کوجیما از دلایل عرضه Ground Zeroes و Phantom Pain به صورت جداگانه می گوید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Metal-Gear-Solid-V-Ground-Zeroes.jpg

پیش در آمد بازی Metal Gear Solid V یعنی Ground Zeroes در ابتدا قرار نبود برای کنسول های نسل بعد عرضه شود و حتی نسخه PSP آن نیز نزدیک بود منتشر شود.
آقای Hideo Kojima طی مصاحبه خود با Kotaku درباره عرضه جداگانه Ground Zeroes و Phantom Pain گفته اند:
حقیت من میخواستم Ground Zeroes را درست پس از Peace Walker برای PS3 و یا PSP عرضه کنم. اما ما با مشکلاتی در مراحل ساخت مواجه شدیم و Metal Gear Rising هم چند تاخییر داشت. سپس از کنسول های نسل بعد خبردار شدیم و به موقعیتی رسیدیم که هم اکنون در آن قرار داریم. درست است که می شود Ground Zeroes را با محتویات اصلی عرضه کرد اما این هفته کنسول های نسل بعد می آیند و بازیکن ها می خواهند برخی عناوین را سریعتر تجربه کنند. بازی اصلی هم زمان بیشتری را برای تکمیل مراحل ساخت می برد. ما به همین دلیل به صحبت های هواداران گوش فرادادیم و با عرضه پیش درآمد بخشی از تجربه بازی را به آنها ارائه خواهیم کرد.
Ground Zeroes در بهار سال 2014 به قیمت 30 دلار عرضه خواهد شد.
Gamingeverything
-------------------------------
همانطور که مطلع هستید بازی Metal Gear Solid V بر روی دو کنسول PS3 و PS4 دارای یک ماموریت انحصاری تحت عنوان “Deja Vu” است که شما را درنقش Solid Snake قرار می دهد.
طی گزارش جدیدی که از منابع نزدیک به آقای David Hayter بدست آمده است، احتمالا ایشان به عنوان صدای پیشه Solid Snake ایفای نقش نخواهند کرد.
Gamingeverything

چی من قاطی کردم سالید اسنیک؟اصلا چرا دو تا بازی شده من خیلی وقته اخبار MGSرو دنبال نکردم یکی میشه درست و حساب توضیح بده ممنون میشم

آقا ما آخر نفهمیدیم این Deja Vu که میگن چیه ؟!!! توی gta v هم تو برنامه اپزویلونش دیده بودم .
خواهشا یکی مارو روشن کنه8-|
:d
منم دقیق نمی دونم ولی تا جایی که اطلاع دارم یه حالتی هست که آدم فکر می کنه "فلان صحنه" رو قبلا تو گذشته دیده و اون صحنه براش اتفاق افتاده بوده ولی دقیقا نمی دونه کجا و کـِی! و خیلی هم سریع و در عرض چند میلی ثانیه (:دی) از بین میره. برای خود من زیاد اتفاق افتاده و واقعا حالت عجیبی هست!;;)

Deja Vu نام مرحله ایست که مخصوص پلتفرم Ps3 و Ps3 همراه Ground Zeroes هستش.

در این مرحله اختصاصی برای پلی استیشن شما می توانید در نقش سالید اسنیک دقیقاً شبیه MGS1 همونطور که در تریلر دیدید در کمپ Omega بچرخید و با همون حالت برف MGS1 ، اونجا بچرخید که بعضی از صحنه های اونجا احتمالاً شما رو به یاد MGS1 می اندازه و احتمال یه سری عملیات های فرعی هم باید انجام بدید که میشه تلفیق MGSV و MGS1 که باعث میشه تجدید خاطره ای داشته باشید.
و این مرحله هیچ ربطی به قسمت داستانی نداره و فقط محض تجدید خاطرات و یک پکیج انحصاری که در کنار Ground Zeroes برای Ps3 و Ps4 هست.
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه باید صبر کنید.

بازی هم که مشخص شد 2 قسمت مقدمه MGSV به نام Ground Zeroes که در بهار 2014 منتشر میشه و قسمت اصلی MGSV به نام The Phantom Pain که هنوز تاریخ عرضه ای براش مشخص نشده اما مثل اینکه فعلا کار داره تا زمان انتشار.

خلاصه قضیه اینه که یکم حال و هوای MGS1 رو به Omega اضافه کن با همون اشکال گرافیکی اون موقع ( اسنیک و دشمن ها بجر خود کمپ ) و یهو یه جای کمپ و می بینه اسنیک یاد یه صحنه تو Shadow Moses میافته :دی

آخرین ویرایش:
آقا ما آخر نفهمیدیم این Deja Vu که میگن چیه ؟!!! توی gta v هم تو برنامه اپزویلونش دیده بودم .
خواهشا یکی مارو روشن کنه8-|

معنی لفظیش فک کنم میشه آشنا پنداری :دی ینی یه چیزی/کسی رو میبینی و عملا واسه اولین بارته که داری میبینی ولی حس میکنی که قبلا ام یه جا دیگه دیدیش به این حس میگن Deja Vu

امینم ام آهنگ به این اسم داره :))

Deja Vu برای همه پیش اومده ، یه موقع یه صحنه هایی رو میبینی که فکر میکنی دقیقا همون صحنه رو به همون شکل قبلا هم دیدی !! خیلی حس جالبیه و نمیدونم دلیل علمی داره یا نه . بعضی وقتها خیلی کوتاهه در حد یک ثانیه و یه موقع هایی به چند ثانیه هم میرسه . مثلا من زیاد واسم پیش اومده که یه صحنه رو دیدم این حس بهم دست داده و در همون حال تونستم چند ثانیه بعدش رو هم پیش بینی کنم ( چون قبلا دیده بودم :d )

Deja Vu برای همه پیش اومده ، یه موقع یه صحنه هایی رو میبینی که فکر میکنی دقیقا همون صحنه رو به همون شکل قبلا هم دیدی !! خیلی حس جالبیه و نمیدونم دلیل علمی داره یا نه . بعضی وقتها خیلی کوتاهه در حد یک ثانیه و یه موقع هایی به چند ثانیه هم میرسه . مثلا من زیاد واسم پیش اومده که یه صحنه رو دیدم این حس بهم دست داده و در همون حال تونستم چند ثانیه بعدش رو هم پیش بینی کنم ( چون قبلا دیده بودم :d )

درسته و یک حالت کلی و پررنگ ترشو در بایوشاک اینفینیت هم دیدیم.
میشه گفت یک جورایی داخل بحث همون جهان های موازی قرار میگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or