ebinem کاربر سایت Mar 22, 2007 #1 سلام من یه بازی می خواهم که با گرافیک 64 و رم 256 راحت اجرا بشه من خودم اینا رو بازی کردم یه بازی میخوام تو همین مایه ها iGi ولفونشتاین مکس پین 1.2 مد من ممنون میشم اگه کمک کنید
سلام من یه بازی می خواهم که با گرافیک 64 و رم 256 راحت اجرا بشه من خودم اینا رو بازی کردم یه بازی میخوام تو همین مایه ها iGi ولفونشتاین مکس پین 1.2 مد من ممنون میشم اگه کمک کنید
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Mar 22, 2007 #2 نوشته شده توسط ebinem: سلام من یه بازی می خواهم که با گرافیک 64 و رم 256 راحت اجرا بشه من خودم اینا رو بازی کردم یه بازی میخوام تو همین مایه ها iGi ولفونشتاین مکس پین 1.2 مد من ممنون میشم اگه کمک کنید بیشتر... سلام هیتمن رو بازی کن! در ضمن فکر میکنم half life 2 رو بتونی بازی کنی که یکی از بهترین بازی هاست از دستش ندی!!
نوشته شده توسط ebinem: سلام من یه بازی می خواهم که با گرافیک 64 و رم 256 راحت اجرا بشه من خودم اینا رو بازی کردم یه بازی میخوام تو همین مایه ها iGi ولفونشتاین مکس پین 1.2 مد من ممنون میشم اگه کمک کنید بیشتر... سلام هیتمن رو بازی کن! در ضمن فکر میکنم half life 2 رو بتونی بازی کنی که یکی از بهترین بازی هاست از دستش ندی!!
Necromancer کاربر سایت Mar 23, 2007 #3 بايد بري شماره هاي قديمي باري ها رو گير بياري مثل hitman1.2.3 _half life1 يا بازي هاي پلي استيشن كه براي تبديل شدن.
بايد بري شماره هاي قديمي باري ها رو گير بياري مثل hitman1.2.3 _half life1 يا بازي هاي پلي استيشن كه براي تبديل شدن.
Humason کاربر سایت Mar 23, 2007 #6 میگم delta force شبیه igi هست.منظورم سبک بازیشه.من که یه دورانی خیلی باهاش حال کردم:biggrin1: .حتما بگیرش.به سیستمتون هم میخوره راستی اگر مافیا رو بازی نکردی با قاطعیت میگم حتما اول مافیا رو بگیر.همه این بازیرو خیلی خیلی دوست دارن ها........ اگه به ادونچر علاقه دارین بگین.من خیلی سراغ دارم
میگم delta force شبیه igi هست.منظورم سبک بازیشه.من که یه دورانی خیلی باهاش حال کردم:biggrin1: .حتما بگیرش.به سیستمتون هم میخوره راستی اگر مافیا رو بازی نکردی با قاطعیت میگم حتما اول مافیا رو بگیر.همه این بازیرو خیلی خیلی دوست دارن ها........ اگه به ادونچر علاقه دارین بگین.من خیلی سراغ دارم
B behnam_prince کاربر سایت Mar 23, 2007 #8 !s car face ro begir makhlootie az gta va max ba honarmandie al pacino bejoz injoor maie baziaee ke gofti benazare manam king kong kheli faz mide (benazaram behtarin bazie ps2 az nazare honarie ) آخرین ویرایش: Mar 23, 2007
!s car face ro begir makhlootie az gta va max ba honarmandie al pacino bejoz injoor maie baziaee ke gofti benazare manam king kong kheli faz mide (benazaram behtarin bazie ps2 az nazare honarie )
TyRaX موجودی خوشحال کاربر سایت Mar 23, 2007 #9 FPS : Painkiller Adventure : Sam N Max:Hit the Road - Grim Fandango - Barrow Hill RPG : Diablo 2:LOD - Starhack - Restricted Area - Fallout 1-2 Arcade : Grid Wars فقط ممکنه با این آخری یک مقدار دیوونه بشی !
FPS : Painkiller Adventure : Sam N Max:Hit the Road - Grim Fandango - Barrow Hill RPG : Diablo 2:LOD - Starhack - Restricted Area - Fallout 1-2 Arcade : Grid Wars فقط ممکنه با این آخری یک مقدار دیوونه بشی !
ebinem کاربر سایت Mar 26, 2007 #10 از همه شما دوستان خوبم ممنون که کمک کردید البته نم اینا رو برای یکی از دوستام میخواستم من خودم سیستمم بالاست بههر حال ممنون خیلی لطف کردین
از همه شما دوستان خوبم ممنون که کمک کردید البته نم اینا رو برای یکی از دوستام میخواستم من خودم سیستمم بالاست بههر حال ممنون خیلی لطف کردین
Radian کاربر سایت Mar 30, 2007 #11 عارضم خدمتتون که Gta ها به درد شما نمی خوره ! فقط اعصاب خودت رو خورد میکنی ... ولی چیزی که یه ماهی بهت حال اساسی بده ، یلکه بیشتر اینه : mafia -------------------------------------------
عارضم خدمتتون که Gta ها به درد شما نمی خوره ! فقط اعصاب خودت رو خورد میکنی ... ولی چیزی که یه ماهی بهت حال اساسی بده ، یلکه بیشتر اینه : mafia -------------------------------------------