SPY x KIller کاربر سایت Nov 9, 2013 #1 هرکی هست تو ایکس باکس جی تی ای انلاین بازی کنه گیمر تکشو بگه با هم باشیم مثلا یه گروه شیم crew نه اما تو جی تی ای انلاین همش با هم باشیم مثلا هرکی خواست کسی از مارو بکشه بریزیم رو سرش:coolgun::sniper::gunner: خلاصه حتما گیمرتکتونو بگید
هرکی هست تو ایکس باکس جی تی ای انلاین بازی کنه گیمر تکشو بگه با هم باشیم مثلا یه گروه شیم crew نه اما تو جی تی ای انلاین همش با هم باشیم مثلا هرکی خواست کسی از مارو بکشه بریزیم رو سرش:coolgun::sniper::gunner: خلاصه حتما گیمرتکتونو بگید
reza720 کاربر سایت Nov 16, 2013 #9 سلام من هم هستم.اینم گیمرتگ من : Reza720 دوستان کسی جریان Crewرو به ما میگه؟!!!!
SPY x KIller کاربر سایت Nov 16, 2013 #10 هیچی crew : چیزه خاصی نیست مثلا اگه تو یه کرو ایرانی عضو بشی نشون میده کیا ایرانی هستن
reza720 کاربر سایت Nov 16, 2013 #11 نوشته شده توسط grove: هیچی crew : چیزه خاصی نیست مثلا اگه تو یه کرو ایرانی عضو بشی نشون میده کیا ایرانی هستن بیشتر... اها.ممنون.من عضو Cocial Club راکستار شدم این چه مزیت هایی داره؟
نوشته شده توسط grove: هیچی crew : چیزه خاصی نیست مثلا اگه تو یه کرو ایرانی عضو بشی نشون میده کیا ایرانی هستن بیشتر... اها.ممنون.من عضو Cocial Club راکستار شدم این چه مزیت هایی داره؟
R roozbeh cr7 کاربر سایت Dec 14, 2013 #12 سلام به داداشای گلم من تازه می خوام برم توی gta انلاین چه جوری باید وارد انلاین شیم خواهشا کمک کنید و ادم کنید لطفا roozbeh slr آخرین ویرایش: Dec 15, 2013
سلام به داداشای گلم من تازه می خوام برم توی gta انلاین چه جوری باید وارد انلاین شیم خواهشا کمک کنید و ادم کنید لطفا roozbeh slr