pxc33 کاربر سایت Mar 3, 2012 #1 بچه ها من تازه کارم چجوری باید Journey که روش خورده psn رو بازی کرد؟؟؟
Small Hero کاربر سایت Mar 3, 2012 #2 کپی خور دستگاهت یا ارجینال بازی میکنی؟اگه ارجی برو PS Store بازیو بخر درغیر اینصورت نمیتونی بازی کنی
Mehrdad کاربر سایت Mar 3, 2012 #4 نوشته شده توسط pxc33: وقتی بخرم یک بلوری میارن در خونه از خارج بیشتر... وقتی از store بازی رو بخری باید بازی رو دانلود کنی این بازی ها arcade هستن و روی بلوری منتشر نمی شن.
نوشته شده توسط pxc33: وقتی بخرم یک بلوری میارن در خونه از خارج بیشتر... وقتی از store بازی رو بخری باید بازی رو دانلود کنی این بازی ها arcade هستن و روی بلوری منتشر نمی شن.
pxc33 کاربر سایت Mar 3, 2012 #5 چگونه باید هزینش رو بپردازم ---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 PM ارسال شده بود ---------- تر خدا یکس جواب بده
چگونه باید هزینش رو بپردازم ---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 PM ارسال شده بود ---------- تر خدا یکس جواب بده
Axis کاربر سایت Mar 3, 2012 #6 نوشته شده توسط pxc33: چگونه باید هزینش رو بپردازم ---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 PM ارسال شده بود ---------- تر خدا یکس جواب بده بیشتر... شما باید یه PSN Cart بخری به قیمت های 50 -100 -20 دلاری و اونا رو رویه PSN فعال میکنی بعدش میتونی بخری و دانلود کنی
نوشته شده توسط pxc33: چگونه باید هزینش رو بپردازم ---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 PM ارسال شده بود ---------- تر خدا یکس جواب بده بیشتر... شما باید یه PSN Cart بخری به قیمت های 50 -100 -20 دلاری و اونا رو رویه PSN فعال میکنی بعدش میتونی بخری و دانلود کنی
pxc33 کاربر سایت Mar 3, 2012 #7 فروشگاه های میفروشن ---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ---------- up up up up
فروشگاه های میفروشن ---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ---------- up up up up
honestbud کاربر سایت Mar 3, 2012 #9 نوشته شده توسط pxc33: فروشگاه های میفروشن ---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ---------- up up up up بیشتر... علاوه بر اون سایتی که دوستامون گفتن سایت های دیگه ای هم هستش! شما تو گوگل سرچ کن "خرید PSN card" یا چیزی شبیه این حتما پیدا میکنی. البته فکر کنم یه سری از مغازه ها هم بفروشن ولی فکر کنم گرون تره!
نوشته شده توسط pxc33: فروشگاه های میفروشن ---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ---------- up up up up بیشتر... علاوه بر اون سایتی که دوستامون گفتن سایت های دیگه ای هم هستش! شما تو گوگل سرچ کن "خرید PSN card" یا چیزی شبیه این حتما پیدا میکنی. البته فکر کنم یه سری از مغازه ها هم بفروشن ولی فکر کنم گرون تره!
parsa.pikey کاربر سایت Aug 12, 2012 #10 نوشته شده توسط .:Metallica:.: برو اينجا Spoiler game-ir.com بیشتر... میگم این سایت امن دیگه؟ یعنی میشه ازش خرید کرد؟
نوشته شده توسط .:Metallica:.: برو اينجا Spoiler game-ir.com بیشتر... میگم این سایت امن دیگه؟ یعنی میشه ازش خرید کرد؟
N N.!.M.A کاربر سایت Dec 24, 2012 #11 نوشته شده توسط parsa.pikey: میگم این سایت امن دیگه؟ یعنی میشه ازش خرید کرد؟ بیشتر... اره كاملا امنه هم امن هم ارزون تر از جاهاي ديگه
نوشته شده توسط parsa.pikey: میگم این سایت امن دیگه؟ یعنی میشه ازش خرید کرد؟ بیشتر... اره كاملا امنه هم امن هم ارزون تر از جاهاي ديگه