم ما با برخی از تغییرات بزرگ و یک رشته مهندسی خاص طرف هستیم . من گام دیگری را از کینکت دیدم من اینطور فکر میکنم که که بیشتر گیمرهای هارد کور حرکات طبیعی تر را در گیم را حس با کمک کینکت حس خواهند کرد .
مایکروسافت فن آوری Kinect را در یک نگاه منحصر به فرد نشان میدهد و در XBOX ONE این دوربین به بازیکنان اجازه ی یک تجربه ی جدید و واقعی را خواهد داد .و با یک واقعیت جدید رو به رو هستیم.
منبع

یک انحصاری دیگه رسید..
با قدرت نسل بعد خیلی کارهای مخفی کاری رو میتونن گسترش بدن..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or