شایعه کپکام آماده‌ی یک تحول بزرگ است؛ رزیدنت اویل ۹ مثل هیچ‌کدام از نسخه‌های قبلی نخواهد بود

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000011263.jpg

لکیر معروف داسک گالم در رشته توییتی در مورد تاخیر در نمایش رزیدنت ایول ۹ صحبت کرد و اذعان داشت این عنوان تحول بزرگی نسبت به سری‌های پیشین خود خواهد داشت. وی افزود:

«من توییت‌های بیشتری درباره‌ی Silent Hill خواهم گذاشت چون این سری را دوست دارم و برای Silent Hill f خیلی هیجان‌زده‌ام، اما می‌دانم که خیلی‌ها هم از اینکه Resident Evil برای یک سال و نیم هیچ خبری نداشته، بی‌قرار هستند. فکر می‌کنم وقتی بازی RE9 معرفی شود، مردم متوجه خواهند شد که دلیل این تأخیر این است که بازی یک بازآفرینی بزرگ برای سری محسوب می‌شود، در حدی که می‌توان آن را با RE4 و RE7 مقایسه کرد. این بازی دقیقاً مثل RE7/RE8 یا ریمیک‌ها نخواهد بود، بلکه چیزهای جدیدی را امتحان می‌کند و بسیار جاه‌طلبانه است. تقریباً قطعی است که امسال معرفی خواهد شد، پس کمی صبر کنید.»

وقتی این خبر (شایعه)رو خوندم، یه جور حس عجیب غریب بهم دست داد؛ انگار که یه نسیم خنک بعد از یه روز گرم تابستونی صورت آدم رو نوازش بده. رزیدنت اویل ۹، فقط شنیدن اسمش کافیه که آدم رو ببره تو یه دنیای پر از هیجان و ترس و انتظار. اینکه داسک گالم می‌گه این بازی قراره یه تحول بزرگ باشه، مثل همون اتفاقی که تو رزیدنت4 و RE7 افتاد، دلم رو قلقلک می‌ده. یادم میاد وقتی RE7 اومد و با اون زاویه دید اول شخصش همه‌مون رو غافل‌گیر کرد، یا وقتی RE4 با اون گیم‌پلی انقلابی‌ش یه استاندارد جدید ساخت. حالا فکرش رو بکنید که RE9 بخواد یه بار دیگه این چرخ رو از نو اختراع کنه!
من که از این جاه‌طلبی کپکام لذت میبرم این که می‌گن قراره از فرمول RE7 و RE8 فاصله بگیره و چیزای جدید رو امتحان کنه، یه حس کنجکاوی تو وجودم بیدار کرده. نمی‌دونم قراره چه‌جوری ما رو شگفت‌زده کنن، ولی همین که می‌خوان ریسک کنن و از منطقه امن‌شون بیان بیرون، خودش یه امتیاز بزرگه. شاید یه داستان عمیق‌تر؟ شاید یه مکانیک گیم‌پلی که تا حالا تو هیچ بازی‌ای ندیدیم؟ یا شایدم یه فضای کاملاً غیرمنتظره که فقط کپکام بلده چطور ما رو شگفت زده کنه
یه چیزی که خیلی بهش
امیدوارم، اینه که این بار همون حس ترس خالص و نفس‌گیر رو بهمون برگردونن؛ چیزی که تو RE7 تونست دوباره ریشه‌های سری رو زنده کنه. ولی در عین حال، دلم می‌خواد یه نوآوری ببینم که فقط به ترس خلاصه نشه، یه چیزی که وقتی کنترلر رو می‌ذارم زمین، تا چند روز تو ذهنم بچرخه و ول نکنه. از کپکام بعید نیست که همچین چیزی تحویل بده.
حالا این تأخیر و صبر کردن هرچند اذیت‌کننده‌ست، ولی اگه قراره آخر خط یه شاهکار دست‌مون رو بگیره، من که بازم حاضرم صبر کنم. فقط امیدوارم وقتی معرفی‌ش کردن، یه تریلر درست و حسابی ببینیم که شگفت زدمون کنه

خداوکیلی عمرمون تموم شد
چرا اینقدر روند ساخته بازی ها طولانی شده دهنمون سرویس شد

یارو 3 تا شاهزاده ایرانی داد هر کدوم به فاصله یک سال و هر 3 تاشم شاهکار بود
از اونور گاد اف وار میداد هر 2 سال یه بار اونا هم همش شاهکار
کالاف دیوتی هر سال میداد شاهکار
بتلفیلد و صد ها بازی دیگه که هر 2 سال یه بار میومدن و کیفیت فوق العاده ای داشتن
فکر کن اون بتمن های شاهکار ارکام و سیتی حتی به فاصله 2 سال اومدن

واقعا زمان ساخت دیگه هیچ ربطی به کیفیت نداره، بازیارو زود بدین داریم پیر میشیم:-s

• Like
Reactions: Farh@d and 8030v2
حتما همون جهان باز/سندباکسه که قبلا صحبتش بود.

ولی فکر کنم برای اولین بار این انجینشون تو مجموعه RE دست و پاگیر میشه.
من زمانی که ریمیکهای 2 ، 3 و DMC 5 میومدن آرزو میکردم که ای کاش همه کمپانیها از یه همچین انجین خفن و در عین حال بهینه ای بتونن استفاده کنن.

فکرش رو نمیکردم که همون انجین چندسال بعدش بشه مایه تاسف صنعت.
اصلا برای گیم پلی جهان باز آمادگی نداره ، یعنی UE5 با تمام میکرواستاترها ، افت فریمها ، سنگین بودن و... جلوش پادشاهه.

حتما همون جهان باز/سندباکسه که قبلا صحبتش بود.

ولی فکر کنم برای اولین بار این انجینشون تو مجموعه RE دست و پاگیر میشه.
من زمانی که ریمیکهای 2 ، 3 و DMC 5 میومدن آرزو میکردم که ای کاش همه کمپانیها از یه همچین انجین خفن و در عین حال بهینه ای بتونن استفاده کنن.

فکرش رو نمیکردم که همون انجین چندسال بعدش بشه مایه تاسف صنعت.
اصلا برای گیم پلی جهان باز آمادگی نداره ، یعنی UE5 با تمام میکرواستاترها ، افت فریمها ، سنگین بودن و... جلوش پادشاهه.
سر بازی های خطی واقعا حرف نداره ها.
این جهان بازه که گند بهش میخوره.

اما این سندباکس رو من دوست ندارم. فکرم نمیکنم جالب از آب در بیاد‌. کلا اینطور سبک ها رو نمیشه با محیط بزرگ ترکیب کرد.

خداوکیلی عمرمون تموم شد
چرا اینقدر روند ساخته بازی ها طولانی شده دهنمون سرویس شد

یارو 3 تا شاهزاده ایرانی داد هر کدوم به فاصله یک سال و هر 3 تاشم شاهکار بود
از اونور گاد اف وار میداد هر 2 سال یه بار اونا هم همش شاهکار
کالاف دیوتی هر سال میداد شاهکار
بتلفیلد و صد ها بازی دیگه که هر 2 سال یه بار میومدن و کیفیت فوق العاده ای داشتن
فکر کن اون بتمن های شاهکار ارکام و سیتی حتی به فاصله 2 سال اومدن

واقعا زمان ساخت دیگه هیچ ربطی به کیفیت نداره، بازیارو زود بدین داریم پیر میشیم:-s
بعضی از استدیو ها کلا این نسل بازی ندادن بیرون .
وضعیت بازی‌های AAA و فرست پارتی اصلا خوب نیست
این سیاست آنلاین محور گند زد به همه چی و کلی هزینه و خسارت گذاشت رو دست اینا .

• Like
Reactions: vahid_ba and Farh@d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or