کپکام برروی ساخت یک Resident Evil مبتنی بر واقعیت مجازی تمرکز کرده است.

hmd2009

کاربر سایت
56zwr7ewi8bc2t2ihzyy.jpg

درود

به نظر میرسد عنوان بعدی رزیدنت ایول یک بازی واقعیت مجازی باشد. تیم Development Division 1 که مسئولیت ساخت فرانچایز رزیدنت ایول را به عهده دارند در گزارش منشتر شده ی خود نوشته اند که در حال کار بر روی طراحی یک انجین برای بازی های واقعیت مجازی هستند و رهبری این تیم را هم آقای Jun Takeuchi بر عهده گرفته است.

در حال حاضر ما تمام انرژی خودمان را متمرکز کرده ایم تا بازار بازیهای واقعیت مجازی را به چالش بکشیم. در خلاصه ای از گزارش این تیم آمده است.

در این دنیای حوالناک شما میتونید به هرطرفی بچرخید یا خم بشین اما برای فرار کرده از دست مخلوقاتی که دارن به شما نزدیک میشن هیچ راه فراری نیست. مگه اینکه شما هدستتونو رو دربیارید و به دنیای واقعی برگردید ما خیلی ماهرانه با نشان دادن تک دموی KITCHEN این موضوع رو نشون دادیم و خیلی هم ازش استقبال شد.

در حال حاضر ما در حال ساخت یک انجین جدید برای پشتیبانی از بازیهای VR که خیلی هم در بازار های امروزی محبوبیت پیدا کرده اند هستیم . اگرچه ما همزمان عناوینی را برای نسل کنونی کنسول ها میسازیم اما باید گفت سفر دور و درازی رو آغاز کرده ایم.

کپکام در حال حاضر مشغول کار بر روی ورژن HD رزیدنت اویل زیرو و همینطور ریمیک رزیدنت ایول 2 میباشد و در کنار آنها مالتی پلیر شوتر umbrella corps

به تازگی کپکام اشاره ای به رزیدنت اویل 7 هم کرده است که ممکن است یک عنوان ترسناک باشد.

منبع: http://www.digitalspy.co.uk/gaming/...eportedly-focusing-on-vr.html#~pr3H2a5xxoeNjv

آخرین ویرایش:
رزیدنت ایول با VR خیلی جالب میشه ولی فکر نکنم من یکی بتونم با VR رزیدنت بازی کنم :d

پ.ن : کاش این کپکام بیخیال ساخت RE می‌شد 8-|

رزیدنت ایول با VR خیلی جالب میشه ولی فکر نکنم من یکی بتونم با VR رزیدنت بازی کنم :d

پ.ن : کاش این کپکام بیخیال ساخت RE می‌شد 8-|

حداقل ترسناک هست اینو دیگه شک ندارم. اما بعید میدونم تا 2019 زودتر بیاد! چون گفته راه درازی درپیش داریم. 6 تا رزیدنت ایول رو همزمان دارن روش کار میکنن میدونی چه بودجه ای میخواد؟؟؟ شوخی نیست! ولی چیز خوفی میشه کیچن که همه رو در حد مرگ ترسونده!!!

Kitchen مثل اینکه خیلی ترسناک بوده برای همین به نظرم خبر خوبیه.

حالا خود بازی به کنار، مهمترین بخش خبر برای من این بود:
در حال حاضر ما در حال ساخت یک انجین جدید برای پشتیبانی از بازیهای VR که خیلی هم در بازار های امروزی محبوبیت پیدا کرده اند هستیم
کپکام داره دوباره یه انجین جدید میسازه؟! بعد از PR فکر میکردم دیگه بیخیال اینکار بشن و برن از همون UE4 برای بازیهاشون استفاده کنند. حتی همین بازیهای VR هم الان اکثرا دارن با همین UE4 ساخته میشن، واقعا نمیدونم چه اصراریه که کپکام انجین داخلی داشته باشه.

حداقل ترسناک هست اینو دیگه شک ندارم. اما بعید میدونم تا 2019 زودتر بیاد! چون گفته راه درازی درپیش داریم. 6 تا رزیدنت ایول رو همزمان دارن روش کار میکنن میدونی چه بودجه ای میخواد؟؟؟ شوخی نیست! ولی چیز خوفی میشه کیچن که همه رو در حد مرگ ترسونده!!!

منم گفتم که بعیده بتونم با VR یه عنوان ترسناک رو تجربه کنم :))

مشکل کپکام دقیقا همینه که میخواد با یه دست چند تا هندوانه برداره. داره رو چند تا پروژه کار میکنه. اون از Umbrella Corps که افتضاح بود. خدا به داد بقیه برسه

- - -ویرایش - - -

کپکام داره دوباره یه انجین جدید میسازه؟! بعد از PR فکر میکردم دیگه بیخیال اینکار بشن و برن از همون UE4 برای بازیهاشون استفاده کنند. حتی همین بازیهای VR هم الان اکثرا دارن با همین UE4 ساخته میشن، واقعا نمیدونم چه اصراریه که کپکام انجین داخلی داشته باشه.

کلا کپکام اصرار شدیدی بر ادامه کارهای احمقانه خودش داره

زمانی که کیچن نمایش داده شد تو E3 کپکام گفتکه داره روی یک انجین جدید برای بازیهای واقعیت مجازی کار میکنه! و کیچن هم متاسفانه هیچ ویدئویی ازش نیومد فعلا! Panta Rhei که ساخته شد بعضی از همون سازندگان بازیها تو کپکاماعتراض کردن و گفتن چرا باید ما انجین MT Framwork رو که به این روونی بازیها رو رندر میکنه رو کنار بزاریم و بریم سراغ یک انجین دیگه؟!! اما بعضی ها هم موافق بودن من فکر میکنم کپکام میخواد با گرافیکی کردن بازیهاش هوادارای بیشتری جذب کنه مسما هرچی گرافیک بازی بالاترباشه بازی واقعی ت و لذت بخش تره البته خیلی چیزهایی دیگه هم مهم هستن گیم پلی داستان و ...

آخرین ویرایش:
کلا کپکام اصرار شدیدی بر ادامه کارهای احمقانه خودش داره
البته اینجوری گفتن هم دیگه یکم بی انصافیه :دی چند وقتی هست که کپکام سر عقل اومده و بجز اون Umbrella Corps تا الان توی نسل هشت واقعا عملکرد بدی نداشته. اون DMC4SE و معرفی Remake 2 هم کاملا نشون میده که میخواد دوباره دل هوادارا رو بدست بیاره. ولی خب واقعا نمیتونم این تصمیمشون برای ساخت انجین جدید رو درک کنم. حداقل اگه PR خوب در اومده بود باز یه چیزی ولی وقتی تجربه قبلیشون اونطوری شد دیگه واقعا اصرار الکی برای ساخت انجینای داخلی بی مورده.
زمانی که کیچن نمایش داده شد تو E3 کپکام گفتکه داره روی یک انجین جدید برای بازیهای واقعیت مجازی کار میکنه! و کیچن هم متاسفانه هیچ ویدئویی ازش نیومد فعلا! Panta Rhei که ساخته شد بعضی از همون سازندگان بازیها تو کپکاماعتراض کردن و گفتن چرا باید ما انجین MT Framwork رو که به این روونی بازیها رو رندر میکنه رو کنار بزاریم و بریم سراغ یک انجین دیگه؟!! اما بعضی ها هم موافق بودن من فکر میکنم کپکام میخواد با گرافیکی کردن بازیهاش هوادارای بیشتری جذب کنه مسما هرچی گرافیک بازی بالاترباشه بازی واقعی ت و لذت بخش تره البته خیلی چیزهایی دیگه هم مهم هستن گیم پلی داستان و ...
آره MT واقعا خدا بود. از شوتر بگیر تا فایتینگ، قشنگ جوری ساخته بودنش که راحت میشد باهاش هر نوع بازیی ساخت (اونم در حالی که کیفیت اجرایی بازی خیلی خوب بود). PR قرار بود MT این نسل باشه ولی متاسفانه معلوم نیست چه بلایی سرش اومد و کجای کار رو اشتباه کردن که کلا گم شده و هیچ خبری ازش نیست.

به نظرم MT برای بازیای امروزی دیگه یکم قدیمی شده و این نسل باید جاش رو به یه انجین دیگه بده که با توجه شرایط به نظرم همون UE4 بهترین گزینه است.

اگه آنونس بازی حرفی واسه گفتن داشته باشه ، اونایی که تا الان دو به شکن مثل خودم برای خریدش ، با نمایشش خودش به تنهایی جدول فروش VR رو جابه جا میکنه . منم حمایت میکنم ، حرکت خیلی بجائو متفکرانه ایه به شرطی که هدف فقط ترس مطلقو داستان سرایی باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or