کوجیما: تنها فقط ۳۰ الی ۴۰ درصد بازی Death Stranding 2: On The Beach کامل شده است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
products_ds2-otb_desktop-logo1-900x506.jpg

تنها فقط ۳۰ الی ۴۰ درصد بازی Death Stranding 2: On The Beach کامل شده است.
آقای کوجیما در طی صحبتی در مراسم توکیو گیم شو گفت، تکمیل ساخت بازی هنوز به نصف نرسیده ولی ابراز نگرانی خاصی در این مورد نکرد. وی در ادامه افزود:

برخی از کارها باید تکمیل شود که شامل ضبط مجدد همه دیالوگ‌های بازی به زبان ژاپنی برای بومی سازی است.
وی سپس تاکید کرد که بازی همچنان طبق برنامه ریزی در سال 2025 منتشر خواهد شد.

وی افزود: «تاریخ انتشار بازی را امروز نگفته‌ام، اما تاریخ انتشار از قبل مشخص شده است و دارم آماده میشم که روی این مسئله کار کنم. در حالی که تاریخ انتشار سال آینده اعلام خواهد شد، " ولی شرایط پیش بینی نشده" مانع از افشای زودتر آن می‌شود.

Death Stranding 2 Only "30-40%" Complete Says Hideo Kojima

نمی دونم من که مراسمو دیدم، گفت اتفاقا بازی از ابتدا تا انتها قابل بازی هست! در حال باگ گیری هستیم، و دارم پولیش نهایی می کنم، و فقط صداگزاری ژاپنی بازی تموم نشده!(یعنی حتی صداگزاری انگلیسی و اصلی بازی هم خیلی وقته تموم شده!)

زیر توییت هم گفتن که این کلیک بیت هست!
.
چیزی که همه جا همون دیروز گزاشتن این هست
Kojima says Death Stranding 2’s release date is decided, but he can’t reveal it | VGC
که این خبر جدیدی که گفتن رو صرفا با تیتر بازی کردن و نیمه دوم متن خبر چیزی بوده که کوجیما گفت و اون که صداگزاری ژاپنی بازی فقط مونده!

آخرین ویرایش:
نمی دونم من که مراسمو دیدم، گفت اتفاقا بازی از ابتدا تا انتها قابل بازی هست! در حال باگ گیری هستیم، و دارم پولیش نهایی می کنم، و فقط صداگزاری ژاپنی بازی تموم نشده!(یعنی حتی صداگزاری انگلیسی و اصلی بازی هم خیلی وقته تموم شده!)

زیر توییت هم گفتن که این کلیک بیت هست!
.
چیزی که همه جا همون دیروز گزاشتن این هست
Kojima says Death Stranding 2’s release date is decided, but he can’t reveal it | VGC
که این خبر جدیدی که گفتن رو صرفا با تیتر بازی کردن و نیمه دوم متن خبر چیزی بوده که کوجیما گفت و اون که صداگزاری ژاپنی بازی فقط مونده!
سورس خبر من رفرنس‌ش از ign بوده.ign هم همینو گفته!
He estimated that development is only "30 - 40%" complete at this time but reiterated a 2025 launch target for the game. Internally they have a date in mind, he said, but he declined to share that information with the assembled crowd
Hideo Kojima Says Death Stranding 2 Is '30 - 40 Percent Complete,' Still Targeting 2025 Launch - IGN

• Like
Reactions: noctis-sm3
سورس خبر من رفرنس‌ش از ign بوده.ign هم همینو گفته!
He estimated that development is only "30 - 40%" complete at this time but reiterated a 2025 launch target for the game. Internally they have a date in mind, he said, but he declined to share that information with the assembled crowd
می دونم، ولی من مراسمو کامل دیدم، هیچ جایی همچین چیزی نگفت، و هیچ سایتی هم به این درصد اشاره نکرده بود تا امروز!
هیچ جای دیگه هم پوشش نداده!اگرم گفته رفرنس به همین چیزی هست که تازه اینا گفتن!
.
.
کلا بخوایم منطقی هم فکر کنیم، تو این دوره زمون ساخت AAA های باکیفیت بالا رده!، تو یک سال کی شصت هفتاد درصد بازیو می سازه؟:دی
.
.
این درصد برای مقدار درصد تکمیل شدن صداگزاری ژاپنی بازی بوده!
(تو سایت هم بخونی، این حرفو در ادامه بحث اینکه کارای زیادی از صداگزاری ژاپنی مونده میگه! خبر پیوسته هست! اینم برا آخر کنفرانس هست، تو همون یک ربع اول کنفرانس میگه که ما تو مرحله باگ گیری و پولیش هستیم!)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or