گفتگو درباره بازی های تجربه شده روی شبیه ساز (رترو و جدید)

Changed_Man 50

کاربر سایت
بازی هایی بودن که از ابعاد مختلف هنر بازیسازی رو شکل دادن، ژانر ساختن و استاندارد های جدید اضافه کردن،
خیلی ازین بازی ها و همچنین خیلی از عناوینی که بار نوستالژی دارن اگه به لطف شبیه ساز های کامپیوتر و موبایل نبود، پشت پلتفرم خودشون قفل شده بودن.

من خیلی وقت بود جای خالی همچین تاپیکی تو بخش امتیازات حس میکردم. امتیاز بازی های همه پلتفرم ها هست ولی شبیه ساز نیست.
چون اونجا به اندازه کافی تعدد پلتفرم هست و همچنین محدود هست به امتیاز دهی و کیفیت خود بازی، تاپیک رو اینجا زدم.

گفتگو در این تاپیک شامل این موارد میشه:

مباحث فنی اجرای بازی مثل اینکه:
از چه شبیه سازی استفاده کردید،
چه تنظیمات پردازشی و گرافیکی قرار دادید.
و با توجه به سخت افزارتون چه خروجی گرفتید.
از چه کنترلری استفاده کردید.

و مهم تر از همه و دلیل اینکه تاپیک رو زدم، گفتگو درباره خود بازی:
اینکه تجربه تون چطور بود و اگه بازی قدیمی هست فکر میکنید چقدر با استاندارد های مخاطب امروزی سازگاری داره
اگه بازی رو تموم کردید بد نیست امتیازی هم بهش بدید

این تاپیک محلی هست که مخاطبی که با شبیه ساز آشنایی نداره و یا کسانی که همیشه محدود به بازی های خیلی جدید هستن (یعنی اکثرمون)
ترغیب بشه به امتحان کردن شبیه ساز و تجربه عناوین قدیمی تر.

photo_2025-07-18_13-45-04.jpg

توجه کنید که هدف این تاپیک طبیعتا خود بازی هاست، شبیه ساز فقط وسیله است.​

ببین طبعا هر امولاتوری تنظیمات خودشو و بعضا بازی ها تنظیمات خاصی دارند
من برای بازی های NeS و بازی های دو بعدی از شیدر های scale fx aa استفاده میکنم گرافیک بازی رو خیلی تمیز میکنه ولی خب خیلی ها همون ترکیب پیکسلی رو ترجیح میدن
برای بازی های سه بعدی هم که فقط نیازه internal resolution رو بالا ببری و یک سری تکنیک AA
کمکی خواستید در خدمتم

REDEADCOVER.jpg

Re: Dead Aim
Emulator: PCSX2

این اولین رزیدنتی بود ک بازی کردم رو PS2، اون موقع بچه بودم و نمیدونستم یکی از ضعیف ترین نسخه های سری هست.
بازی اکشن هارر هست و مدیریت منابع و حل پازل نداره.
اما محیطای ترسناک و برخورد های بیاد موندنی داره
چون جزو بازیهای لایت گان بوده نشونه گیری با دسته زیاد جالب نیست، میگن همون نسخه ps2 میشده یه موس usb وصل کنی و باهاش نشونه بگیری که اینم نمیدونستم
رو شبیه ساز میخواستم ماد بزنم و با موس و کیبورد برم ک هر کار کردم نشد
فک کنم تو چشم ترین ضعف بازی اما دیالوگ ها و کاراکترای فوق کرینجش هست که در حد خنده داری بده.

۷/۱۰
یخرده ارزش نوستالژی داره وگرنه شاید کمتر حقشه.​

images.jpg

RE3: Nemesis
Emulator: Dolphin

بعد از علاقه ای که سال اخیر به رزیدنت ایول های جدید پیدا کردم تصمیم گرفتم یکی از کلاسیک هارو ام برم

یخرده ارزیابی کردن بازی های دهه 90 برا ما که نسل جدید تر هستیم سخته
ولی خب مشکل خاصی ندیدم و حس میکنم برا زمان خودش عالی بوده
ولی خب با استاندارد های الان هم tank control جالب نیست و هم دیالوگ ها و صدا گذاریش خیلی مصنوعیه

نکته جالب اینکه انتظار داشتم بازی ترسناک باشه ولی بیشتر اکشن بود و اصلا محیط های ترسناک نداشت

نسبت به ریمیک خیلی مراحل بیشتری داشت مثل Clock tower یا خود رکون سیتی که بزرگ تره
واقعا حیف که همه اینا رو تو ریمیک نیاوردن

تنظیمات هم دیفالت بود فقط یه تکسچر پک گرفتم و تو فولدر:
Load>Textures ریختم
کمی رزولوشن رو بالا برد​

View attachment 386617

RE3: Nemesis
Emulator: Dolphin

بعد از علاقه ای که سال اخیر به رزیدنت ایول های جدید پیدا کردم تصمیم گرفتم یکی از کلاسیک هارو ام برم

یخرده ارزیابی کردن بازی های دهه 90 برا ما که نسل جدید تر هستیم سخته
ولی خب مشکل خاصی ندیدم و حس میکنم برا زمان خودش عالی بوده
ولی خب با استاندارد های الان هم tank control جالب نیست و هم دیالوگ ها و صدا گذاریش خیلی مصنوعیه

نکته جالب اینکه انتظار داشتم بازی ترسناک باشه ولی بیشتر اکشن بود و اصلا محیط های ترسناک نداشت

نسبت به ریمیک خیلی مراحل بیشتری داشت مثل Clock tower یا خود رکون سیتی که بزرگ تره
واقعا حیف که همه اینا رو تو ریمیک نیاوردن

تنظیمات هم دیفالت بود فقط یه تکسچر پک گرفتم و تو فولدر:
Load>Textures ریختم
کمی رزولوشن رو بالا برد​
یک نسخه ماد ازش هست برای دلفین به نام seamless بازی رو بشدت عالی میکنه
با هوش مصنوعی جزئیات محیط بشدت ارتقا داده شده حتما تجربه اش کنید

• Like
Reactions: vendor
این اواخر رو پلاس Alone in the Dark: The New Nightmare (2001) رو برای اولین بار تو زندگیم تست کردم و پرهام ریخت که چرا تا حالا سراغش نرفته بودم؟ به شدت باحال با اتمسفر گیرا، میشه گفت یک کلون از RE3، اگه از رزیدنت ایول های کلاسیک مخصوصا نسخه 3 خوشتون میاد، به ایشونم یک فرصت بدید حتما جذب میشید، من گذاشتمش سر فرصت پلتش کنم و حتما وقت کنم میرم سراغش (چون پلاسم رو فعلا تمدید نمیکنم اینقدر داغون شده)

خلاصه رو شبیه ساز واقعا ارزش داره برید سراغش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or