گوگل آینده بازی های مرورگری را ترسیم میکند!

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
دیروز در نمایشگاه GDC2010 که هر ساله در کشور المان بر قرار میشود گوگل طی یه کنفرانس اینده بازی های مرورگری را برای Browser قدرتمند خود یعنی Google Chrome به نمایش گذاشت.
در این کنفرانس Mark DeLoura مسئول جدید بخش نشر بازی های گوگل و Michael Mahemoff یکی از مسئولان و حامیان بخش نشر مرورگر Chrome حضور داشتند.

در ابتدا Mark کمی درباره مرورگر Chrome صحبت کردو اینکه امروزه بخاطر سرعت خوب اینترنت به راحتی میشه فیلم و نمایشگاه ها رو با یک مرورگر ساده تماشا کرد و بعد بحث رو به بازی های کامپیوتری کشوند که چرا نشه بازی های جالب رو با یک مرورگر خوب تجربه کرد!
و به قول خودشون:
Chrome for browser gaming

بعد درباره سرویس جدید خوشدون یعنی Google web Store صحبت کردند که بازی ها رو میشه از اونجا خرید و توسط مرورگر بازی کرد:
366.jpg

بدون احتیاج به هیچ سیستم عامل خاصی!

بعد Michael Mahemoff روی صحنه اومد و درباره نخوه اجرا شدن بازی ها توسط HTML5 توضیحاتی رو داد
374.jpg

همچنین توضیحاتی رو درباره اجرای برنامه هایی که با سیستم عامل شما مشکل دارند توسط یک مرورگر خوب دادند.
و اغاز به کار google app store از اکتبر امسال.

مشاهده فیلم کنفرانس و عکس های بیشتر

• Like
Reactions: Dinosaur
گوگل بالاخره وارد دنیای بازی شد :دی
اخر اگه یه کنسول نداد :دی
ببین من کی گفتم :دی

مګه الکیه!!!
ګوګل مګه چند تا شرکت بازی سازی داره؟؟؟
با چند تا از شرکت های بازی سازی روابط نزدیک داره؟؟؟
چقدر تجربه داره؟؟؟؟؟
اګرم بخواد بزنه به نظرم یه کنسول دستی(که به نظرم احتمالش خیلی کمه)

مګه الکیه!!!
چقدر تجربه داره؟؟؟؟؟
یعنی چی ؟ :دی

مگه گوگل قبل از اینک آندروید رو روانه بازار کنه سیستم عاملی داده بود بیرون ؟ یا همین کروم ؟!

کلا گوگل نشون داده تو هر ضمینه ای که قدم گذاشته نسبتا که بیشتر از نسبتا موفق بوده ...

مګه الکیه!!!
چقدر تجربه داره؟؟؟؟؟
ما شاهد فن بوییسم پیشرفته شما بودیم ! :دی
بابا گوگل که خر نیست !
پولداره و تجربه شرکتای بازی سازی رو میخره
بعدشم نگا کلن الان اندروید زده پوکونده صنعت موبایلو
موبایلشم که داد HTC براش زد اما خیلی خفن بود
خیلی هم پرفروش
هر چیزی که به اینترنت ربط پیدا کنه گوگل تو اون زمینه حرفایی برا گفتن داره
الان که شاهد هستیم کنسول ها به اینترنت خیلی وابسته شدن
پس از پیش قضاوت نکنین !
یعنی چی ؟ :دی

مگه گوگل قبل از اینک آندروید رو روانه بازار کنه سیستم عاملی داده بود بیرون ؟ یا همین کروم ؟!

کلا گوگل نشون داده تو هر ضمینه ای که قدم گذاشته نسبتا که بیشتر از نسبتا موفق بوده ...

دقیقا !
یه جورایی میشه این جمله رو گفت
گوگل تو یه زمینه وارد نمیشه مگر اینکه مطمئن شه توش میتونه یکی از بهترین ها باشه !

نمی دونم چه اتفاقی افتاده که Google دونه دونه می خواد خودش رو توتمامی صنعت ها نشون بده.

تو صتعت موبایل که موفق شد ، الانم یواش یواش از بازی های ساده شروع می کنه و بعد ...

گوگل اوضاع و کاراش پیچیده تر از ایناست همین چند وقت پیش یه جایی خوندم همین آندروید که میگینو بیخیلش شده . کلا دم دمی مزاجه به نظر من به حرفاش نمیشه زیاد اعتماد کرد;)

گوگل اوضاع و کاراش پیچیده تر از ایناست همین چند وقت پیش یه جایی خوندم همین آندروید که میگینو بیخیلش شده . کلا دم دمی مزاجه به نظر من به حرفاش نمیشه زیاد اعتماد کرد;)
اخه مگه مغز خر خورده سیستم عامل به این سود اوری رو ول کنه ؟ :دی
حرفایی میزنینا :دی
تازه داره اماده میشه نسخه سوم اندروید رو هم بده :دی

فکر کنم آندروید توی سال گذشته 700 800 درصد رشد داشته!!!
کلا سیستم های عامل رقیب تا یه مدت دیگه رو به نابودی میرن(جز مک که می تونه رقابت کنه)
اوضاع WM7 مایکروسافت هم افتضاحه

من یه جایی خونده بودم اینا با کد html5 تونستن کواک3 رو اگه اشتباه نکنم با مرورگرشون اونم با فریم ثابت 30 اجرا کنن!
در هر صورت امیدوارم هرگز سراغ کنسول و از این حرفا نیان که مطمئنم نمیان. چون به اندازه کافی داریم به خاطر این دو سه تا شرکت بی خود تبعیض رو تو بازیها تجربه مکنیم...

من یه جایی خونده بودم اینا با کد html5 تونستن کواک3 رو اگه اشتباه نکنم با مرورگرشون اونم با فریم ثابت 30 اجرا کنن!
در هر صورت امیدوارم هرگز سراغ کنسول و از این حرفا نیان که مطمئنم نمیان. چون به اندازه کافی داریم به خاطر این دو سه تا شرکت بی خود تبعیض رو تو بازیها تجربه مکنیم...

بله! چنین اتفاقی افتاده:
376.jpg

البته بازی Quack 2 بوده و باید در نظر بگیریم این تکنولوژی داره مراحل اولیه خودشو طی میکنه مثل ساخت یک بازی که از روز اول ساخت در ایده ال ترین حالت خودش نیست.
شاید اگه مراحل فشرده سازی و سازگاری کد های HTML5 کمی بیشتر روشون کار بشه و پیشرفت شایانی بکنند روزی بازی سازان بزرگ بتونند بازی های خودشونو برای سیستم عامل های تحت شبکه و چه بسی یک مرورگر ساده طراحی کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or