گوشی n900 زیر قیمت

• Thread starter Thread starter behexen
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

behexen

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
سلام

یک دستگاه گوشی n900 دارم برای فروش
از لحاظ ظاهری کاملا تمیزه و برق میزه
روس ال سی دیش یه خش کوچیک داره که زیاد تو زوق نمیزنه در حد نیم سانت که بعد از اون روش محافظ ال سی دی انداختم
پشت قابشم یه کوچولو رنگ رفتگی داره ! که تقریبا به چشم نمیاد اونم کمتر از نیم سانت :دی
فقط یه مسیله هست
گوشی سوکت شارژش خراب شده باید تعویض شه که هزینش 5 تومنه

لوازمش کامله
4ماه خریداری شده
تنها دلیلی که خودم سوکتشو درست نکردم این بود که بعدا برای فروش تعمیری حساب میشه و نمیشه به خریدار ثابت کرد برای تعویض سوکت باز شده
قیمت : 260 تومن هزینه ارسالم با خودم (فروخته شد)

دسته دوم این گوشی 300 تا 330 تومن معامله میشه من زیر قیمت میدم به خاطر این مشکل
کرمانشاه هستم
اعتماد سازیم 100% در خدمتم
تو pt خرید و فروش های زیادی داشتم که فیدبکش موجوده

همون طور که در عکسا می بینید گوشی کاملا تمیزن و برق میزنه
قسمتی که خش داره رو ال سیدی مشخص کردم به دلیل اینکه زیر برچسب اون قسمت هوا رفته خیلی خوب مشخص نیست!
35th2wpj8p76rzt3fdqx.jpg
3ehahq2ckdw3lw1p4y.jpg
2e28iw4phbj7gue03sh.jpg

آخرین ویرایش:
دوست عزیز قیمتتون با توجه به مشکلی که گوشی داره خیلی بالاست ....... اگه وقت کردید یه نگاه به قسمت فروش فروم مبایلستان بزنید ...... خیلیا N900 اونجا برا فروش گذاشتن، قیمت ها و شرایطشون رو چک کنید .... و تصمیمتون رو برای قیمت و فروش بگیرید ....
موفق باشید .

دوست عزیز قیمتتون با توجه به مشکلی که گوشی داره خیلی بالاست ....... اگه وقت کردید یه نگاه به قسمت فروش فروم مبایلستان بزنید ...... خیلیا N900 اونجا برا فروش گذاشتن، قیمت ها و شرایطشون رو چک کنید .... و تصمیمتون رو برای قیمت و فروش بگیرید ....
موفق باشید .
عزیز با توجه به تمیزیه گوشی فکر نکنم زیاد باشه
تو موبایلستان داره 280 تا 300 معامله میشه
تنها مشکل این گوشی سوکتشه که من تضمین می کنم با 5 تومن حل میشه ( البته بستگی داره به انصاف مغازه دار )
منظورتو از تضمین برای قیمت و فروش رو نمی فهمم اگه اعتماد سازیم می خوای که سریعا اعتمادتو جلب کنم b-):d
پ.ن : باطریشم موجوده

عزیز با توجه به تمیزیه گوشی فکر نکنم زیاد باشه
تو موبایلستان داره 280 تا 300 معامله میشه
تنها مشکل این گوشی سوکتشه که من تضمین می کنم با 5 تومن حل میشه ( البته بستگی داره به انصاف مغازه دار )
منظورتو از تضمین برای قیمت و فروش رو نمی فهمم اگه اعتماد سازیم می خوای که سریعا اعتمادتو جلب کنم b-):d
پ.ن : باطریشم موجوده
تا 250 هم قیمت زدن اونجا ....
بدون مشکل ........ همین سوکتی که میگید خودش یه بدبختیه که ممکنه بازم بعدا تکرار بشه ....... غیر از خش روی صفحه !
اونجا یکی بود که به خاطر یه مشکلی حاظر بود تا 200هم بده
نکته ی دیگه اینکه اونا با یه سری لوازم جانبی میدادن {مثل رم و این حرفا} و کارهای صورت گرفته برای سیستم عامل و برنامه ها که خیلی مهمه ......
نه، منظورم این بود که اگه میخواید فروش بره باید قیمتتون رو پائین بیارید ..... چه بسا با توجه به اسم تاپیکتون باید کمتر از اونم باشه ...
به هر حال امیدوارم فروش بره و موفق باشی

تا 250 هم قیمت زدن اونجا ....
بدون مشکل ........ همین سوکتی که میگید خودش یه بدبختیه که ممکنه بازم بعدا تکرار بشه ....... غیر از خش روی صفحه !
اونجا یکی بود که به خاطر یه مشکلی حاظر بود تا 200هم بده
نکته ی دیگه اینکه اونا با یه سری لوازم جانبی میدادن {مثل رم و این حرفا} و کارهای صورت گرفته برای سیستم عامل و برنامه ها که خیلی مهمه ......
نه، منظورم این بود که اگه میخواید فروش بره باید قیمتتون رو پائین بیارید ..... چه بسا با توجه به اسم تاپیکتون باید کمتر از اونم باشه ...
به هر حال امیدوارم فروش بره و موفق باشی
ممنونم از لطفت
ولی من چند وقته سر میزنم mobilestan فقط یه مورد 220 تومن دیدم اونم دوربینش باید تعویض میشد
قیمت ها همه بین 280 تا 300 تومنه
فکر نکنم مشکل سوکت چیز زیاد مهمی باشه یه سوکته تعویض میشه
من گفتم با خریدار واقعی راه میام ولی به هیچ عنوان 200 تومن نمیدم خر گازم نگرفته بیام به این قیمت بدم
تشکر ایشالا شما هم موفق باشی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or