کوجیما: سریال Westworld دقیقا از تئوری من برای بازیسازی پیروی می‌کند!

Cloud Strife

Loyal Member
fXyyvwKrNctnfRwGsjKQWa-1200-80.png

اگرچه Westworld، سری جدید شبکه HBO که اشخاص بزرگی چون جاناتان نولان و جی جی آبرامز پشت آن قرار دارند، هنوز در ابتدای راه و قسمت‌های آغازین به سر می‌برد اما توانسته نظر هیدئو کوجیما، یکی از مشهور و خبرسازترین چهره‌های صنعت گیم را به خود جلب کند.

vrtoolf5glrvowknhqz6.jpg

کوجیما در حساب توییتر خود نوشته است:

"قسمت دوم Westworld رو دیدم. چیزی که آنتونی هاپکینز (رابرت فورد) تو داستان می‌گه دقیقا تئوری من برای بازیسازیه!"

هاپکینز در نقش رابرت فورد، یکی از موسسین Westworld، می‌گوید:

"مردم بخاطر ظرافت‌ها به Westworld‌ بر می‌گردن، بخاطر جزییات. برمی‌گردن چون چیزی رو کشف می‌کنن که قبلا بهش توجه نداشتن، چیزی که عاشقش می‌شن. اون‌ها دنبال داستانی نیستن که بهشون بگه کی هستن، چون خودشون می‌دونن کی‌ان. اون‌ها اینجا هستن تا گوشه‌ای از چیزی رو ببینن که می‌تونن باشن."

دنیای Westworld فرصتی برای تبدیل شدن انسان‌ها به چیزی است که زندگی و جهان روزمره دریغ می‌دارد.

کوجیما این نگاه فلسفی و اندیشمندانه برای طراحی جهان (مجازی) را تحسین کرده و می‌گوید تئوری او برای ساخت بازی‌ها نیز دقیقا مطابق آن است. خلق جهانی که به گیمرها اجازه می‌دهد نیمه دیگری از شخصیت خود را کشف کنند. وقتی گیمرها وارد بازی می‌شوند، و یا میزبانان وارد دنیای Westworld، می‌توانند کارها و رفتارهایی را انجام دهند که در زندگی و دنیای واقعی قادر نیستند و همین مساله منجر به تبدیل آن‌ها به شخصیتی جدید و متفاوت شده و به نیمه پنهان شخصیت آن‌ها مجال بروز و خودنمایی می‌دهد.

البته تشابه افکار کوجیما با خالقین Westworld چندان هم عجیب نیست، چرا که به گفته جاناتان نولان، آن‌ها (به همراه لیزا جوی، نویسندگان و خالقین اثر) نیز برای طراحی داستان خود به غیر از فیلم Westworld، اثر مایکل کریکتون، نگاه ویژه‌ای به بازی‌های رایانه‌ای داشته و منبع الهام‌شان Bioshock و Red Dead: Redemption بوده است!

این سریال تلفیقی از سبک جدید رباط سازی با سبک قدیم وسترن هستش و شدیدا شما رو جذب میکنه! و احتمالا جایگزینی برای Game of Thrones خواهد بود که احتمالا فصل بعدیش، اخرین فصلش هست.

این سریال تلفیقی از سبک جدید رباط سازی با سبک قدیم وسترن هستش و شدیدا شما رو جذب میکنه! و احتمالا جایگزینی برای Game of Thrones خواهد بود که احتمالا فصل بعدیش، اخرین فصلش هست.

نه تایید شده 8 فصله. منتها قسمت هاش کمه. یکی 7 قسمت و آخری هم 5 قسمت.

اصلا قبول ندارم همچین تفکری رو..
خودم از عاشقان گیم آف ترونز هستم و سریال دیدن رو چند سالیه کلا کنار گذاشتم و فقط سالانه گیم اف ترونز رو دنبال می کنم ولی این سریال اینقدر عالیه که کاملا راه خودش رو میره و نیازی نیست که جانشین باشه برا یه سریال دیگه..
تا الان شش قسمت پخش شده و حالا که داستان باز شده شاهکار بودن اثر بیشتر مشخص میشه..
بازی بازیگرا فوق العادس.. استاد هاپکینز هم که تو این سریال حکم خدا رو داره!

اصلا قبول ندارم همچین تفکری رو..
خودم از عاشقان گیم آف ترونز هستم و سریال دیدن رو چند سالیه کلا کنار گذاشتم و فقط سالانه گیم اف ترونز رو دنبال می کنم ولی این سریال اینقدر عالیه که کاملا راه خودش رو میره و نیازی نیست که جانشین باشه برا یه سریال دیگه..
تا الان شش قسمت پخش شده و حالا که داستان باز شده شاهکار بودن اثر بیشتر مشخص میشه..
بازی بازیگرا فوق العادس.. استاد هاپکینز هم که تو این سریال حکم خدا رو داره!

دقیقا! Westworld همین الانش هم خیلی خفنه و تازه پتانسیل این رو داره که خفن تر از این ها باشه و تو فصل های آینده تبدیل به یه چیز خیلی استثنایی بشه! حتی همین الان هم بعد از 6 قسمت کلی فن تئوری در موردش راه افتاده که بعضی هاش واقعا جالبه!

مثلا یکی از تئوری ها که با توجه به الهام گیری از بایوشاک من هم به شدت بهش معتقد هستم اینه که Westworld اصلا تو کره زمین نیست و گفته میشه تو مریخه! البته مریخ بودنش قابل بحثه اما به نظر من مشخصه که زمین نیست. چون با توجه به اینکه زمان سریال قطعه آینده هست جایی وجود نداره تو آمریکا که اینجور بکر مونده باشه. و این تم پارک رو خودشون ساختن. فرستنده ای هم که تو دست اون یارو غول بیابونی بود ماهواره ای بود. یحتمل یه تم پارک تو یه سیاره دیگه هست که آدم ها از زمین میرن اونجا. و جذابیتش هم اینه که برای اون آدم ها مثل یه سفر تاریخی میمونه. پس باید تاریخ فعلی زمین هم خیلی جلوتر از الان باشه و زمین به کلی مدرن شده باشه.

تئوری بعدی هم که خیلی جالبه اینه که زمان و یا تایم لاین بازدیدکننده های پارک که نشون داده میشه یکی نیست! یعنی اد هریس که اسمش مشخص نیست و میگن بهش من این بلک بلواقع همون شخصیتی هست که الان داره با برادر خانومش تو پارک ول میچرخه! (اسمش یادم رفت). یعنی اد هریس آینده اون هست!!! اتفاقا دلایل جالبی هم وجود داره، یکی اینکه پیره مرده خیلی ساله تو پارک وله، دو اینکه یه پزوهشگر یا صاحبت یه کمپانی چیزی هست چون یکی بابت خدماتی که شرکتش داده ازش خواست تشکر کنه. اون دوتا هم رو زمین صاحب یه تجارتی هستن. بعد اولین باری که اد هریس اون دختره رو تو قسمت اول دید گفت قبلا هم دیدمت و ... و الان هم اون پسره داره با دختره میگرده! در نتیجه خیلی محتمله که این دو نفر یکی باشن!!

حالا تئوری های دیگه ای هم هست که خیلی جالبن اما حسش نیست همش رو بنویسم!:دی

پ.ن: ایستر اگ های سریال هم خیلی خفنن خدایی!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or