سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
قصد فروش قطعات زیر رو دارم
-----------------------------------------------------------------------------------
Msi 1060 Gaming X 6gb - guaranty Golden ista 2019-3-7
لینک قیمت و اطلاعات
قیمت برای فروش 2 میلیون
فوری 2100
گام 20
فروش گرافیک 1060 حدود یکساله کار کرده ( وقتی خریدم یکسال از گارانتیش رفته بود )
دوستان گرافیک فقط در صورتی فروخته میشه که من گرافیک مدل بالاتری برای خرید پیدا کنم (ینی با 1080 و 1070ti تعویض میشه و سر میدم اگر مایل بودید) در غیر این صورت تا زمانی که گرافیک بالاتری پیدا کنم میتونید رزرو کنید
این کارت نیازی به توضیح نداره ! کارت خنکیه ! توی لود کامل با سرعت فن 60 تا 70 درصد دماش 70 تا 75 میره ! که اصلا یگذره صدا نمیشنوید ازش ! برای خنک تر بودن میتونید سرعت فن رو ببرید بالا و دما تا 65 کم میشه
------------------------------------------------------------------------------------
BenQ XL2720Z 27 inch 144 Hz e-Sports Gaming Monitor (1 ms Response Time, Game Mode (FPS, RTS, MOBA), Black eQualiser, Flicker-free, Height Adjustable Stand, S-Switch, HDMI x 2)
لینک قیمت و اطلاعات
قیمت 2600 فوری
مانیتور حدود یکساله استفاده میکنم ! بدون هیچ مشکلی ! خط خش یا پیکسل سوخته ! گارانتی نداره ! دوروز مهلت تست داده میشه
------------------------------------------------------------------------------------
Logitech Z506 Surround Sound Speakers/Surround Sound System - Black
لینک قیمت و اطلاعات
قیمت 600
بلند گو همونطور که توی عکس میبینید حتی برچسب های پشتش هم کنده نشده و در حد نو هستن
گارانتی لاجیتک هست که فک کنم چند ماهی بیشتر نمونده ازش
مدت استفاده کمتر از یکسال
Corsair Carbide Series 400C Mid-Tower ATX Performance Computer Case - Black
این کیس موجود نیست توی هیچ سایتی ! قیمتش مقطوع 450 + یک کیت Led RGB deepcool روی کیس و یک فن انرمکس d.f (قیمت 100هزارتومن) هم هدیه داده میشه روش (خود کیس یه فن140+120 داره)
5 عدد فن هم به فروش میرسد
Corsair quiet edition RED and PURPLE
هر عدد به قیمت 50 هزارتومن ینی هر پک 100 هزارتومن
فن GREEN RGB هم پلمپ هست به قیمت 30 هزارتومن
---------------------------------------------------------------------------------------------
09360754541
تلگرام
MagnetiC7
قصد فروش قطعات زیر رو دارم
-----------------------------------------------------------------------------------
Msi 1060 Gaming X 6gb - guaranty Golden ista 2019-3-7
لینک قیمت و اطلاعات
قیمت برای فروش 2 میلیون
فوری 2100
گام 20
فروش گرافیک 1060 حدود یکساله کار کرده ( وقتی خریدم یکسال از گارانتیش رفته بود )
دوستان گرافیک فقط در صورتی فروخته میشه که من گرافیک مدل بالاتری برای خرید پیدا کنم (ینی با 1080 و 1070ti تعویض میشه و سر میدم اگر مایل بودید) در غیر این صورت تا زمانی که گرافیک بالاتری پیدا کنم میتونید رزرو کنید
این کارت نیازی به توضیح نداره ! کارت خنکیه ! توی لود کامل با سرعت فن 60 تا 70 درصد دماش 70 تا 75 میره ! که اصلا یگذره صدا نمیشنوید ازش ! برای خنک تر بودن میتونید سرعت فن رو ببرید بالا و دما تا 65 کم میشه
BenQ XL2720Z 27 inch 144 Hz e-Sports Gaming Monitor (1 ms Response Time, Game Mode (FPS, RTS, MOBA), Black eQualiser, Flicker-free, Height Adjustable Stand, S-Switch, HDMI x 2)
لینک قیمت و اطلاعات
قیمت 2600 فوری
مانیتور حدود یکساله استفاده میکنم ! بدون هیچ مشکلی ! خط خش یا پیکسل سوخته ! گارانتی نداره ! دوروز مهلت تست داده میشه
Logitech Z506 Surround Sound Speakers/Surround Sound System - Black
لینک قیمت و اطلاعات
قیمت 600
بلند گو همونطور که توی عکس میبینید حتی برچسب های پشتش هم کنده نشده و در حد نو هستن
گارانتی لاجیتک هست که فک کنم چند ماهی بیشتر نمونده ازش
مدت استفاده کمتر از یکسال
Corsair Carbide Series 400C Mid-Tower ATX Performance Computer Case - Black
این کیس موجود نیست توی هیچ سایتی ! قیمتش مقطوع 450 + یک کیت Led RGB deepcool روی کیس و یک فن انرمکس d.f (قیمت 100هزارتومن) هم هدیه داده میشه روش (خود کیس یه فن140+120 داره)
5 عدد فن هم به فروش میرسد
Corsair quiet edition RED and PURPLE
هر عدد به قیمت 50 هزارتومن ینی هر پک 100 هزارتومن
فن GREEN RGB هم پلمپ هست به قیمت 30 هزارتومن
---------------------------------------------------------------------------------------------
09360754541
تلگرام
MagnetiC7