Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Sep 14, 2018 #1 بازی از روی نسخه Xbox One X و با تنظیمات ۶۰ فریم ضبط شدهاست. Reactions: Captain America, Irisviel Ackerman, Siavash_MH و 21 کاربر دیگر
K I 1 1 E R ناظم انجمن Sep 14, 2018 #2 @Bahram شما که زحمتش رو میکشی رو همون یوتیوب اپلود کن ! حیف این گرافیک نیست که بخواد سر بی شعوری اپارت به 720 و 30 فرم تبدیل بشه ؟ Reactions: Romell, Irisviel Ackerman, Bahram و 4 کاربر دیگر
@Bahram شما که زحمتش رو میکشی رو همون یوتیوب اپلود کن ! حیف این گرافیک نیست که بخواد سر بی شعوری اپارت به 720 و 30 فرم تبدیل بشه ؟
M Mbox کاربر سایت Sep 14, 2018 #3 دو تا نکته هست هیچ توضیحی نداره!!اینکه ده دقیقه تو دمو بازی چرخ بزنی و همونو اپلود کنی که نشد ویدیو اختصاصی بعدم کیفیت از این پایین تر نمیشد 720p30fps هیچی از بازی مشخص نیست! Reactions: Irisviel Ackerman and Bahram
دو تا نکته هست هیچ توضیحی نداره!!اینکه ده دقیقه تو دمو بازی چرخ بزنی و همونو اپلود کنی که نشد ویدیو اختصاصی بعدم کیفیت از این پایین تر نمیشد 720p30fps هیچی از بازی مشخص نیست!
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Sep 14, 2018 #4 نوشته شده توسط LiFE iS 5TrAnG3: @Bahram شما که زحمتش رو میکشی رو همون یوتیوب اپلود کن ! حیف این گرافیک نیست که بخواد سر بی شعوری اپارت به 720 و 30 فرم تبدیل بشه ؟ بیشتر... اتفاقا برای من خیلی راحت تره تو یوتیوب آپلود کنم اما به خاطر این که آپارات فیلتر نیست، اونجا آپلود کردم.
نوشته شده توسط LiFE iS 5TrAnG3: @Bahram شما که زحمتش رو میکشی رو همون یوتیوب اپلود کن ! حیف این گرافیک نیست که بخواد سر بی شعوری اپارت به 720 و 30 فرم تبدیل بشه ؟ بیشتر... اتفاقا برای من خیلی راحت تره تو یوتیوب آپلود کنم اما به خاطر این که آپارات فیلتر نیست، اونجا آپلود کردم.