بعد از چند ماه تلاش و مکاتبه، تیم بازیسنتر موفق شد تا به عنوان یکی از معدود مدیای گیمینگ حاضر در خاورمیانه، جواز حضور در نمایشگاه «E3» راه به دست آورد و من (Bahram) به عنوان نماینده بازیسنتر در این نمایشگاه حاضر شدم. در متن زیر سعی کردم با نگارشی نسبتا محاورهای حضور خودم را در نمایشگاه E3 شرح دهم. نمایشگاه E3 در سه روز برگزار شد، بعد از کلی تلاش و گرفتن مرخصی و ترک کردن دانشگاه بعد از امتحان، موفق شدم در دومین روز نمایشگاه حضور پیدا کنم. همیشه خاطراتی دورانی را به یاد دارم که روزها و ماهها برای دانلود و نگاه کردن وقایع E3 منتظر بودم. دورانی که با خودم میگفتم آیا میشود روزی من هم در نمایشگاه حاضر باشم؟ خوشبختانه این رویا به کمک بازیسنتر به حقیقت پیوست و من حالا در بهشت گیمران بودم. جایی که همه مشتاقانه به تجربه بازیها میپرداختند، با سازندهها عکس میگرفتند و در نهایت به صحبت در خصوص بازی مورد علاقشان میپرداختند. من نیز اولین سالی بود که در این نمایشگاه حضور پیدا کردم و همانند کودکی بودم که با دنیایی از اسباببازی روبرو میشود. پس سعی کردم به عنوان نماینده ایران و خاورمیانه به تجربه بازیها، عکس گرفتن و صحبت با سازندهها بپردازم.