![56zwr7ewi8bc2t2ihzyy.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2F8pic.ir%2Fimages%2F56zwr7ewi8bc2t2ihzyy.jpg&hash=9b9519b75c9c9d7f87ce4f0796a6d447)
درود
به نظر میرسد عنوان بعدی رزیدنت ایول یک بازی واقعیت مجازی باشد. تیم Development Division 1 که مسئولیت ساخت فرانچایز رزیدنت ایول را به عهده دارند در گزارش منشتر شده ی خود نوشته اند که در حال کار بر روی طراحی یک انجین برای بازی های واقعیت مجازی هستند و رهبری این تیم را هم آقای Jun Takeuchi بر عهده گرفته است.
در حال حاضر ما تمام انرژی خودمان را متمرکز کرده ایم تا بازار بازیهای واقعیت مجازی را به چالش بکشیم. در خلاصه ای از گزارش این تیم آمده است.
در این دنیای حوالناک شما میتونید به هرطرفی بچرخید یا خم بشین اما برای فرار کرده از دست مخلوقاتی که دارن به شما نزدیک میشن هیچ راه فراری نیست. مگه اینکه شما هدستتونو رو دربیارید و به دنیای واقعی برگردید ما خیلی ماهرانه با نشان دادن تک دموی KITCHEN این موضوع رو نشون دادیم و خیلی هم ازش استقبال شد.
در حال حاضر ما در حال ساخت یک انجین جدید برای پشتیبانی از بازیهای VR که خیلی هم در بازار های امروزی محبوبیت پیدا کرده اند هستیم . اگرچه ما همزمان عناوینی را برای نسل کنونی کنسول ها میسازیم اما باید گفت سفر دور و درازی رو آغاز کرده ایم.
کپکام در حال حاضر مشغول کار بر روی ورژن HD رزیدنت اویل زیرو و همینطور ریمیک رزیدنت ایول 2 میباشد و در کنار آنها مالتی پلیر شوتر umbrella corps
به تازگی کپکام اشاره ای به رزیدنت اویل 7 هم کرده است که ممکن است یک عنوان ترسناک باشد.
منبع: http://www.digitalspy.co.uk/gaming/...eportedly-focusing-on-vr.html#~pr3H2a5xxoeNjv
آخرین ویرایش: