شایعه گزارش : باندل PS Eye و بازی Knack برای کنسول PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Sony-PS4-Controller-Buttons.jpg

دوربین PlayStation Eye ممکن است به همراه بسته کنسول PS4 عرضه نشود اما طبق یک تصویر منتشر شده بازی Knack و PS Eye در کنار کنسول اصلی یعنی PS4 مشاهده می شود که مسلما قیمت بالاتری خواهد داشت.
تصویر منتشر شده :

PS4-Knack-Bundle-600x313.jpg

کمپانی سونی با حذف PlayStation Eye از جعبه این کنسول توانست 100 دلار قیمت آن در برابر XBOX ONeE کاهش دهد.این تصویر گزارش شده است که از سرورهای سونی دریافت شده و بیانگر مدل قبل از طراحی اصلی با قیمت $499 می باشد.
وبسایت NeoGAF نیز تصویر بالا را با نسخه حال مقایسه کرده است :

PS4-bundle-600x400.jpg

(محتویات بسته فعلی PS4 )

نظر شما چیست؟آیا شاهد باندل Knack خواهیم بود یا اینکه به خاطر قیمت برای همیشه از محتویات بسته حذف خواهد شد؟
VG247

اگر سونی به کنسول خودش مطمئن بود قطعا به تکنولوژی که ساخته احترام میگذاشت و اون رو در جعبه قرار می داد ولی چون می دونه افراد محدودی از این تکنولوژی ضعیف استفاده میکن و قیمت بالای اون باعث شکستش میشه اون رو حذف کرد..

اگر سونی به کنسول خودش مطمئن بود قطعا به تکنولوژی که ساخته احترام میگذاشت و اون رو در جعبه قرار می داد ولی چون می دونه افراد محدودی از این تکنولوژی ضعیف استفاده میکن و قیمت بالای اون باعث شکستش میشه اون رو حذف کرد..

اولا که خودت داری میگی سونی کار خوب رو کرده که یه وسیله ی جانبی رو به مردم تحمیل نکرده و این حرکت مایکرو باعث شکستش میشه .
دوما حالا که مایکرو اومده این کار رو کرده داری میگین به تکنلوژیش مطمعنه و از این حرفا چرا موقع 360 این حرفا رو نمیزدین .
سوما اصلا برای کینکت بازی درست و حسابی میاد ؟ ( اگه میاد نام ببر ) یا مثلا خیلی حال میکنی بگی ما کینکت داریم ما 100 دلار بیشتر دادیم . (واویلا اگه ps4 گرون تر از xb1 بود چی میگفتین )
عزیزم مایکرو فقط دنبال پوله این رو همه جوره برات ثابت میکنم . و اصلا به مشتری احترام نمیزاره . به حرفاش و سیاستش اعتمادی نیست پس کار خوبیه که بریم پول الکی به یه شرکت بی سابقه و با گذشته ی بد بدیم و کنسولش رو بخریم ؟ نه درسته ؟
خواهشن یکم منطقی نظر بده . این تحلیلات ما رو کشته .

اولا که خودت داری میگی سونی کار خوب رو کرده که یه وسیله ی جانبی رو به مردم تحمیل نکرده و این حرکت مایکرو باعث شکستش میشه .
دوما حالا که مایکرو اومده این کار رو کرده داری میگین به تکنلوژیش مطمعنه و از این حرفا چرا موقع 360 این حرفا رو نمیزدین .
سوما اصلا برای کینکت بازی درست و حسابی میاد ؟ ( اگه میاد نام ببر ) یا مثلا خیلی حال میکنی بگی ما کینکت داریم ما 100 دلار بیشتر دادیم . (واویلا اگه ps4 گرون تر از xb1 بود چی میگفتین )
عزیزم مایکرو فقط دنبال پوله این رو همه جوره برات ثابت میکنم . و اصلا به مشتری احترام نمیزاره . به حرفاش و سیاستش اعتمادی نیست پس کار خوبیه که بریم پول الکی به یه شرکت بی سابقه و با گذشته ی بد بدیم و کنسولش رو بخریم ؟ نه درسته ؟
خواهشن یکم منطقی نظر بده . این تحلیلات ما رو کشته .

PS EYE یک وسیله کاملا جانبی هست چون کاربردی نداره وکسی هم نمیره سراغش ولی قضیه کینکت فرق میکنه دیگه از یک وسیله جانبی گذشته و به یک استاندارد برای ماکروسافت تبدیل شده این وسیله کارش فقط بازی نیست و کنترل XBOX ONE هم به عهده داره..
قیمت XBOX ONE هم عالی هست و این یک چیز مشخصه شما الان برو یک CPU هشت هسته ای و یک رم 8 گیگ بخر ببین چند در میاد.؟ همین کینکت نسل قبل 150 دلار قیمت داشت.

PS EYE یک وسیله کاملا جانبی هست چون کاربردی نداره وکسی هم نمیره سراغش ولی قضیه کینکت فرق میکنه دیگه از یک وسیله جانبی گذشته و به یک استاندارد برای ماکروسافت تبدیل شده این وسیله کارش فقط بازی نیست و کنترل XBOX ONE هم به عهده داره..
قیمت XBOX ONE هم عالی هست و این یک چیز مشخصه شما الان برو یک CPU هشت هسته ای و یک رم 8 گیگ بخر ببین چند در میاد.؟ همین کینکت نسل قبل 150 دلار قیمت داشت.

زیاد فرقی نمیکنه . اگه منظورت کنترل منو و ... با دست هست که smart tv هم این قابلیت رو داره اما استفاده ی چندانی ازش نمیشه . اگه منظورت چت و ارطباط تصویری هست که ps eye هم داره . فقط فرقش اینه که ps eye رو خودت کنترل میکنی و بهش میگی کی فیلم بگیره ازت کی نه . اما کینکت این طور نیست که 100 درصد بعد از یه مدت گندش درمیاد که تصاویر و ویدئو های تعدادی از کاربرا لو رفته . بالاخره جلوی هک رو هیچ کس نمیتونه بگیره . بازی هاش هم که اصلا به درد بخور نیستند . اما ps eye تا اینحا knack رو معرفی کرده که واقعا از همه لحاظ زیباست . تازه مطمعن باش بازی های خوب ps eye چند تا بیشتر نمیشن . چون توسعه دهندگان دنبال ساخت یه چیز هاردکوری میگردند نه یه بازی رقص که یه مقدار فروش کنه و تو یه بازده ی زمانی فروشش بمونه و خودش رو نتونه بکشه بالا .
از نظر من کینکت و ps eye شاید وسیله ای در اپتدا سرگرم کننده باشند اما به مرور زمان جذابیتشون از بین میرن و خریدشون کار درستی نیست (پولت رو دور میریزی ) حالا چه میخواد اسمش جانبی باشه چه داخلی اما حقیقت اینه که شاید خیلی ها مثل من نخواند کینکت رو داشته باشند اونوقت تکلیف اونا چیه ؟ اینه احترام به مشتری ؟

یه نکته ی دیگه هم درباره ی کینکت خرابی اونه یعنی وقتی خراب شد شما مجبوری بری یکی دیگه بگیری چه بخوای چه نخوای .
تا از کینکت استقبال نشه مایکرو نمیتونه دلش رو به اون خوش کنه . لااقل چهار تا بازی خوب هم واسش نمیده که کینکت طرفدار پیدا کنه .

ویرایش : بحث قیمت هم اگه کینکت رو هم در نظر نگیریم بازم سونی قیمت بهتری گفته .
رم ddr5 و سخت افزار قوی تر در جای کوچک تر . دستش هم که معلومه امکاناتش بیشتر هست پس باید قیمتش هم بیشتر باشه

آخرین ویرایش:

مایکرو کینکت رو به زور به خورد مردم میده

مثل این اغذیه هایی که سر خود روی ساندویچ ـت سُس میریزن =))

جددا کنترلش اینه که بگی کینکت xbox رو روشن کن یا خاموش کن جدا غیز از این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از نظر بازی هم که پرت

اول اعلام کنم که من خودیم! :d
اما ps eye تا اینحا knack رو معرفی کرده
تا اینجایی که من اخبار رو دنبال کردم و ویدیوهاش رو دیدم، از دوربین استفاده ای توی Knack نمیشه! :d
---
در مورد بازی های کینکت هم،من به شخصه از Project Spark خوشم اومد! :d و امیدوارم بازی خوبی بشه! :d
ولی خوب اگر میخواستم نسل بعد X1 رو بگیرم ترجیه میدادم بدون کینکت بشه! (PS4 هم باندل با موو و دوربین و ... باشه هم مطمئنا چنین باندلی رو نمیگیرم! :d ) چون این نسل تنها استفاده ای که از Move کردم، Sports Champion بود،اونم سالی یه بار! :d
کلا با کنترل های حرکتی میونه ای ندارم! :d و خوشم نیمد ازشون! :d (البته از چیزی مثل Sixaxis توی مینی گیم های بازی ها حمایت میشه! :d )

در مورد دسته ی PS4 ، اینکه دوربین میتونه جای ملت رو تو بازی های 2 نفره تشخیص بده،برای من اصلا مهم نیست! حالا بده یا نده! :| از همون اول هم به عنوان تزئینی برام بوده چراغش! و این رنگ نارنجیش خیلی به دلم نشست توی نمایش The Division ! :d خدا کنه اختیاری باشه انتخاب رنگش:-s مثل Moveـمون نباشه سر SC همش صورتی بود:-" (3 رنگ دیگه رو توی Sly Collection دیدم :d )

کلا هم انقدر توی 3 جبهه(3تاپیک) توی سر و کله ی هم نزنید! :d

این پست مربوط به این تاپیک نبود زیاد! کلا بحث های این 3تا تاپیک انقدر قاطی شده که گفتم اینجا این پست رو به نمایندگی هر 3تا تاپیک بزنم:p

آخرین ویرایش:
جالبه ندیدم که هیچ فن سونیی بحث رو شروع کنه. از اون موقع که مایکرو سافت گند رو بالا اورد تاپیک های زیادی باز میشه و همه ( مایکرو فن ها) میگن که مایکروسافت بهتره. اگر بهتره برادر من خوب تو برو بخر. چرا هی اصرار داری که مایکرو بهتره. اگه مایکروسافت قصد قالب کردن کینکتشو نداره چرا اونو جدا گانه برای فروش نذاشته. اگه خیلی خوبه و لازمه و همه ی مایکرو فن ها دوسش دارن میرفتن جداگانه میخریدن!

دوستان من خودم زیاد از XBOX خوشم نمیاد این ONE هم شاید به خاطر Ryse گرفتم بازی کردم اما برام یک سوال پیش اومده
چرا کینکت جدید رو که هنوز از معرفی کنسول با این وسیله یک ماه و نیم بیشتر نمیگزره به عنوان یک وسیله ی زوری یاد میکنید ؟
کینکت یک تکنولوژی هست که مایکروسافت اومده اونو استاندارد برای کنسولش گذاشته یعنی به عنوان یک گیم پد که با استفاده از حرکات بدن کار میکنه و مایکرو مطمئناً برنامه های بهتری برای این کینکت جدید داره چون خیلی اونو بهبود بخشیده
واقعا این حرف که کینکت یک وسائل جانبی هست و مایکرو به زور به مردم میده چرتی بیش نیست
مثل اینکه ماشین بخری بگی ضبط ماشین میخواهیم چی کار هر کی خواست میخره خودش چرا شرکت ها براش میزارن ؟

سوای این موضوع من ps4 خواهم خرید فقط و فقط به خاطر این بازی یعنی Knack و حالم از هر چی بازی شوتر ( بزن بکش ) حالم بد میشه

:))چه خبره توی همه تاپیک ها جدیدا داری PS Move رو میکوبی..کینکت تکنولوژی فوق!! پیشرفته و PS MOVE هم دستگاهی که هیچکس حاضر نیست پاش پول بده...(البته عزیزم هردو آشغالی بیش نیستند)
اما آشغال مایکروسافت(کینکت) تا ماه دوم(February) سال 2013 حدود 24 میلیون فروش کرده و آشغال سونی هم تا ماه یازدهم بعنی November سال 2012 یعنی قبل از کریسمس 15 میلیون فروش داشته..بعله این است تکنولوژی فوق پیشرفته..تفاوت را احساس کنید=))
نقشی که سیمبین واسه نوکیا داشت رو کینکت داره واسه مایکروسافت بازی میکنه

همین الانم شما کینکت بخری فقط همون 1هفته اول حال میده بعدش میره گوشه انباری
اون موقع که دلار 1200 تومن بود اره خیلی فرقی نمیکرد ولی الان که دلار 3 تومنه 100 دلار خودش کلی میشه با همین 100 دلار میشه 2 تا بازی حد اقل دسته دو خرید
اگر این دوربین تو پیک ps4 هم باشه بازیم نظز بر همینه که داریم پول ازافی میدیم
ولی وقتی جدا باشه شرکت سعی میکنه جنتا بازی و امکانات خوب واسه وسیلش بده تا مردم برن بخرن
ولی وقتی از همون اول مثل کینکت تو جعله کنسول باشه خوب ماکروسافت هم میگه مردم مجبورن بخرن دیگه حالا چه بازی داشته باشه چه نداشته باشه

دوستان من خودم زیاد از XBOX خوشم نمیاد این ONE هم شاید به خاطر Ryse گرفتم بازی کردم اما برام یک سوال پیش اومده
چرا کینکت جدید رو که هنوز از معرفی کنسول با این وسیله یک ماه و نیم بیشتر نمیگزره به عنوان یک وسیله ی زوری یاد میکنید ؟
کینکت یک تکنولوژی هست که مایکروسافت اومده اونو استاندارد برای کنسولش گذاشته یعنی به عنوان یک گیم پد که با استفاده از حرکات بدن کار میکنه و مایکرو مطمئناً برنامه های بهتری برای این کینکت جدید داره چون خیلی اونو بهبود بخشیده
واقعا این حرف که کینکت یک وسائل جانبی هست و مایکرو به زور به مردم میده چرتی بیش نیست
مثل اینکه ماشین بخری بگی ضبط ماشین میخواهیم چی کار هر کی خواست میخره خودش چرا شرکت ها براش میزارن ؟

سوای این موضوع من ps4 خواهم خرید فقط و فقط به خاطر این بازی یعنی Knack و حالم از هر چی بازی شوتر ( بزن بکش ) حالم بد میشه

با کینکت میشه خیلی کارها انجام داد که در نبودش امکانش نیست
مثلا برقراری تماس تصویری که خیلی هم ازش استقبال شده بدون کینکت ممکن نیست الان اسکایپ میلیون ها نفر کاربر داره حالا با استفاده از کینکت میشه با بهترین کیفیت صدا و تصویر تماس برقرار کرد
کنترل دستگاه بسیار آسانتر میشه مثلا در محیط لایو وقتی بازی میکنید و پیغامی برای شما میاد باید بیخیال بازیتون بشید و با کمک دسته برین پیغام رو باز کنید که قطعا تو بازی های آنلاین موجب از دست دادن امتیاز میشه ولی با استفاده از فرمان صوتی کینکت می تونید پیام رو ببینید و جواب بدین.

من شخصا وقتی میخوام بازی کنم دوست دارم راحت دراز بکشم joystick رو دستم بگیرم و بدون تحرکی بازی کنم .فقط سنین کم سن و سال دوست دارن جو گیر شن جلوی Tv پشتک پارو بزنن و فقط تو سنین پایین حوصله این کارهارو دارن.وسیله ای که فقط برای سنین خاصی کارایی داره زوری حساب میشه.
terova کلا آدم بی منطقی هستی.کاملا واضحه.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or