گیمرهای ژاپنی دلایل فروش نرفتن PS4 در این کشور را بیان نمودن

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PS4-Japan-launch.jpg

درود.

پس از ریلیز رسمی کنسول PS4 در 22 فوریه سال جاری، کمتر کسی فکر می‌کرد این دستگاه در خانه خود (ژاپن) نسبت به دیگر مناطق جهان از فروش کمتری برخورداز باشد (تا کنون 620,000 دستگاه PS4 در ژآپن فروش رفته است). هر چند این کنسول در فروش جهانی بسیار موفق عمل کرده، ولی در ژاپن اینگونه به نظر نمی‌رسد حال دلیل فروش نرفتن PS4 چیست؟ سایت kotaku به بررسی پرداخته و از گیمرها سوال نموده که در زیر شاهد آن هستید:

1. وقتی بازی نیست، چرا فکر می‌کنند این دستگاه اینجا فروش می‌رود؟
  2. هیچ دلیلی برای خرید این دستگاه به عنوان جایگزین PS3 نیست.
  3. اگر با کاهش قیمت زیادی به فروش برود به خریدش فکر خواهم کرد
  4. چون ژاپنی‌ها آدمایی احمقی هستن، اگر بازی با برندهایی مثلا چون Dragon Quest, Final Fantasy, یا Resident Evil نباشد این دستگاه را نمیخرند. این واقعا بی عقلی تمام است
  5. شاید به این علت باشد که تبلیغات به اندازه کافی نشده است
  6. وقتی صحبت جدی در مورد Final Fantasy XV و Kingdom Hearts III باشد تعداد خریدارا بیشتر می‌شود. این بستگی به اسکوار انیکس دارد.
  7. میخرم اگر سازگاری بیین بازی‌های PS1 به PS3 وجود داشته باشد
  8. من فقط ویتا بازی می‌کنم
  9. به این دلیل است که همه چیز هنوز بر روی PS3 اتفاق می‌افتد و خیلیا از گرافیک PS3 راضی هستند
  10. فعلا که به مظر میاد بازی Persona 5 برای PS3 هم بیادش. بعد از اون هم PS4 رو برای بازی Phantom Pain میخرم
  11. ژاپنی‌ها چیزهایی که زیاد تغییر نکرده باشند رو دوست ندارند
  12. تو خارج از کشور فروش خوبی دارن پس مشکلی خاصی نیست.

دوتا نظرشون نظرمو جلب کرد یکیش این که دقیقا حرف منم هست:
وقتی صحبت جدی در مورد Final Fantasy XV و Kingdom Hearts III باشد تعداد خریدارا بیشتر می‌شود. این بستگی به اسکوار انیکس دارد.

و یکی هم این که عاشقش شدم :)) :

تو خارج از کشور فروش خوبی دارن پس مشکلی خاصی نیست.

1. هیچ دلیلی برای خرید این دستگاه به عنوان جایگزین PS3 نیست.
این ژاپونیا اصلا نیازی به گرافیک و از این چیزا ندارن فقط RPG !!
  1. ژاپنی‌ها چیزهایی که زیاد تغییر نکرده باشند رو دوست ندارند
مثلا باید باهاتون کشتی میگرفت ؟یا غذا میپخت؟:d

جالب اینه که اصلا صحبتی از عناوین انحصاری PS4 نیست کلا ، یعنی LBP3,TO1866,U4,... کلا به فلان جای ژاپنی ها هم نیستن

در نهایت دو عنوان مولتی پلتفرم (مولتی شدنش داستان حالبی داره الاخوص FF) مورد توجه ژاپنی هان

نظر بنده هم با این افراد یکیه ...من هم میگم که واقعا PS4 هیچ گونه نواوری نداره و فقط نسخه ارتقا داده شده ی PS3 هست ... این عامل در اینده روی فروش تاثیر میزاره.

بازی ژاپنی پشند نیست نمیخرن و ترجیح میدن همون ps3 بخرن
منم همین حس دارم واقعا الان خریدنش بی عقلیه . 2015-16 سال طوفانیه واسه ps4.

1. چون ژاپنی‌ها آدمایی احمقی هستن، اگر بازی با برندهایی مثلا چون Dragon Quest, Final Fantasy, یا Resident Evil نباشد این دستگاه را نمیخرند. این واقعا بی عقلی تمام است

فعلا که به مظر میاد بازی Persona 5 برای PS3 هم بیادش. بعد از اون هم PS4 رو برای بازی Phantom Pain میخرم

e3h59cnhligszuts26zy.jpg

واقعا برای من عجیبه که به اتفاق جمع :d با تعدادی انگشت شمار بازی فقط حال میکنن . هیچوقت نتونستم درکشون کنم مخصوصا با بازیهای منطقه ایشون . فقط نینتندو توی این مورد باید جور سونی رو بکشه :d . کلا نظر خاصی ندارن . نظرشون عامه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or