گوشی ها و تبلت ها قاتلین کنسول های دستی نیستند

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD]
45515120238827628333.jpg

بر خلاف نظر خیلی از مردم و تحلیل گران که مدتی است می گویند کنسول های دستی با وجود تبلت ها و گوشی های قدرتمند دیگر جایی برای ادامه کار ندارند ،آقای Satoru Iwata رئیس Nintendo نظر دیگری دارد و عقیده دارد گوشی ها بازار کنسول های دستی را از بین نبرده اند.
او در طی صحبتش هنگام گزارش مالی نینتندو بیان کرد: " در سال گذشته هنگامی که آهنگ فروش 3ds Nintendo به آرامی نواخته می شد ( فروش ضعیفی داشت) ، اظهاراتی وجود داشت که گفته می شد با وجود گوشی ها و تبلت ها،آیا دیگر جایی برای کنسول های دستی در بازار وجود دارد؟ همانند این که بگوییم مردم به کنسول های دستی نیاز ندارند و دیگر وجود چنین کنسول هایی ضروری نیست."
او قبول داشت که فروش آغازین 3ds کافی و رضایت بخش نبود ، با این حال او بیان کرد "فروش چشمگیر 3DS در این روزها ثابت کرد خیلی از نظریه ها در مورد کنسول دستی اشتباه است."
چند روز پیش هم سونی چنین حرفی را بیان کرد و گفت " عملکرد قوی و چشمگیر 3DS در بازار ثابت می کند گوشی ها نمی توانند جای کنسول های دستی را بگیرند."
منبع
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

الان یعنی انتظار دیگه ای کسی داشت که رئیس نینتندو یا سونی بیاد خلاف این ثابت کنه خب مسلمه میاند میگند رقیب هم نیستند و البته هم رقیب مستقیم نیستند ولی دیگه چیزی که مشخصه بازار فروش تبلت اسمارت فون روی بازار فروش کنسول ها دستی اثر گذاشته و خوبم اثر گذاشته(حالا نیایید بگید ویتا فلان گرافیک داره و تبلت نداره چون برای خیلی ها این مساله مهم نیست)
یکی میاد مثلا یک تبلت میخره خیلی از نیاز هاش را برطرف میکنه و باهاش هم میتونه بازی کنه حالا چرا دوباره بیاد همون پول کمتر یا بیشتر را بده که مثلا یک کنسول دستی هم داشته باشه وقتی که نیازی بهش نداشته باشه
درواقع چه بخواد چه نخواد تاثیری که گذاشته بوده و هست تو هر صنعتی هم هست حتما قرار نیست که رقیب شاخ به شاخ باشند مثلا من به شخصه نیازی نمیبینم که بیام مثلا ویتا یا 3DS بخرم وقتی که میتونم به گوشیم یا تبلتم بازی کنم و پول اضافی خرج کنم و مثلا بیام بگم کنسول دستی دارم وقتی به کارم اصلا نمیاد

ممنون بابت خبر.قاتل که نیستن اصلا جایگزین مناسبی هم نیستن..!!!چون از اسم و کارایشون معلومه کدوم به درد چی می خوره.کلا هر چیزی جای خودش البته نظر من هست چون من اصلا شاید 2 دفعه به زور با گوشیم بازی کردم اونم تویه مسیر مترو:d

البته اگه بعدها یه گجتی بدن روی تبلت ها میشه گفت این حرف درسته :دی
وگرنه چجوری میخوای با یه صفحه 10اینچی کارهای خارقالعاده بکنی ؟

صد درصد اصلا بازی کردن رو گوشی حال نمیده حتی نسبت به کنسول دستی اصلا بازی کردن روی کنسول یه چیز دیگه است مثلا بازی ایلو مایلو گرافیکش از پی اس پی خیلی بالاتره ولی با این وجود نیم ساعت هم بازیش نکردم ولی پی اس پی امکان نداشت روزی کمتر از دو ساعت باهاش بازی کنم

100% تایید میشه!!! شلیک کردن پرنده و ترکوندن میوه که نشد گیم!!!!! کار رو باید به کاردونش سپرد:d
دوست عزیز اون یکی از گیمهاش هست شما مثلا GTA III رو هم ببین یا بازیهای HD مثل samurai II یا RPG هاش و ....!
هیچ کس حاضر نیست هم تبلت و هم کنسول دستی رو با خودش بیرون ببره نمودار بازیهای دستی رو هم نگاه کنید کاملا مشخصه بازیهای دستی به چه سمتی رفتن! گوشیهای هوشمند و تبلتها در اینده جایی واسه کنسول دستی نخواهند گذاشت همین حالاش هم بنظر من کل نیازهای بازیهای دستی رو براورده می کنن! حالا معلوم نیست اینها با انحصاریهاشون تا چقدر می خوان دوام بیارن...

گوشی هرچقدر هم بهتر باشه وقتی دکمه و آنالوگ نداشته باشه مفت نمی ارزه واسه بازی
دوس ندارم گوشی وارد دنیای حرفه ای گیم بشه.. گوشی به سمت گیم بره کژوال بیشتر میشه،این یعنی بازیسازها که به فکر پولن میرن بازی کژوال می سازن.البته همه نه.اکثرشون

به نظر من گوشی ها فقط به درد این میخوره که مثلا یه جایی منتظری و باهاش خوت رو سرگرم کنی.
آخه کی میاد وقتی تو خونه کنسول داره بیاد به جاش با گوشی بازی کنه!

بیان بهترین گرافیک بهترین گیم پلی یا هرچی بزارن وقتی دکمه فیزیکی نباشه آخه اونم شد بازی؟فقط با لمس صفحه؟یه ساعت می زنی آخرشم می کشنت یه آبیم روش....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or