کیتاسه و توری یاما خواهان ساخت ادامه ای بر FFXIII هستند!

Cloud Strife

کاربر سایت
آقایات کیتاسه و توری یاما، تهیه کننده و کارگردان عنوان FFXIII در جریان مصاحبه ای با یک نشریه فرانسوی اظهار تمایل به ساخت ادامه ای بر عنوان FFXIII کرده اند!

کیتاسه اعلام کرده است که دوست دارد با ساخت FFXIII-2 اشکالات FFXIII را برطرف کرده و عنوانی کامل و بی نقص ارایه دهد. البته برطبق صحبت های ایشان اینطور به نظر میرسد که ساخت یا عدم ساخت این بازی تنها به میزان فروش این عنوان در غرب بستگی دارد. به این ترتیب اگر SE موفق به فروش سه میلیون نسخه از FFXIII که در کشورهای غربی شیپ کرده است شود میتوان انتظار داشت در آینده ای نزدیک عنوان FFXIII-2 نیز برای کنسول های PS3 و X360 تایید شود.

چندی پیش نیز آقای توری یاما در مصاحبه ای با Game Informer اعلام کرده بود تیم آنها قصد ایجاد تغییرات متعددی در موتور Crystal Tools دارند تا بتوانند به این ترتیب این موتور را به سطح بالاتری ارتقا دهند.

پس لعنت به روح گیمرهای غربی اگه FFXIII رو نخرن!:دی

به نظر من که با توجه به اینکه کیتاسه گفته پروژه های دیگه ای از FNC کلید میخوره و اینکه ساخت یه بازی در ادامه FFXIII با توجه به اینکه همه چیز برای طراحان آماده هست خیلی کم هزینه تر هست میتونیم انتظار داشته باشیم بزودی FFXIII-2 هم ساخته بشه!:love:

من که خیلی با FFXIII حال کردم و از FFXIII-2 هم بشدت استقبال میکنم!:دی FFXIII هم که تو غرب سه میلیونش رو خواهد فروخت، پس پیش به سوی FFXIII-2!

يآقا اينام قاطي دارنا !‌يه روز ميگن مي خوان FF XII رو باز سازي كنن! يه روز ميگن دارن رو FFXV فكر ميكنن ....
تو اين مصاحبه FFXV م رفته زير سوال :

We do not know if there will be a XV. This depends a lot on the success of XIII. Also, it is difficult to pinpoint elements that are typical Final Fantasy. They are mostly invisible: part of the DNA of the game, that everyone recognizes as typical Final Fantasy. But if there is a XV, I hope the way we wrote our characters carries over. We strived to create believable people of flesh and blood. They are not robots. And they are not super heroes. I hope this humanity is something we will see again
.”

يآقا اينام قاطي دارنا !‌يه روز ميگن مي خوان FF XII رو باز سازي كنن! يه روز ميگن دارن رو FFXV فكر ميكنن ....
تو اين مصاحبه FFXV م رفته زير سوال :

.”
نگفتن میخوان FFXII رو باز سازی کنن که! قرار بود یه تیم غربی یه بازی آنلاین بر اساس دنیای FFXII بسازه که فعلا معلوم نیست معلق هست یا در حال ساخته!!

FFXV هم که فعلا ساخته نخواهد شد چون باید دید سیاست های SE در مورد FF چطور هست، میخوان همینطور ادامه بدنش یا کلی تغییرش بدن...

نگفتن میخوان FFXII رو باز سازی کنن که! قرار بود یه تیم غربی یه بازی آنلاین بر اساس دنیای FFXII بسازه که فعلا معلوم نیست معلق هست یا در حال ساخته!!

FFXV هم که فعلا ساخته نخواهد شد چون باید دید سیاست های SE در مورد FF چطور هست، میخوان همینطور ادامه بدنش یا کلی تغییرش بدن...
در مورد FFXV كه مي خواستن ادامش بدن فقط معلوم نبود كه چجوري! حالا ساخت FFXV رفته زير سوال !!!

....................................

كلا منظورم اين بود كه هر روز يه خبر از اين كيتاسه مياد بيرون كه خبراي قبلي رو نقض ميكنه.

دكلا منظورم اين بود كه هر روز يه خبر از اين كيتاسه مياد بيرون كه خبراي قبلي رو نقض ميكنه.
كلا آدم چند شخصيتي هست انگار :biggrin1:
صبح با زنش دواش ميشه مياد ميگه بازي كنسل شد
فرداش آشتي ميكنه ميگه نه ميسازيم :biggrin1:

ولی تجربه FFX_2 این رو نشون داد به نظر من که اصلا خوب نمیشه هیچ یک افتضاح به تمام معنا هست 3.4 سال وقت گزاشتن برای این FFXIII بعد میگن نواقص رو بگیریم واقعا دیگه SE شورش رو دراورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or