کوجیما شخصیت کامل مربوط به لوگوی کوجیما پروداکشنز را نشان داد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

آقای هیدئو کوجیما اخیرا اعلام کرده بود که لوگوی استودیوی جدیدش، یک راز نهفته داشته است. این راز به شکل سر یک شخصیت بود که بدن کاملی دارد. هم اکنون، کوجیما کل هیکل و بدن این شخصیت را نشان داده است. این شخصیت، مربوطه به بازی کوجیما که قرار است برای PC و PS4 عرضه شود، نیست. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
2hoz_3063941-kojipro.jpg

تهیه کننده استودیوی کوجیما پروداکشنز گفت: «این عکس مربوط به بازیی که مشغول ساخت آن هستیم، نیست.» همان‌طور که مشاهده می‌کنید، نام این شخصیت لودنس است که لباس فضایی دارد. با اینکه این عکس مربوط به بازی کوجیما نیست اما ممکن است که به یک سری از المان‌ها و ویژگی‌های بازی، اشاراتی داشته باشد. البته این هم امکان دارد که لودنس را در بازی جدید و در حال ساخت کوجیما، به عنوان یکی از ویژگی‌های عینی یا حتی Easter Egg ببینیم.
کوجیما: «ما به واسطه‌ی تکنولوژی روز، امکانات و تجهیزات حال حاضر که محدودیت‌ها و مرزها را کنار می‌زند، یک بازی همراه با تجربه‌ای جدید در آینده‌ای نزدیک و نو را عرضه خواهیم کرد.» با این حال، به طور واضح مشخص نیست که آیا کوجیما به بازی خودش اشاره کرده است یا نه. «وقتی که بازی ما رسما معرفی و رونمایی شود، امکان دارد که شما فکر کنید این یک بازی عالی و برجسته‌ای نیست. اما زمانی کلیت بازی را درک خواهید کرد و پی به آن خواهید برد که آن را ببینید و بازی کنید. سبک این بازی اکشن است.»
کوجیما همچنین گفت که امیدوار است بازی به صورت یک سری و دنباله عرضه شود و دوست دارد که در آینده، انیمه و مانگا و اسباب بازی‌های مربوط به بازی خود را ببیند.

منبع

آخرین ویرایش:
مگه اینا ساخت انجین رو شروع کردن که تونستن مدل سازی هم داشته باشن??:o@-)
فک کنم مراحل ساخت انقدی جلو باشه که ی تریلر سینماتیک برا E3 داشته باشن:D

• Like
Reactions: xbla69
خیلی حال کردم با این طرح! :دی
حیف که معلوم نیست بازی چند سال دیگه میاد و بعید میدونم حتی به این زودی ها تریلری ازش ببینیم. مگر اینکه یه تیزر خیلی جمع و جور بدن و البته توی همون هم کلی چیز برای بحث کردن باشه! :دی

بیشتر از همه اسمش باحاله!:دی Extra-Vehicular Activity که مخففش میشه EVA:دی قشنگ کوجیمایی هست این اسم و مشخصه طوری کلمات رو چیده کنار هم که مخففش بشه EVA. دوست دارم بازی کوجیما فارغ از ژانر و استایلی که داره، داستان و شخصیت هاش همونطور که انتظار میره فلسفی و پروزن باشه.

و اینکه من فکر میکنم بازی زودتر از چیزی که فکر میکنیم معرفی بشه. ولو با یه تیزر کوتاه. چون کوجیما خبرساز بودن و جنجال های رسانه ای رو دوست داره و بلد نیست بی سر و صدا کار کنه:دی یعنی هیچی هم که برای نمایش نداشته باشه باز یه تیزری سرهم میکنه که ملت برن سرکار و همه جا صحبتش باشه. عین MG:R که خاطرتون باشه هنوز سازنده های اولیه هیچی نساخته بودن اما با یه سری عکس از چاقو و چندتا کلمه همه رو چجوری سرکار گذاشته بود:دی در نتیجه به همین زودی بازی ایشون معرفی میشه:دی

بعد یه سوال، پلتفرم های بازی مشخص شده؟

بیشتر از همه اسمش باحاله!:D Extra-Vehicular Activity که مخففش میشه EVA:D قشنگ کوجیمایی هست این اسم و مشخصه طوری کلمات رو چیده کنار هم که مخففش بشه EVA. دوست دارم بازی کوجیما فارغ از ژانر و استایلی که داره، داستان و شخصیت هاش همونطور که انتظار میره فلسفی و پروزن باشه.
EVA یا Extra-Vehicular Activity به رفتن بیرون از سفینه توی فضا می گن. EVA Suit هم لباس فضانوردی که بیرون از سفینه استفاده می کنن. ربطی به Eva نداره و کوجیما هم اختراعش نکرده.

EVA یا Extra-Vehicular Activity به رفتن بیرون از سفینه توی فضا می گن. EVA Suit هم لباس فضانوردی که بیرون از سفینه استفاده می کنن. ربطی به Eva نداره و کوجیما هم اختراعش نکرده.

من فکر کردم خودش اختراع کرده:دی اما قطعا استفاده ازش بی ربط به Eva نیست:دی

• Like
Reactions: saphire
هر کسه دیگه ای قرار بود استدیو بزنه و وعده بازی جدید را بده ...برام فقط در حد یه خبر مهم بود ...
ولی به شدت منتظرم که کارهای بعدیه کوجیما را ببینم و بازی کنم ... واقعا بهش ایمان دارم .. مخصوصا با فانتوم پین که منا وحشتناک غافلگیر کرد. فقط خدا کنه هر بازی داد بیرون حتما برای PC هم باشه ... نه فقط کنسولها ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or