یهترین HDTV های 2013 به انتخاب Cnet

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
Panasonic-ZT60.jpg

معیارهای کیفیت تصویر:
دقت رنگ
کنتراست و بازتولید رنگ مشکی
وضوح حرکتی
عملکرد پردازنده در بزرگنمایی رزولوشن های پایین به HD و Full HD
فیل-تر ضد انعکاس نور و حفظ کننده کنتراست برای محیطهای پرنور

بهترین HDTV ها بر اساس کیفیت تصویر:

1: نئوپلاسمای ZT60 پاناسونیک
2: نئوپلاسمای VT60 پاناسونیک
3: نئوپلاسمای F8500 سامسونگ
4: نئوپلاسمای ST60 پاناسونیک

Best HDTVs: Picture quality - CNET Reviews

بهترین HDTV ها بر اساس قیمت و کیفیت و امکانات جانبی:

1: نئوپلاسمای ST60 پاناسونیک
2: پلاسمای E6500 سامسونگ
3: نئوپلاسمای VT60 پاناسوینک
4: پلاسمای S60 پاناسونیک
5: نئوپلاسمای ZT60 پاناسونیک
6: نئوپلاسمای F8500 سامسونگ
7: LED TV سونی HX850
8: LED TV ویزیو E320i
9: LED TV ویزیو E1i
10:پلاسمای سامسونگ E450
11: LED TV شارپ 650U

Best HDTVs overall - CNET Reviews

نکته: تصویر نئوپلاسما برای محیط های خیلی پرنور مثل مغازه ها یا خونه های نور گیر که پنجرهای باز و بدون پرده دارن مناسب نیست و برای این محیطها تصویر LED پیشنهاد میشه ولی در محیطهای با نور متعارف و کم نور کیفیت تصویر پلاسما و نئوپلاسما فوق العاده هست. اینو برای کسایی گفتم که میرن زیر نور فروشگاهها که 10-20 تا هالوژن و مهتابی و نور پردازی مختلف داره مقایسه میکنن.

آخرین ویرایش:
حیفه که پاناسونیک دیگه پلاسما نمیسازه
سامسونگ هم عالی بوده
4سال یtvسامسونگ دارم واقعا کیفیتش عالیه هنوزم جواب میده سیستم وماهواره تلویزیون.کنسول.دی وی دی پلیر و..هرچی دارم بهش وصل کردم و شب و روز روشن بوده ولی هنوز مثل سگ کار میکنه:دی تنها دلیلی که میخواستم عوضش کنم این بود که وقتی تی وی2009کیفیتش اینه و انقدر خوبه دیگه2013چی بشه:دی البته مال من مالزیه الان اکثر تی وی های سامسونگ رو تو خود ایران میسازن که فکر نکنم خوب باشه
اگه بتونم عوض کنم حتما پلاسما پاناسونیک یا سامسونگ میگیرم

یکی از بزرگترین ضد حال های امسال ساخته نشدن پلاسماها بود ! :( چی میشد با یه تکنولژی جدید یه پلاسمای UHD میساختن کیف میکردیم .

پاناسونیک نگفته دیگه پلاسما نمیسازه گفته R&D پلاسمارو متوقف کرده برای تمرکز روی OLED (تازه اینم در حال حاضر تکذیب شده) ولی احتمالا برای یکی دو سال دیگه پلاسما میسازه:

Panasonic stays in plasma TV business | House of Japan - Japan News Technology Autos Culture Life Style

Breaking News-Panasonic To Continue Plasma TV Research and Development | HD Guru

البته با ضرر 10 میلیارد دلاری پارسال و 7 میلیارد دلاری امسال ممکنه استراتژیشون عوض بشه.

یکی از بزرگترین ضد حال های امسال ساخته نشدن پلاسماها بود ! :( چی میشد با یه تکنولژی جدید یه پلاسمای UHD میساختن کیف میکردیم .

اتفاقا دو سه سال پیش بود یادمه یکی دو مدل پروتوتایپ پلاسمای 4k ساختن فکر کنم تو CES نمایش دادن ولی به نظر من بهتره به جای رزولوشن 4K روی همون فاکتورهای کیفیت تصویر تمرکز کنن مخصوصا که 4K تو سایز زیر 65 اینچ زیاد فرقی با Full HD نداره مگر از فاصله نزدیک که معمولا کسی تو اون فاصله تی وی نگاه نمیکنه.

این یه مقاله در مورد پیشرفتهایی تو کیفیت تصویره که از رزولوشن 4k مهمتره:

Three TV improvements more worthwhile than Ultra HD 4K | TV and Home Theater - CNET Reviews

اینم یه مقاله در مورد این که چرا پلاسماهای 2013 تصویرشون از LED های 4K شارپتر به نظر میرسه:

Will 2013 Plasmas Appear Sharper Than UHD TVs? | HD Guru

جالبیش اینه که در مورد ZT60 تو یکی دو تا ریویو میگن اینقدر کنتراست واقعی تصویر توش بالائه حتی بدون عینک تصویر سه بعدی به نظر میرسه!

آخرین ویرایش:
خداییش حق این پاناسونیک توی بازار داره ضایع میشه
که البته به سیاست های مسخره خودش هم مربوط میشه
مثلا تبلیغات بسیار کم نسبت به سایر برند ها و کلی دلیل دیگه
اگه تو ایران هم فروشش انقدر کمه, یه دلیل اصلیش فروشنده های بدون اطلاعاتشون هست
من خودم توی نمیاندگی پاناسونیک کار میکردم
خود مدیر فروشگاه و بقیه فروشنده هاش عشق سونی داشتتند و هر چقدر زور زدیم نتونستیم ثابت کنیم که تقریبا بهترین برند بازار هست
پ.ن: جا داره از اون فروشندگان با سوادی که فیلم 3D رو به صورت SIDE BY SIDE پخش میکنند هم یه یادی کنیم
به یکیشون گفتم
"این سه بعدیه...باید به صورت سه بعدی پخشش کنی..."

میگفت
"نه...!!!
این تصویر راست نسل قدیمه, تصویر چپ نسل جدید....میبینی چقدر فرق داره..."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or