کنفرانس Sony در E3 2103 را میتوانید در Ps Vita تماشا کنید

Javid Wolf

کاربر سایت
PSVita-featured.jpg

Blog Manager SCEE آقای Fred Dutton در PlayStation Blog Recap چند خبر

جالب و مهمی را اعلام کرده است.

با توجه به گفته های آقای Dutton در کنفرانس Sony در E3 2013 خیلی از مکانات سونی 4 و ... خبر داده خواهد شد

که در Febury یک پیش نمایش جزءـی ازش داده شده بود، با توجه به آقای Dutton کنفرانس اصلی سونی را میتوان از PS Vita تماشا کرد.

وقتی که از او پرسیدند که آیا کنفراس به صورت زنده از Vita قابل مشاهده خواهد بود، او جواب داد :

"ما در حال تمام کردن کارها هستیم، اما اره، شما قادر خواهید بود که کنفرانس را به نحوی از Ps Vita خود تماشا کنید."

علاو بر این، بازی جدید Naughty Dog یعنی Last Of Us، که در 14 June برای PS3 منتشر خواهد شد، آقای Dutton در این باره گفت

"
توانستم بازی Last Of Us را بازی کنم و باید بگم که خیلی جذاب بود. 0 ٪ احتمال میدهم که طرفداران از این بازی نا امید خواهند شد."

کنفرانس Sony در June 10 ساعت 6 PM در مرکز شهر Los Angeles خواهد بود.

منبع

چندوقت پیش داشتم با خودم کلنجار میرفتم یه راهی پیدا کنم با ویتا ببینم نمایشو که خودشون تایید کردن:دی نرم افزار میخواد یا با سایته ؟

خبر خوبی بود،اون وقت دقیق گفته نشده که از طریق Browser خود PS Vita باید ببینیم یا اپلیکیشن به خصوصی برای این کار تهیه کردن یا باید باهاش به PSN وصل شد،که با توجه به پیشینه سونی و نمایشات E3 بر روی کنسولهای خود مورد اول و دوم بیشتر امکانش هست

راستی پیشی گرفتن فروش کلی PS3 از X360 رو به هواداران تبریک می گم:-D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or