کپی برداری هنری The Evil Within از اسکرین شات بازی War Z !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Pythonistas

کاربر سایت
اگر به یاد داشته باشید بازی The War Z جهت تصوایر تبلیغاتی از شات های The Walking Dead استفاده کرد مثل این که این چرحه کپی برداری حالا کم یا زیاد توسط Bethesda و Tango Gameworks ادامه پیدا کرده است .
پر واضح است در یکی از شات های هنری The Evil Within از قسمتی اسکرین شات بازی War Z استفاده شده است می توانید تصویر مورد نظر را مشاهده کنید :

evil_within_war_z.jpg

به نظر شما مضحک نیست ؟! که بازی the War Z از یک بازی دیگر کپی برداری کند و The Evil Within نیز از این بازی ! قضاوت به عهده خودتان !

بیخیال شین جان خودتون. به استایل ایستادن زامبی ها هم گیر میدین؟

به خاطر یه عکس که هنوز مشخص نیست داستانش چیه، خبر نمی‌زنن!! بعد میکامی و Bethesda مگه بیل به کمرشون خورده، بیان این سکانس رو کپی کنن؟!

کاش استایل بود ! معلومه عکس برداشته شده از این اسکرین شاته !

به خاطر یه عکس که هنوز مشخص نیست داستانش چیه، خبر نمی‌زنن!!
قحطی خبر ! :d

آخرین ویرایش:
اگر به یاد داشته باشید بازی The War Z جهت تصوایر تبلیغاتی از شات های The Walking Dead استفاده کرد مثل این که این چرحه کپی برداری حالا کم یا زیاد توسط Bethesda و Tango Gameworks ادامه پیدا کرده است .
پر واضح است در یکی از شات های هنری The Evil Within از قسمتی اسکرین شات بازی War Z استفاده شده است می توانید تصویر مورد نظر را مشاهده کنید :

evil_within_war_z.jpg

به نظر شما مضحک نیست ؟! که بازی the War Z از یک بازی دیگر کپی برداری کند و The Evil Within نیز از این بازی ! قضاوت به عهده خودتان !

منبع ؟؟؟؟؟؟؟؟

جدا احمقانه ترین خبری که تا حالا شنیدم ! (البته باید بگیم خبر من در اوردی)

با این کارا نمیشه ارزش بازی رو بیارید پایین..اونم بازی میکامی.

این مثل این میمونه که شرکت بنز بیاد از شرکت سایپا کپی بزنه مثلا قسمتی از پراید رو بیاره تو بنز بگنجونه...در اینجاست که میگن "عاقلان دانند"

من فقط خبر رو گذاشتم !! اصلا واسه چی از ارزش های میکامی کم بشه ربطی هم بهش نداره ! کارنامه اش که روشنه ! خودم فن میکامی هستم . بی صبرانه هم منتظر بازی جدیدشم !

این که استایل زامبی ها فقط شبیه هم هست که خداییش اینطوری نیست یاور عکس ها رو روش زوم کنی کاملا متوجه میشی که یکی هستند عکس ها کپی شده هستند اما من میگم که سازندگان TWZ این عکس رو برای بازی خودشون استفاده کردن یعنی عکس در اصل ماله بازی The Evil Within بوده!

خداییش با اینکه خیلـــی طرفدار این بازی هستم اما وجدانم نمی زاره فن بازی درارم و بگم کپی نشده....
دقیقا همون عکس هست با چند تا شیلتر warming color توی فوتوشاپ!

عکس زامبی ها احتمالا یه عکس آرشیوی (Stock Photo) بوده که حتی خود سازنده های War Z هم از یه شرکت دیگه خریدن. این عکس ها برای دسترسی ساده و آسان گرافیست ها در اختیارشون قرار داده میشه تا یه کانسپت آرت رو طراحی کنن.
دو شرکت سازنده از یه شرکت این عکس آرشیوی رو خریدن. چیز مهمی نیست.

مسئله اینجا دست تو بازار بازی زامبی زیاد شده! سازنده هم تو این شلوغی پیش بیاد کپی میکنه چقدم مثل این یکی تابلو! :d
حالا این تازه نمونه ظاهریش است، نمونه های معنوی رو بخوای حساب کنی... :d

از چه چیزهایی که واسه کوبوندن یه ip تازه معرفی شده استفاده نمیکنن!! :| هنوز منتشر نشده اینهمه هیتر داره وای به حالی که متاش 9.5 و اینا هم بشه! :d

در مورد كپي بردايه اين عكس كه همه چيز مشخصه و انقدر ضايعس كه نميشه كتمان كرد.
اما در مورد دوستان جو گير و ذوب در ميكامي كه دارن از ميكامي يه قديس مي سازن بايد گفت واقعا چه جوري از يه لايو اكشن به اين نتيجه ها مي رسن و انقدر فكر ميكنن اين بازي شاهكاري بي بديل ميشه و....لااقل صبر كنيد يه تريلر از گيم پلي بازي بياد بعد خودتون رو هلاك كنين......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or