گوگل : Xbox One افتضاح است،بینگ : Xbox One شگفت انگیز است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Red Dev!ls

کاربر سایت
98438234659696994742.jpg

بگذارید یک بازی را شروع کنیم : کلمه Xbox One را یک بار در Google و یک بار Bing جست و جو کنید. حتما نتایجی مثل تصاویر زیر خواهد آمد.

نتایج این دو جستجو در 2 موتور مشهور این طور است :بهترین کنسول بازی ( Bing )، بدترین کنسول بازی ( Google ).

چرا باید این قدر فاصله بین موتور جستوجو Google و موتور جستجو سازندگان Xbox One باشد؟ مشخص نیست. Microsoft در این مورد گفته است:"
ما نتایج جستوجو را سرهم بندی نمی‌کنیم و آنان را تغییر نمی‌دهیم ما نمی‌توانیم نتایجی را که در autosuggest دیده می‌شود را به صورت دستی تغییر دهیم. Autosuggest با استفاده از چندین الگوریتم مختلف به صورتی که شناسایی نشود و ناشناس بماند نتایج گشت وگذار را برای کاربران به صورت خودکار نمایش می‌دهد.
همچنین سخنگوی Google نیز مانند این مسائل را توضیح داده است.

واضح است که کاربران نسبت به انتخاب نام تجاری مورد نظر خود تعصب نشان دهند، که در Bing طرفداران Xbox بیشترین جست و جو را می‌کنند. اختلاف هنوز هم وجود دارد می‌‌توان این را به سادگی بیان کرد که Google اطلاعات بیشتری را راحت تر و بهتر برای کاربران آن هم به صورت اتوماتیک نمایش می‌دهد.
با توجه به نتایج comScore در May 2013 درمورد رتبه بندی موتور‌های جستوجوگر Google حدود 66.7 در آمریکای شمالی سهم دارد و بازارا Microsoft هم سهمی به اندازه 17.4 درصد دارد.

ساده‌تر می‌گویم به Bing مراجعه کنید xbox one is را بنویسید و بعد از آن چیزی ننویسید می‌بینید که بیشتر از Google نتایج را نشان می‌دهد به عنوان مثال 2 چیزی برتری که می‌بینید xbox one is going to fail و xbox one is watching you است.

binggoogle-thumb-570x232-124806.jpg

Screen%20Shot%202013-06-19%20at%202.28.04%20PM-thumb-570x242-124851.png

پ.ن : با تشکر از مهدی عزیز ( The Master Miller )

منبع:

http://www.theatlantic.com/technolog...mazing/277012

آخرین ویرایش:
واقعا suggestion چه قدر جنبه خبری داره

از این به بعد هر بازی که ریلیز می شه و هر اتفاقی که میفته بریم suggestion ها رو ببینیم خبرش کنیم بزنیم توی سایت

واقعا suggestion چه قدر جنبه خبری داره

از این به بعد هر بازی که ریلیز می شه و هر اتفاقی که میفته بریم suggestion ها رو ببینیم خبرش کنیم بزنیم توی سایت

مهم اینه که بنظر میاد bing تحت نظر ماکروسافت هست سعی داری با نتایج خوب و جستجو های زیاد نشون بده مردم بیشتر رو xbox نظر دارن . یعنی میخواد بگه xbox بیشتر در رابطه باهاش جستجو میشه و اگه اینطور باشه برای یه موتور جستجوی معروف زیاد خوب نیست .

مهم اینه که بنظر میاد bing تحت نظر ماکروسافت هست سعی داری با نتایج خوب و جستجو های زیاد نشون بده مردم بیشتر رو xbox نظر دارن . یعنی میخواد بگه xbox بیشتر در رابطه باهاش جستجو میشه و اگه اینطور باشه برای یه موتور جستجوی معروف زیاد خوب نیست .

بنده همینجا اعلام می کنم گوگل سعی در تخریب اپل داره:

x9384_apple_why_apple_omg.png

احتمالا به خاطر ios اه apple اه، برای معروف ترین موتور جستجو جهان زیاد خوب نیست

اقا به جان خودم خبر منبع داره !! :d از خودم که قصه ننوشتم چیز جانب دارانه ای هم که نیست !!
درسته منبع داره ولی اگه ناراحت نمیشی باید بگم ارزش خبری مطلب زیر صفر هست :دی من تو Bing زدم microsoft is بعدی یکی از پیشنهادهاش microsoft is evil بود :دی ضمن اینکه از نظر من Bing کلا چرته و من هر وقت سرچ میکنم نصف نتایج صفحه اول بی ربط به اون چیزی هستن که من دنبالشون بودم :دی
ز نظر من محتوای خبری داشت حالا دیگه من قبل زدن خبر که نباید نظر سنجی کنم !
مگه گفتم چرا خبر زدی؟ ولی به نظرم اصلا خبر جالبی نیست، حالا زحمتش رو کشیدی دستت درد نکنه :دی

آخرین ویرایش:
درسته منبع داره ولی اگه ناراحت نمیشی باید بگم ارزش خبری مطلب زیر صفر هست :دی من تو Bing زدم microsoft is بعدی یکی از پیشنهادهاش microsoft is evil بود :دی ضمن اینکه از نظر من Bing کلا چرته و من هر وقت سرچ میکنم نصف نتایج صفحه اول بی ربط به اون چیزی هستن که من دنبالشون بودم :دی

ز نظر من محتوای خبری داشت حالا دیگه من قبل زدن خبر که نباید نظر سنجی کنم !

در مورد گوگل و بینگ هم به شخصه خودم Bing رو بیشتر قبول دارم و اکثر سرچ هام رو اونجا میکنم و نتایج بهتری و درست تری برام پیدا میکنه .

حالا زحمتش رو کشیدی دستت درد نکنه
biggrin1.gif

نوکرم ، وظیفه بود :d

آخرین ویرایش:
1371811413331.jpg

از نیویورک تایمز بعید بود چنین خبر چرتی بزنه...

زورتون نکردن که نخونید خو ، اخبار ۲۰/۳۰ ببینین اگه دنبال ارزش خبری زیادید !!!!!!!!!!

تپانچه گذاشتن رو سرت که هر دقیقه یه پست پرمحتوا ارسال میکنی ؟

تو چطور علیرضا ؟؟ ار پی جی گذاشتن رو دماغت که سر نظرات دیگران نظر بدی ؟؟ :-/ :d یا شوچنکو ایتالیایی دنبالت هست ؟ :d

با تشکر از ترجمه، ولی تاپیک ارزش خبری نداره متاسفانه:دی

موفق باشید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or