یه سوال در مورد تورنت

duke_nukem

کاربر سایت
سلام.یه سوال چه طوری میشه تو دانلود تورنت سرعت آپلودو کم کرد به دانلود اضافه کرد؟اصلا این آپلود برای چیه؟بهترین نرم افزار برای دانلود با تورنت چیه؟من دارم دانلود می کنم با bitlord سرعت دانلودم 7ه آپلودم5ه چرا آپلود اینقدرزیاده؟:confused:

نه داداش من ... تورنت باز هاي حرفه اي همگي با Azureus كار مي كنن .

تفاوت هاشون خيلي خيلي زياده . من چون با هر دو كار كردم اينو ميگم .

میشه تفاوتشون رو بگی ؟

آخه من هم با Bitlord بیشتر حال کردم . :biggrin1:

برای خاموش کردن می تونی از نرم افزار auto power-on &shut down استفاده کنی من همین امروزبا تورنت دانودش کردم

جواد مي خواد كه خودِ برنامه بعد از اتما دانلود shut down كنه .

ولي نه جواد جان فكر نمي كنم بشه اين كار رو كرد . ولي يه همچين جايي براي سوال داره :
http://faq.vuze.com/?CategoryID=2

میشه تفاوتشون رو بگی ؟

آخه من هم با Bitlord بیشتر حال کردم . :biggrin1:

يعني واقعا" با هر دو كار كردي و الان اين نظر رو داري ؟ خب شايد با ورژن جديد Azureus كار نكردي شما .

بزرگترين حسن اين نرم افزار تو جاوا محوري اونه و حسن خيلي خوبه بعدي لينك هاي آپ شده توسط كاربراست كه خودِ برنامه لحظه به لحظه آپ ديت مي كنه و نياز به رفرش كردن داره فقط وسرعت دانلودتون رو تو تورنت در حد لينك مستقيم مي بره بالا .

پيشنهاد مي كنم حتما" اين سري Screenshotsهارو يه بار ببينيد .

اينم لينك دانلود تمامي شون.

سلام
سعید جون پس حالا که میگی سرعت رو در حد لینک مستقیم بالا میبره لینک دانلود این برنامه Azureus رو بذار تا ماهم دانلودش کنیم. راستی اون عکس ها رو برای چی گذاشتی و منظورت از این عکس ها چیه؟ مگه Azureus سایت خاصی داره؟
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که تو یکی از اون عکسایی که گذاشته بودی فیلم هری پاتر و فرمان ققنوس رو با کیفیت hd گذاشته بود. می خواستم ببینم واقعیه یا نه؟
یا علی مدد

آخرین ویرایش:
سلام
سعید جون پس حالا که میگی سرعت رو در حد لینک مستقیم بالا میبره لینک دانلود این برنامه Azureus رو بذار تا ماهم دانلودش کنیم. راستی اون عکس ها رو برای چی گذاشتی و منظورت از این عکس ها چیه؟ مگه Azureus سایت خاصی داره؟
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که تو یکی از اون عکسایی که گذاشته بودی فیلم هری پاتر و فرمان ققنوس رو با کیفیت hd گذاشته بود. می خواستم ببینم واقعیه یا نه؟
یا علی مدد

آقا اشتباه برداشت كردينا ... من گفتم لينك هايي كه خود برنامه توش داره و توسط كاربرا آپ شده دانلودشون سرعت بالايي داره نه اين كه هر لينكي با سرعت بالا باشه .

والا منظورم از اون عكس ها اين بود كه محيطAzureus رو با محيط Bitlord مقايسه كرده باشم .
منظورت از سايت خاص چيه ؟!‌

بله ... من خيلي زياد كليپ و شو با كيفيت HD دانلود كردم ولي اكثر فيلم هايي كه لينكش تو برنامه موجوده رايگان نيستن .

لينك دانلود برنامه رو هم بالا تر گذاشتم . پست ششم تاپيك رو ببين .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or