کوجیما تا کجا می تواند ساخت MGS را ادامه دهد؟؟

hosein me

کاربر سایت

درود
خوب کوجیما در گفتگو با سایت Xbox Wire بیان کرد که تا ابد نمی تواند بار mgsرا به دوش بکشد چون روزی خواهد رفت از این دنیا .!!!! ایشون بیان کرد در زمانی خاص باید کار را به فرد دیگری بدهد و ساخت این سری ادامه یابد
ایشون بیان کرد در طی 25 سال اینددیگر نمی توانم ساخت بازی را ادامه دهم ولی با توجه به استعداد های که درساخت مشارکت دارن اینده روشنی را می بینم برای ادامه کار
کوجیما در حال حاضر 50 سال هست .و این فکر که اون بعد از ساخت این سری دست از ساخت بر می دارد درست به نظر نمی رسد زیرا بی شک ایشان تا 75 ساگی می تواند به ساخت سری ادامه دهد.کشور ژاپن بیشترین میانگین سرنی را درببین تمام مردم جهان دارد .در تویتر استاد دیده شده ایشان غذاهای سالم مصرف می کند
ولی برای ی لحظه هم که شده دنیای گیم را بدون استاد کوجیما تصور کنید ؟؟؟؟واقعا چه حالی به شما دست خواهد داد !
منبع

ادم اشکش در میاد خدایشش تصورش هم سخته:((:((اگه ی روز خبر برسه استاد بین ما نیست

اینجور که بر میاد استاد عمرش از من تو بیشتر خواهد بود حسین :d من از فردای خودم خبر ندارم ایشون برای 25 سال آیندش داره برنامه میریزه!!!

یادمه استاد قبلنا میگفت یه دونه دیگه بیشتر از متال گیر نمیسازم الان میفرمان تا 25 سال دیگه نمیسازم
به هر حال امیدوارم تا من زنده هستم ایشون بسازن بعد از مرگ من هم که *********** بقیه:d

بدون كوجيما اصلا تصورmgsيك گناه حساب مي شود در واقعه Evil هم همين بالا سراش امد و واقعي به كسي ديگه سپردش شد شد اكشن اويل ديگه ترس توي بازي معناي نداشت و فقط اكشن بود...

دوستان تا 25 سال دیگه کی زندست و کی مرده !؟ شماها دارید از الان حرص اون موقع رو میخورید که دیگه کوجیما نمیخواد MGS بسازه ؟ ایول دارید بخدا ... ! :d

کوجیما تا کجا می تواند ساخت MGS را ادامه دهد؟؟

من نوکرتم استاد:(تا هروقت که A Game By Hedio Kojima پای بازی بخوره من یکی به دیده منت میخرم با افتخار بازی میکنم:bighug:شما فقط بساز کاریت نباشه:d

اتفاقا به نظر من باید مثل میکامی بره ایشون...اونجوری دستش باز میشه که یه سری بازی کاملا جدید بسازه. یادتون باشه که میکامی بعد از رها شدن از سری RE تونست Vanquish و Shadows of the Damned رو واسه ماها بسازه!

تا وقتی کوجیما باشه بالای سر این سری منم عمر گیمریم ادامه داره, نمی دونم شایدم نتونم !‌ اما واقعاً بدون کوجیما راه نداره !!
جدا از اینکه استاد ساخت بازی و نابغه ای برای خودش بیشترین دلیلم برای اینه که نویسنده و کارگردان این سری از ابتدا کوجیما بوده و این باعث میشه ثبات داشته باشه این سری و داستانی منسجم و ادامه دار داشته باشه و مثل سری های دیگه با عوض شدن کارگردان و نویسنده بازی فراز یا نشیب تندی نداشته باشه !!

MGS با کوجیما بهترین بوده و با کوجیما بهترین خواهد ماند .. هیچ کس نمی تونه مثل کوجیما MGS بسازه !! این حقیقتیه که وجود داره و خواهد داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or