گلن اسکافیلد: در حال کار روی طرحی مفهومی برای بازی جدیدی هستم

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.jpg
خالق The Callisto Protocol و تهیه‌کننده اجرایی نسخه اصلی Dead Space، گلن اسکافیلد، ساعاتی پیش اعلام کرده است که با وجود اینکه از صنعت بازیسازی دور بوده است، اما مدتی می‌شود که کار روی طرحی مفهموی بر بازی جدیدش را شروع کرده و اطلاعات جدید را بعد از تعطیلات کریسمس به اشتراک خواهد گذاشت که بسیار «هیجان انگیز» خواهد بود!

بعد از عملکرد افتضاح و فروش ناموفق بازی The Callisto Protocol که سال پیش برای پلتفرم‌های نسل هشتم، نهم و پی سی عرضه شده بود، ناشر بازی یعنی KRAFTON تصمیم گرفت که دستی به سر و گوش استودیو Striking Distance بکشد و تعدادی از کارمندان آنجا را اخراج کند و بخاطر همین، آقای اسکافیلد بهشون برخورد و left studio رو زد! :D

مردک بعد از اون گندی که تو زدی، باید برا همیشه میرفتی از صنعت گیم! :| :D

View attachment 322433

کالیستو به اون مرحله ای که قولش رو داده بودن نرسید ولی بازی خوبی بود. ایشالا که با قدرت برمیگرده. چشم حسودان کور 😁😁😁

بازی متوسطی بود ، در حد نمره 7.
این فیل شدنش بیشتر به خاطر هایپ زیاد و تبلیغاتش بود ، اینکه ادامه معنوی دد اسپیسه و...

ضعف داستان و روایت رو هم که به استودیو ببخشیم.
بزرگترین مشکلش طراحی مراحل خیلی ضعیف ، دشمنهای تکراری و بخش مبارزه ای که تا آخر بازی به این سوال که چرا اینطور طراحی شده پاسخ نمیده بود!
به کل طراح گیم پلی بازی احتمالا اولین کارش بوده یا همچین چیزی ، خیلی ضعیف بود واقعا.

حیف اون اسلحه ها و بخش شخصی سازی جذاب(که البته کارایی نداشت) ، انیمیشنها و گرافیک کلی ، طراحی چهره و صداگذاری بازی که به پای اون بخشها سوختن.
که البته این عوامل تو این سبک در اولویت بعدی قرار میگیرن.

نگید بازی خوبی بود ، بازی خوب رو تو این سبک شما که تموم میکنید دوست دارید بعدا برگردین و بازی کنین.
بعد پایان این بازی شده به این فکر کنین که دوست دارم از اول شروع کنم؟
======================
اسکوفیلد رسما با این بازی خودش رو بازنشسته کرد ، فکر نکنم دوباره کمپانی حاضر بشه روی طرحی AAA از ایشون سرمایه گذاری کنه.
جز اینکه تو فضای ایندی بتونه خودش رو دوباره ثابت کنه و برگرده به میدون.

نظرت دوستان بالایی محترم و حرفی نیست؛ البته به جز تو @Lions Gate که نظرت فاقد اهمیت و ارزشه! :D

نظرم تا حد زیادی به ماکان عزیز @m.d.makan یکیه، اما بزرگترین مشکل من با The Callisto Protocol اینه که به هیچ عنوان، به هیچ عنوان «ارزش تکرار» رو نداره؛ در حالی که یکی از ویژگی های یه بازی ترسناک باید ارزش تکرار بالایی داشته باشه!:D

چرا ارزش تکرار اصلا نداره، چون گیم پلی بشدت قدیمی و فرسوده‌ای داره و از طرفی دیگر، طراحی افتضاح مراحل The Callisto Protocol رو خیلی راحت نابود کرد!:D

ازنظر من بازی مریضی به اسم Slender: The Arrival - که با تازگی نسخه برورزسانی گرافیکیش منتشر شده - ارزشش بالاتر از The Callisto Protocol هست.:D

View attachment Gifybot.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or