یه سواله فنی! در مورد باز کردن فایل بازیهای 360

bazii_center

کاربر سایت
سلام

من یه سوال داشتم اونم اینکه قبلا فایل بازی های پلی 2 رو به راحتی چون تو همون دی وی دی بودن باز میکردم و تغییراتم رو ایجاد میکردم ورایت میزدم! مثلا بازی جی تی آ و رزیدنت اویل رو به اون شکلی که خودم دوست داشتم در آوردم وبازی کردم! از صدا و تکستچر گرفته تا مپ و...

ولی حالا وقتی بازی های 360 رو رو سیستم میارم به غیر از 2 تا پوشه که اونم یکیش که AUDIO خالی و اون یکشم VIDEO با چند تا فایل ویدوییه چیزی نمیاری کسی اینجا میتونه به من کمک کنه؟

• Like
Reactions: Fu11 GAME
مسلما سیستم ساخت و برنامه نویسی یک بازی بین هر کنسول و هر نسل فرق میکنه و شما نباید انتظار داشته باشی که بتونی همون کارهایی که رو بازی های پلی 2 انجام دادی رو 360 هم انجام بدی،:).

بازیهای xb360 به صورت فایل نیستند!! اصولا فایل چجطوری معنا میشه؟! بخشی از اطلاعات روی دیسک و رفرنسهایی به اونها در file table ابتدای دیسک. وقتی در فایل تیبل چیزی نباشه فایلی هم دیده نمیشه اگر چه اطلاعات هست.
البته صد در صد به این بی بند و باری هم نیست ولی ممکنه ماکروسافت برای دیسک های بازی فرمت خاصی رو در نظر گرفته که کلا با کامیپوتر سازگار نیست (مگر با نرمافزارهای tp)!! این هم عملی و هم تقریبا" باید درست باشه.

با چه برنامه ای بازی های PS2 رو توش تغییر میدادین؟
آخه بستگی داره چه بازی رو بخوای عوض کنی

بازیهای xb360 به صورت فایل نیستند!! اصولا فایل چجطوری معنا میشه؟! بخشی از اطلاعات روی دیسک و رفرنسهایی به اونها در file table ابتدای دیسک. وقتی در فایل تیبل چیزی نباشه فایلی هم دیده نمیشه اگر چه اطلاعات هست.
البته صد در صد به این بی بند و باری هم نیست ولی ممکنه ماکروسافت برای دیسک های بازی فرمت خاصی رو در نظر گرفته که کلا با کامیپوتر سازگار نیست (مگر با نرمافزارهای tp)!! این هم عملی و هم تقریبا" باید درست باشه.

من خودم هم به همین فکر میکردم ولی آخر سر دیدم که غیر ممکنه توی ویندوز که مال خود مایکروسافته نشه فایل ها رو دید پس باید حتما یه برنامه ای داشته باشه حالا من خواستم XNA رو دانلود کنم تا ببینم چی میشه ولی تورو خدا هرکی هرچی میدونه بیاد بگه که ما توش موندیم!

آخرین ویرایش:
سلام

من یه سوال داشتم اونم اینکه قبلا فایل بازی های پلی 2 رو به راحتی چون تو همون دی وی دی بودن باز میکردم و تغییراتم رو ایجاد میکردم ورایت میزدم! مثلا بازی جی تی آ و رزیدنت اویل رو به اون شکلی که خودم دوست داشتم در آوردم وبازی کردم! از صدا و تکستچر گرفته تا مپ و...

ولی حالا وقتی بازی های 360 رو رو سیستم میارم به غیر از 2 تا پوشه که اونم یکیش که AUDIO خالی و اون یکشم VIDEO با چند تا فایل ویدوییه چیزی نمیاری کسی اینجا میتونه به من کمک کنه؟
فایل های بازی هارو می تونی با برنامه XDVDMulleter باز کنی و محتوایاتشون رو ببینی. ولی اینکه چقدر می تونی روی فایل ها تغییرات ایجاد کنی و آیا بازی باز اجرا می شه یا نه اطلاعی ندارم چون کار نکردم. برنامه رو که اجرا کردی می ری به قسمت Extract/Browse ISO و ایمیج یا دیسک مورد نظرتو load می کنی تا فایل های درونشو نشون بده.

فایل های بازی هارو می تونی با برنامه XDVDMulleter باز کنی و محتوایاتشون رو ببینی. ولی اینکه چقدر می تونی روی فایل ها تغییرات ایجاد کنی و آیا بازی باز اجرا می شه یا نه اطلاعی ندارم چون کار نکردم. برنامه رو که اجرا کردی می ری به قسمت Extract/Browse ISO و ایمیج یا دیسک مورد نظرتو load می کنی تا فایل های درونشو نشون بده.
اشکان جان دستت درد نکنه. منو از مخمصه نجات دادی. راستی من نمی دونستم این برنامه هم همین کارو می کنه :cheesygri

دستتون درد نکنه من خودم یه برنامه دیگه که اسمش بک آپ..... هستش رو پیدا کردم با اون کارم راه افتاد حالا گیره یه برنامه دیگه ام به اسم OpenIV هرچی میگردم فقط اسکرین شات داره و بس!

راستی فردین جان این آهنگ های زیر نویس فارسی مانسون رو داری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or