گیم لند 14

• Thread starter Thread starter Red h
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Red h

کاربر سایت
با سلام
شماره چهاردهم مجله هم با تغییرات فراوان آماده شد که به پیوست به شما عزیزان ارائه خواهد شد.

rgqvys4x7xyrksk0z8t.jpg

فهرست مطالب:

Previews

Mass Effect 3
Kingdom of Amalur: Reckoning
Alan Wake's American Nightmare
Uncharted Golden Abyss
Binary Domain
Shank 2

Game & Life

Ps Vita
VGA 2011

Movie

Most Anticipated Movie of 2012

Review

Ravong Rabbids: Alive & Kicking
Anno 2070
Mario Kart 7
Tirne 2
Serious Sam 3 BFE
Jurrasic Park
WWE 12
Kirby Return To Dreamland
After Fall Insanity
Mediival Moves: Deadmund's Quest
Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
The Book of Unwtitten Tales
Mario & Sonic in Olympic 2012 London
Puss in Boots
DisneyLand Adventure
To The Moon

+

The Face
Hardware
Comic

GameLand Magazine 14 high.pdf

منتظر نظرات شما عزیزان هستیم!

خب قبل از هرگونه انتقاد لازمه یه سری توضیحات راجع به بخش مربوط به خودم یعنی Hardwareبدم:
من به خاطر اینکه تو امتحان آرامش داشته باشم مطلبو زود به سردبیر تحویل دادم که این خود موجب بروز مشکلاتی در مطالب شده که الان توضیح میدم:توی اخبار من در دو خبر اعلام کردم که گرافیک های جدید AMD از حافظه های XDR2 استفاده می کنند که اون موقع که مطلبو نوشتم این شایعه وجود داشت و هنوز AMD مشخصات رسمی سری ۷xxx رو رسما اعلام نکرده بود اما الان که مدل های ۷۹۷۰,۷۹۵۰ عرضه شدند می بینیم که این موضوع شایعه بوده و این گرافیک ها از حافظه های GDDR5 با پهنای باند بیشتر استفاده می کنند…واون خبر مشکلی نداره فقط تاخیر باعث شد تاریخ مصرف اون خبر بره…که التبه این تاخیر بسیار هم مفید بود و باعث استقلال مجله و خوشگل تر شدن مجله شد…راجع به سیستم پیشنهادی هم که دیگه دوستان در جریان افزایش سرسام آور قیمت دلار و قطعات کامپیوتری هستن واین موضوع هم وقتی که من مطلبو نوشتم فقط شامل هارددیسک ها می شد اما حال شامل تمام قطعات میشه…در کل یه خسته نباشید به تمام اعضای نشریه میگم و هم چنین امیدورام خواننده ها از خوندن مجله لذت واطلاعات لازم رو کسب کنن…

درسته استقبال کمه فعلا از ما توی این فروم
اما جا داره تشکر کنم از مدیران که آزادی کامل دادن هر کسی مجله یا سایتش رو اینجا معرفی کنه و مثل جاهای دیگه (بازی رایانه) نیست اینجا که یه آدم عقده ای آشغال بالا سرشه و هیچ گونه آزادی بیانی وجود نداره
من واقعا ممنونم

به سلامتی شماره جدید هم اومد .
خسته نباشید به همگی واقعا هر شماره بیصبرانه منتظره انتشار اون میمونم .
البته هنوز دانلود نکردم . انشالله فردا دان میکنم نظرمو میگم .
با تشکر

دیروز مجله را دانلود کردم .
واقعا عالی بود خسته نباشید .
قسمت ویتا و معرفی بازی هاش و همچنین قسمت نعرفی 15 فیلمتون خیلی خوب بودند .
امیدوارم برای عید هم شماره ویژه نوروز بزنید .

با تشکر

سلام الان که مدیافایر فیلـــــــتر شده چه باید کرد؟من مجله رو لازم دارم.
این لینک میهن دانلود: http://download1.mihandownload.com/2012/Mohamad/Gameland14_Mihandownload.com.rar
لینک آسان دانلود: http://dl.asandownload.com/ebook/game-land/GameLand.Magazine.14_www.AsanDownload.com.zip
لینک دانلودها: http://dl.downloadha.com/Hosein/February 2012/GameLand Magazine 14 (www.Downloadha.com).zip

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or